Biolog
Rozpoczęty przez
Airsal
, 24 wrz 2011 09:18
8 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 24 wrzesień 2011 - 09:18
Witam!Mam problem z biologiem odda³em wszystkie czerwone konary duchodrzewa i nie mogê wydropiæ tego kamienia. ;/Kamieñ Tugyi. Dropi z czerwonych drzewa które to s± i gdzie one siê znajduj± bo nie mogê ich znale¼æ. Jeszcze mam do oddania Konary Zelkova czyli tez te czerwone konary duchodrzewa. Co dostane po tych 2 misjach? Pomó¿cie mi te¿ gdzie dropn±æ ten kamieñ? Chyba, ¿e ma kto¶ na sell to kupie.
Napisano 24 wrzesień 2011 - 09:30
W red lesie powinien dropn±c bez problemu,wchodzisz do lasu aktywujesz zwój z misj± i dropisz .
Napisano 24 wrzesień 2011 - 13:35
Pojdz na mape metin , i ze wszystkich metkow procz Morderstwa . 1 min i masz kamien ;-)
Napisano 24 wrzesień 2011 - 14:14
Aaa
Konary Zelkova to nie konaru duchodrzewa ;>

Napisano 26 wrzesień 2011 - 12:51
Konary duchodrzewa mo¿esz oddawaæ jako konary zelkova, nie mo¿esz a musisz bo one mi nie Dropi³y jak ja oddawa³emAaa
Konary Zelkova to nie konaru duchodrzewa ;>
Napisano 28 wrzesień 2011 - 04:12
czerw konary mo¿na oddawaæ jako pierwsze, ale ostatnia misja u biologa (przed certami bodaj¿e) konary zelkova trzeba oddawac zwykle, w pierwszych misjach u biologa mo¿na oddawac czerw konary jako zwykle, pozniej juz nie
Napisano 28 wrzesień 2011 - 08:02
Ja mam ten sam problem. Zrobi³em misje z czer. konarkami ale tego kamienia dropn±c nie moge..Dropie ju¿ ponad 2h i nic. Dropi³em i r.lesie i na mapce metin. Nie wiem o co chodzi a rozwali³em ponad 100 metinów jak nie wiêcej.
Napisano 28 wrzesień 2011 - 11:08
W pierwszej kolejno¶ci trzeba zrobiæ konary Zelkova ! Nie Czerwone konary...Id¼cie do biologa i on powienien znowu daæ wam misje z czerwonymi konarami - i nie róbcie jej ! W pierwszej kolejno¶ci ZELKOV !
Napisano 29 wrzesień 2011 - 05:19
Konary Zelkova Dropia po 1 szt. na koñcu lasu duchów (Najlepiej wywalaæ przed spotem) --- > Kamieñ Po misji te¿ dropi na Koñcu lasu duchów . Czerwone Konary Duchodrzewa dropia na pniakach najlepiej w czerwonym Lesie . (Z 1 Spota jest powyzej 10) --- > Kamieñ po misji , albo na Metin1 , Pniaki (tam gdzie konary) , albo Te drzewa na Poczatku Red lasu . : >
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych