Witam, chciałbym zgłosić bug z biologiem. Zrobiłem biologa, który powinien się skończyć na certach.
Po ponownym zalogowaniu się, miałem powiadomienie o queście u biologa, ok. Poszedłem po questa.
Otrzymałem zadanie czerwonych konarów.. Już mi coś nie pasowało, bo przecież je robiłem.. Skontaktowałem się z jakimś graczem, który powiedział mi, że jak zrobię jeszcze raz te konary, to będzie koniec. Ok, zrobiłem te konary, relog, a tam futra.. Zrobiłem futra, a tam jęczmienie.. Tych jęczmieni już nie robiłem, bo po co drugi raz?
Ale następny problem jest taki, że na początku dostałem bonus 20% za jęczmienie, zrobiłem reloga i już tego bonusu nie miałem, pozostał mi tylko ten za inną misję, która dawała 15% luda.
Ssy zamieszczam niżej. Proszę o naprawę tego bugu.

Zbugowany biolog.
Rozpoczęty przez
YoungAndFree
, 02 maj 2014 00:58
6 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 02 maj 2014 - 00:58
Napisano 02 maj 2014 - 04:52
Napisz na suport . Podaj nick na jakiej postaci zbugował Ci się biolog i pewnie w kilka godzin zostanie to naprawione , przynajmniej w moim przypadku tak było
Pomogłem? Daj like'a ![]()
Napisano 02 maj 2014 - 04:53
Napisz na support i wytłumacz im jaki masz problem i naprawią to
Napisano 02 maj 2014 - 04:53
jezeli bonus ci zniknal to pisz na support
oni ci to naprawia
Napisano 02 maj 2014 - 05:23
Ja miałem podobnie ale bonus został ![]()
Napisano 02 maj 2014 - 05:37
Też napisałem do supportu i nic
Napisano 02 maj 2014 - 05:44
Automatyczne generowane wiadomości
Problem ROZWIĄZANY. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, pytania proszę o założenie nowego tematu.
Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum. VirtualMT2
Problem ROZWIĄZANY. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, pytania proszę o założenie nowego tematu.
Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum. VirtualMT2
- YoungAndFree lubi to

Zawsze i wszędzie VirtualMT2.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych

Zasady eventów -
Temat jest zamknięty