Skocz do zawartości

Loteriada - click Dołączona grafikaZasady eventów - click Dołączona grafika Licytacja - click Dołączona grafika Odwiedź moje konto - click

Zdjęcie

Puste Piętro III

• Zamknięty Temat jest zamknięty
20 odpowiedzi w tym temacie

#1 AlphaWolf

AlphaWolf

Słaby pisarz

• Użytkownik
  • PipPipPip
  • 476 postów
  • Dołączył wto, 29 paź 13
  • MiastoTam gdzie nie dogania życie Cię nad ranem, gdzie nie słyszysz głosów w głowie kiedy wstajesz..
  • Hobby:Sport, a w szczególności boks. Muzyka, sztuka. Graffiti. Freestyle :)

Napisano 25 lipiec 2014 - 22:06

Cześć.

Chodziłem na zbrojownię, na 2 mapach wystąpił problem.

Po wyczyszczeniu trzeciego piętra wraz z bossem nie przenosiło na piętro wyżej. Wybiłem co do 1 potworka, sprawdzałem kilkakrotnie objeżdżając mapę, również w ścianach nic się nie pochowało.

Na 1 z map nie dropła pieczęć. Na kolejnej ubiliśmy Guestera nie przeniosło na ost piętro, również na czacie nie wyświetliła się informacja.

Wypowie się ktoś co o tym sądzi ?

• FaQ lubi to

Come Back :) 

Za gildię Pewni, której byłem kiedyś założycielem, a obecnie jej nazwa jest użyta za rzekomym pozwoleniem (Uj wie kogo :) ) nie odpowiadam. 

Pozdrawiam :)

#2 ArgusMistrz

ArgusMistrz

Junior Member

• Użytkownik
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1312 postów
  • Dołączył nie, 07 sie 11

Napisano 25 lipiec 2014 - 22:22

Hmm dziwna sytuacja może potworek uciekł gdzieś w ścianę? Pieczęcie to standard że nie dropną nie raz ;p

#3 FaQ

FaQ

Początkujący

• Użytkownik
  • PipPip
  • 177 postów
  • Dołączył sob, 01 lut 14
  • MiastoTutaj a gdzie....?
  • Nick w grze:Tubas
  • Królestwo:Shinsoo
  • Hobby:Informatyka Programowanie etc.

Napisano 25 lipiec 2014 - 22:30

Setki razy to zgłaszałem na Support to dostałem odpowiedź że jestem jedynym graczem który ma takie problemy. 

Rozmawiałem z Candis i gdy na piętrze z pieczęciamy nie wyleci pieczątka wystarczy się udać na TeamSpeak`a i boss zostanie ponownie z respiony przez Administracje, ale nikt nie będzie 24/7 siedział i czekał nawet jak jest Yeppa czy tam Kotek to (nic nie pomagają) cyt. "Trudno musisz wejść jeszcze raz".

Jak dla mnie najbardziej pomocni z Administracji są Candis i Admin zawsze jak są potrafią wytłumaczyć i pomóc :)

Wracając do sprawy to Admin mówił, że jak przez dłuższy czas serwer chodzi bez restartu to mogą występować takie skutki, a więc apeluje o tygodniowy restart maszyny, wiele czasu nie zabiera a graczom umili życie. 

Pozdrawiam.

Użytkownik FaQ edytował ten post 25 lipiec 2014 - 22:30

• ღStubaiღ i FRANKESTAIN lubią to

Dołączona grafika

#4 KaTa

KaTa

Początkujący

• Użytkownik
  • PipPip
  • 284 postów
  • Dołączył wto, 02 lip 13
  • MiastoMazury ♥

Napisano 25 lipiec 2014 - 22:47

Mialem kilkakrotnie to samo ... Ale przecież bujać sie do admina po 1-2 mapki =30 b ... Smiechu warte ...

NATURAL BODYBUILDING

Dołączona grafika 

SKUPUJE 

- [ Puchary Hadesa ]

- [ Medale Portalu ]

- [ Kompasy Wikingów

- [ Magiczne Mapy

~ KaTa ! 

#5 Xe0x

Xe0x

Początkujący

• Użytkownik
  • PipPip
  • 143 postów
  • Dołączył wto, 16 kwi 13
  • MiastoPOLAND
  • Nick w grze:Xe0x Wojownik
  • Królestwo:Chunjo
  • Hobby:Wielkość z cierpieniem zawsze chodzi w parze,
    w najwyższe szczyty grom bije.

Napisano 26 lipiec 2014 - 02:32

Witam..też juz tak miałem..raz po resecie serwera nie poleciała pieczęć..teraz sobie zrobiłem ss..widać jakieś błędy tam występują                   http://www.iv.pl/ima...10154389.jpg    boss ubity drop jest a pieczęci nie.Pozdrawiam

Dołączona grafika

#6 FireInTheHole

FireInTheHole

Pierdolona Wsza orbit84

• Użytkownik
  • PipPipPip
  • 481 postów
  • Dołączył śro, 19 mar 14
  • Nick w grze:Fajny
  • Gildia:BRATVA

Napisano 26 lipiec 2014 - 03:54

Problem standard. Mnie też często nie przenosi na ostatnie piętro, nie mówiąc już o tym że ciągle nie dropnie pieczęć... I to jak na warowni tak na zbrojowni. No i pomijając już fakt że nie jeden raz wchodząc na mapkę , po ubiciu metka i przejściu na next piętro pokazuje się magiczne "Do końca pozostała 1 minuta" i po chwili cofka pod DT i wywala z mapki "Niestety nie udało się, zostaniecie przeniesieni pod DT" czy jakoś tak... Ale przy takim deficycie kompasów i map wkurzające jak nie wiem... 

Mialem kilkakrotnie to samo ... Ale przecież bujać sie do admina po 1-2 mapki =30 b ... Smiechu warte ...

No dokładnie z jednej strony racja, z drugiej kiedy takie jaja dzieją się kilka w ciągu dnia, to nie dropnie pieczęć, to nie przeniesie, to czas się zbuguje to czasami co godzine, dwie trzeba by było siedzieć u Admina... 

Już pomijam fakt jak boss wrzuci cię w ścianę i nie można z niej wyjśc xD xD

#7 FaQ

FaQ

Początkujący

• Użytkownik
  • PipPip
  • 177 postów

Napisano 26 lipiec 2014 - 06:09

Problem standard. Mnie też często nie przenosi na ostatnie piętro, nie mówiąc już o tym że ciągle nie dropnie pieczęć... I to jak na warowni tak na zbrojowni. No i pomijając już fakt że nie jeden raz wchodząc na mapkę , po ubiciu metka i przejściu na next piętro pokazuje się magiczne "Do końca pozostała 1 minuta" i po chwili cofka pod DT i wywala z mapki "Niestety nie udało się, zostaniecie przeniesieni pod DT" czy jakoś tak... Ale przy takim deficycie kompasów i map wkurzające jak nie wiem... 

No dokładnie z jednej strony racja, z drugiej kiedy takie jaja dzieją się kilka w ciągu dnia, to nie dropnie pieczęć, to nie przeniesie, to czas się zbuguje to czasami co godzine, dwie trzeba by było siedzieć u Admina... 

Już pomijam fakt jak boss wrzuci cię w ścianę i nie można z niej wyjśc xD xD

Z czasem jest masakra loguje się do gry wchodzę warownia a tu na 2 piętrze log pod DT. Najlepsze w tym wszystkim że jak pisze do supportu to wszystko jest OK, to ja się pytam dlaczego tak się pieprzy all.

Dołączona grafika

#8 FireInTheHole

FireInTheHole

Pierdolona Wsza orbit84

• Użytkownik
  • PipPipPip
  • 481 postów
  • Dołączył śro, 19 mar 14
  • Nick w grze:Fajny
  • Gildia:BRATVA

Napisano 26 lipiec 2014 - 07:06

Teraz akurat przytrafiło mi się coś takiego iż tudzież ówdzie gdyż.. Nie mam Posejdonów na mapie xD I Kompas poszedł :P 

#9 Mσяfєυѕz™

Mσяfєυѕz™

Mistrz Eventów

• Użytkownik
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3099 postów
  • Dołączył pią, 24 sie 12
  • Miasto☞ Pσℓαи∂ ☜
  • Nick w grze:Mσяfєυѕz ™
  • Gildia:NєνєяFσяgινє
  • Gadu-Gadu:Aиσиумσυѕ™

Napisano 26 lipiec 2014 - 08:19

Takie sytuacje wynikają niekiedy:

1. Mobki się zbugują i nie widzimy ich ani na mapie i na mini mapie.

2. Podczas bicia bosa przywołujemy konia bądź na petsie zmieniamy umiejetność bądź inne dostepne opcje przez co nie przenosi nas na następne piętro bądź nie dropi pieczęć.

3. Mapa zbrojownia gdy mamy ukonczoną misje z woreczkami nie przenosi nas przed dt gdzie czas na mapie buguje się zapewne.

Wiele razy słyszałem i mi też się przytrafiło że nie ukończyłem mapy bo jakiś bug myślę że warto by się bliżej przyjrzeć tej mapie Administracji i wykluczyć parę błędów jeżeli jakieś są a moim zdaniem są.

Użytkownik мσяfєυѕz edytował ten post 26 lipiec 2014 - 09:35

Dołączona grafika

#10 мαтєυѕz

мαтєυѕz

Początkujący

• Użytkownik
  • PipPip
  • 230 postów
  • Dołączył sob, 12 sty 13

Napisano 26 lipiec 2014 - 08:40

W ciągu ostatnich 4 dni zrobiłem około 150 mapek z czego myślę że na około 30 miałem właśnie jeden z wymienionych wyżej "bugów" Ale faktycznie ludzie mają tu racje że przecież nie pójdę do admina bo kilka mapek , aczkolwiek patrząc na te 4 dni 30 mapek to już niezła suma :)

Podłączam się do próśb graczy nade mną .

#11 Drigiχ

Drigiχ

Inteligent

• Użytkownik
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1835 postów
  • Dołączył nie, 13 sty 13
  • Państwo: Country Flag
  • MiastoV3
  • Województwo:Śląskie
  • Imię:Michał
  • Nick w grze:...
  • Gildia:\/ l X /\
  • Królestwo:Jinno
  • Nick na TS:Drigix

Napisano 26 lipiec 2014 - 08:42

Wczoraj na mapce po ubiciu Guestera również mnie nie przeniosło na ostatnie, ale to był 1 raz co mnie nie przeniosło odkąd latam na mapki. Kolega też po ubiciu na 3 piętrze wszystkich mopków razem z bossem nie został przeniesiony, ale tak jak już to napisalem zdarza się to rzadko.

U mnie zaś zdarza się problem taki, na ikonce z internetu pokazuje ze go nie ma i wywala mnie z virtuala, lecz na ts3 normalnie gadam i strony też normalnie wczytuje. Codziennie gdy robie mapki np.30min zdarza mi się taki problem i nic z tym nie zrobię ....

Dołączona grafika

#12 Noname123

Noname123

Profesjonalista

• Użytkownik
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2134 postów
  • Dołączył czw, 26 gru 13

Napisano 26 lipiec 2014 - 09:20

Ja tez mialem podobna sytuacje ,ale z dropem pieczeci , wybilem co do jednego bossa na warowni , i nie dropla mi jedna pieczec , co wiazalo sie z zakonczeniem warowni poprzez jakis bug .. 

#13 FaQ

FaQ

Początkujący

• Użytkownik
  • PipPip
  • 177 postów

Napisano 26 lipiec 2014 - 09:32

Tylko Administracja mówi że mapy są OK i questy też OK . To w takim razie skąd tyle błędów ?

Dołączona grafika

#14 Mysyer

Mysyer

Słaby pisarz

• Użytkownik
  • PipPipPip
  • 337 postów
  • Dołączył pią, 11 lip 14
  • MiastoPomogłem?Daj ,,Lubię to"
  • Nick w grze:Ramosik
  • Gildia:-_-_-_-_-

Napisano 26 lipiec 2014 - 09:36

Setki razy to zgłaszałem na Support to dostałem odpowiedź że jestem jedynym graczem który ma takie problemy. 
Rozmawiałem z Candis i gdy na piętrze z pieczęciamy nie wyleci pieczątka wystarczy się udać na TeamSpeak`a i boss zostanie ponownie z respiony przez Administracje, ale nikt nie będzie 24/7 siedział i czekał nawet jak jest Yeppa czy tam Kotek to (nic nie pomagają) cyt. "Trudno musisz wejść jeszcze raz".
Jak dla mnie najbardziej pomocni z Administracji są Candis i Admin zawsze jak są potrafią wytłumaczyć i pomóc :)

Wracając do sprawy to Admin mówił, że jak przez dłuższy czas serwer chodzi bez restartu to mogą występować takie skutki, a więc apeluje o tygodniowy restart maszyny, wiele czasu nie zabiera a graczom umili życie. 

Pozdrawiam.

Pozdrawiam.

Co?
Tydzień?
Chcesz mnie zabić?

#15 FaQ

FaQ

Początkujący

• Użytkownik
  • PipPip
  • 177 postów

Napisano 26 lipiec 2014 - 10:06

@up

Na globalnym serwerze jest co tygodniowy restart i nie problemów na DT. Więc tutaj raczej też by pomogło, bo do tej pory przerwa odbywa się gdy są jakieś nowinki bądź aktualizacje.

Dołączona grafika

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych