Ceny Yu-Hwan
Posted 28 May 2014 - 18:42
Serwer idzie do przodu. Ty możesz iść razem z nim albo dalej stać w miejscu.
Takie a nie inne działania zostały wprowadzone przez nadmiar bryłek na serwerze i chore ceny.
Na nie,[/quote
Tylko powiedz mi jak moge isc razeem z nim do przodu skoro eq nie mozna sie dorobic a na taka warownie to worki obowiazkowe
Nick : ღ xASTAROTHx ღ
Królestwo : ღ Chunjo ღ
Gildia : ღ Vixa ღ
Lvl : ღ 255 ღ
Posted 28 May 2014 - 18:55
na nie
mysle ze tak jak jest jest dobrze ewentualnie szkaty azraela moga zostac dodane ale podniesienie cen u yu-hwana i beak-go nie wyszly by na dobre
Posted 28 May 2014 - 20:57
[quote name="Sherzo" post="676313" timestamp="1401305364"] Wymyśl jakiś inny argument. To że kiedyś ktoś robił coś tak samo jak ty próbujesz teraz nie znaczy że będzie tak na wieki.
Serwer idzie do przodu. Ty możesz iść razem z nim albo dalej stać w miejscu.
Takie a nie inne działania zostały wprowadzone przez nadmiar bryłek na serwerze i chore ceny.
Na nie,[/quote
Tylko powiedz mi jak moge isc razeem z nim do przodu skoro eq nie mozna sie dorobic a na taka warownie to worki obowiazkowe
Powiedz mi czegoś się uparł tego muzyka i zarobku z V2?
Tak jakby zarabianie brył ograniczało się tylko do tej jednej mapy. Jak nie wyrabiasz na runicznych to jest jeszcze V1, z którego to akurat ulepy idą aż miło, do tego osci z którymi jest tak samo i szkaty mumii.
Edited by Sherzo, 28 May 2014 - 20:58.
Posted 29 May 2014 - 00:24
Zgadzam się w pelni z autorem. Ludzie nie sa chyba swiadomi ze tak samo robili teraz lataja na inne mapy, i inaczej zarabiaja. Nie przyszlo wam do glowy pomyslec o innych?
Jak najbardziej tak.
Aktualnie chodze na zaginke v2 jakos nie mam problemu aby wyjsc na 0 i do tego ulepszac virtuala wiec nie ma sensu bo tak i siak sie zarabia na tym te kilka b mniej nikogo nie zbawi
wiec nie narzekac bo kiedys nie bylo takich mapek ;p jedynie ww diabelskie wiec i tak dobrze ze istnieje cos takiego jak zaginka a ulepki zawsze mozecie sellac innym nie jest konieczna wymiana u beak-go i muzyka
a np na koniec po 50 ulepek zostawic i normalnie sprzedac zawsze zejda ;p
Edited by wawrzun, 29 May 2014 - 00:26.
6 user(s) are reading this topic
0 members, 6 guests, 0 anonymous users