Wita, zwracam siê z pytanie do Administratora virtualmt2.Mianowicie interesuje mnie proces rekrutacji na stanowisko Game Mastera, jestem po szkole ¶redniej, do¶æ du¿o czasu spêdzam nad virtualmt2 i nad jego graczami a chodzi o to ¿e jestem dosyæ ciekawsk± osob± i lubiê chodziæ bezcelowo po mapach i wyszukiwaæ ludzi którzy nie graj± zbyt zgodnie z regulaminem gry, od jakich¶ 1,5 roku tworze tak¿e strony internetowe jak¿e i je udoskonalam, W virtualmt2 chcia³bym zostaæ GameMasterem z wzglêdu na graczy ³ami±cych regulamin jak i dla tych którzy przez tych graczy maj± utrudnienia w grze, jaki problemy komputerowe przez hacki i boty u¿ywane przez graczy tzw. NOOB lub NEO, jestem osob± zaufan±, mi³± i potrafiê pracowaæ w grupie z lud¼mi, jestem komunikatywny jaki i rozs±dnie my¶l±cy a tak¿e i kreatywnie my¶l±cy,mam nadziejê dostanê szansê na przedstawienie swojej osoby Administratorowi i innym GM do których nale¿y wybieranie kolejnych Game Masterów. Proszê o kontakt na e-mail lub na Pw je¿eli rekrutacja jest mo¿liwa je¿eli nie jest proszê o podanie powodu, z jakiego nie jest on przeprowadzana,.

Rekrutacja.
Rozpoczęty przez
Qki
, 24 wrz 2011 18:02
3 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 24 wrzesień 2011 - 18:02
Napisano 24 wrzesień 2011 - 18:07
Rekrutacja zamkniêta .uwazaj bo warn poleci...
Napisano 24 wrzesień 2011 - 18:19
I by³oby dobrze, gdyby polecia³ warn...
Napisano 24 wrzesień 2011 - 18:21
O jeju on mo¿e nie wiedzia³ i za to ma mo¿e jeszcze bana na sta³e dostac ?"Ka¿dy cz³owiek pope³nia b³êdy"
Użytkownicy przeglądający ten temat: 3
0 użytkowników, 3 gości, 0 anonimowych