Skocz do zawartości

Loteriada - click Dołączona grafikaZasady eventów - click Dołączona grafika Odwiedź moje konto - click Dołączona grafikaPocztówka - click

Zdjęcie

Biolog

• Zamknięty Temat jest zamknięty
8 odpowiedzi w tym temacie

#1 Airsal

Airsal

Junior Member

• Użytkownik
  • Pip
  • 1 postów
  • Dołączył wto, 16 sie 11

Napisano 24 wrzesień 2011 - 09:18

Witam!Mam problem z biologiem odda³em wszystkie czerwone konary duchodrzewa i nie mogê wydropiæ tego kamienia. ;/Kamieñ Tugyi. Dropi z czerwonych drzewa które to s± i gdzie one siê znajduj± bo nie mogê ich znale¼æ. Jeszcze mam do oddania Konary Zelkova czyli tez te czerwone konary duchodrzewa. Co dostane po tych 2 misjach? Pomó¿cie mi te¿ gdzie dropn±æ ten kamieñ? Chyba, ¿e ma kto¶ na sell to kupie.

#2 ORTODOX

ORTODOX

Senior Member

• Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 604 postów
  • Dołączył pią, 27 maj 11

Napisano 24 wrzesień 2011 - 09:30

W red lesie powinien dropn±c bez problemu,wchodzisz do lasu aktywujesz zwój z misj± i dropisz .

#3 Vampired

Vampired

Niekryty krytyk

• Banned
  • PipPipPipPip
  • 921 postów
  • Dołączył śro, 17 sie 11

Napisano 24 wrzesień 2011 - 13:35

Pojdz na mape metin , i ze wszystkich metkow procz Morderstwa . 1 min i masz kamien ;-)

#4 Deerence

Deerence

Member

• Użytkownik
  • Pip
  • 81 postów
  • Dołączył śro, 17 sie 11

Napisano 24 wrzesień 2011 - 14:14

Aaa ;) Konary Zelkova to nie konaru duchodrzewa ;>

#5 Zoohan

Zoohan

Senior Member

• Użytkownik
  • PipPip
  • 101 postów
  • Dołączył nie, 18 wrz 11

Napisano 26 wrzesień 2011 - 12:51

Aaa ;) Konary Zelkova to nie konaru duchodrzewa ;>

Konary duchodrzewa mo¿esz oddawaæ jako konary zelkova, nie mo¿esz a musisz bo one mi nie Dropi³y jak ja oddawa³em

#6 Takisobiekoxu

Takisobiekoxu

Junior Member

• Użytkownik
  • Pip
  • 3 postów
  • Dołączył wto, 23 sie 11

Napisano 28 wrzesień 2011 - 04:12

czerw konary mo¿na oddawaæ jako pierwsze, ale ostatnia misja u biologa (przed certami bodaj¿e) konary zelkova trzeba oddawac zwykle, w pierwszych misjach u biologa mo¿na oddawac czerw konary jako zwykle, pozniej juz nie

#7 JustDead

JustDead

Junior Member

• Użytkownik
  • Pip
  • 0 postów
  • Dołączył pon, 11 lip 11

Napisano 28 wrzesień 2011 - 08:02

Ja mam ten sam problem. Zrobi³em misje z czer. konarkami ale tego kamienia dropn±c nie moge..Dropie ju¿ ponad 2h i nic. Dropi³em i r.lesie i na mapce metin. Nie wiem o co chodzi a rozwali³em ponad 100 metinów jak nie wiêcej.

#8 Yass

Yass

Senior Member

• Banned
  • PipPipPip
  • 388 postów
  • Dołączył czw, 25 sie 11

Napisano 28 wrzesień 2011 - 11:08

W pierwszej kolejno¶ci trzeba zrobiæ konary Zelkova ! Nie Czerwone konary...Id¼cie do biologa i on powienien znowu daæ wam misje z czerwonymi konarami - i nie róbcie jej ! W pierwszej kolejno¶ci ZELKOV !

#9 HocusPocus.

HocusPocus.

Junior Member

• Użytkownik
  • Pip
  • 10 postów
  • Dołączył wto, 14 cze 11

Napisano 29 wrzesień 2011 - 05:19

Konary Zelkova Dropia po 1 szt. na koñcu lasu duchów (Najlepiej wywalaæ przed spotem) --- > Kamieñ Po misji te¿ dropi na Koñcu lasu duchów . Czerwone Konary Duchodrzewa dropia na pniakach najlepiej w czerwonym Lesie . (Z 1 Spota jest powyzej 10) --- > Kamieñ po misji , albo na Metin1 , Pniaki (tam gdzie konary) , albo Te drzewa na Poczatku Red lasu . : >

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych