Skocz do zawartości

Loteriada - click Dołączona grafikaZasady eventów - click Dołączona grafika

Zdjęcie

Zabawny Wierszyk

• Zamknięty Temat jest zamknięty
11 odpowiedzi w tym temacie

#1 JinRyu

JinRyu

Nowy

• Użytkownik
  • Pip
  • 22 postów
  • Dołączył pią, 03 lut 12

Napisano 03 luty 2012 - 02:00

(8:00 rano)Janek wstaje do szkoły , od Samego rana ma zły humor ...]:->Wstaje ciężkim krokiem z łóżka kolejno zaczyna się przebieraćŚciągając piżamę patrzy na ptaszka i mówi : - Ej kur*a, wstawaj , już ranek . (bez efektu)Ubrał się i schodzi na dół , aby zjeść śniadanie .Mama przygotowała mu płatki owsiane i szklankę mlekaJanek z stanowczym zniesmaczeniem patrzy na śniadanieale z racji tego iż jest głodny zasiada przy stole i konsumuje pożywienie ...Skończywszy śniadanie Janek ubiera kurtkę , buty , zakłada plecak i wychodzi ....(8:20)Janek idąc do szkoły spotyka swojego przyjaciela Romka ...Jego przyjaciel jest niezwykle sympatyczną osobą ,ale akurat dzisiaj niezwykle wkur*ia On Janka ... Janek dłużej nie myśląc odpowiada dla Romka :- Spier*alaj faszysto ...Romek usłyszywszy takie słowa zaniemawia ...po czym odchodzi załamany ....(8:45)Zostało 15minut do rozpoczęcia pierwszej lekcji .Janek zapomniał wczoraj się spakować do szkoły ,i aby wyładować złość krzyczy :- No to kur*a pięknie , wiedziałem że się spier*oli !Nauczycielka słysząc takie słowa prowadzi Janka do dyrektoraDyrektor po usłyszeniu całej zaistniałej sytuacji jest niezwykle wyrozumiałyTo pierwsza sytuacja dzięki której Janek był `radośniejszy` .Rozmowa z Dyrektorem zajęła Jankowi 10minut ....(8:55)Janek wychodząc z gabinetu dyrektora patrzy na zegarek i mówi :- No kur*a idealnie , przez tą kur*e spier*oliła mi cała przerwa ...No ale cóż , tak na wyklinaniu zleciało ostatnie 5minut przerwyZaczynają się lekcje ...(15:00)Koniec Lekcji .Janek wychodzi z ostatniej lekcji z znacznie wiekszym wkur*ieniem niż rano ...Patrzy na kolegów z klasy po czym mówi :- Ja pier*ole , co za przypały ...Janek Ubiera się i idzie do Domu(15:20)Janek wracając do domu , spotkał dziewczynę (Magdę) , która kocha się w Janku ...Dziewczyna starała się utrzymać dystans z Jankiem , ale Janek dobrze wiedział o co chodziJanek : Cześć Magda . Co słychać ?Magda : Yyy ... Ni-i-c ... Gdzie Idziesz? Janek : No ... geniuszem nie będziesz ... idę do burdelu na dzikie kur*y o_0Magda usłyszywszy słowa Janka zawstydziła się i uciekła , Janek na to :- Poje*ana ... chyba normalne że ide do domu .(15:30)Janek trochę podku*wiony sytuacją z Magdą wraca do domu i bez słowa siada do stołu .Na obiad akurat była jego ulubiona zupa - Ogórkowa .Janek ze smakiem i niekrytym zadowoleniem dziękuje za posiłek .chwilę po odłożeniu talerza ojciec pyta się Janka :Jak było w szkole ? Dostałeś jakąś ocenę ?Janek na to :Dostałem 5 i w morde ...Ojciec : Za co 5 ?Pani zapytała się Mnie ile jest 5x8 , powiedziałem jej że 40. Ojciec : a za co w morde ?Pani zapytała się Mnie ile jest 8x5 .Ojciec : Przecież to jeden ch*j ...No tez jej tak powiedziałem ...(15:50)Janek wchodząc do pokoju zrzuca plecak i siada do komputerawłącza go , po czym włącza Metina (VirtualMT2).................(03:00)Matka : Janek , już 3 w nocy , migiem do łóżka i to kur*a raz raz !Janek : No już już ...(05:00)Janek kończy grać w metina i kładzie się spać .(8:00)Janek wstaje niewyspany i mówi...- Kur*a ... znowu się nie spakowałem ;/I tak ponownie z wielkim wkur*ieniem idzie do szkoły Dziękuję za cierpliwość i liczę na wyrozumiałość xddAutor : JinRyuWykonawca : JinRyuMuzyka : Jaka kur*a muzyka ?!podziękowania za inspirację dla EmariS (Dobry Przyjaciel) :DPozdrawiam , JinRyu !

#2 xxxxxxxxxxxxx

xxxxxxxxxxxxx

Senior Member

• Użytkownik
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1086 postów
  • Dołączył czw, 15 gru 11

Napisano 03 luty 2012 - 07:55

Ladne, ladne ;p
Najbardziej podoba mi sie:
''Janek : Cześć Magda . Co słychać ?
Magda : Yyy ... Ni-i-c ... Gdzie Idziesz?
Janek : No ... geniuszem nie będziesz ... idę do burdelu na dzikie kur*y o_0
Magda usłyszywszy słowa Janka zawstydziła się i uciekła , Janek na to :
- Poje*ana ... chyba normalne że ide do domu .'' ;D !!

Pisz, pisz ;p

#3 JinRyu

JinRyu

Nowy

• Użytkownik
  • Pip
  • 22 postów

Napisano 04 luty 2012 - 00:40

Kolejny Wierszyk z działu `Long story about anything``Przygoda Karola i Jego `Przyjaciół` ! `Karol wstaje z dumnym uśmiechem na twarzy , ponieważ poprzedniego dnia dostał awans w pracyWstaje , elegancko ubiera się w garnitur m schodzi do kuchni , robi śniadanie a kolejno zaczyna je konsumować .Skończywszy śniadanie nakłada pantofle , zakłada czarny długi płaszcz , wsiada do nowo kupionego Audi a8 i jedzie do pracy .W Pracy wszyscy miło i uprzejmie witają Karola w pracy , ponieważ szczyci się On nie lada respektem w swoim zawodzie .(Praca Karola polega na pilnowaniu, aby wszyscy w firmie mieli co robić ...)Przechodząc przez całe biuro , idzie do Swojego gabinetu i zasiada przed potężnym dębowym biurkiem i przegląda papiery .Rozporządził , że dla kilku nowych pracowników przydzieli więcej zadań a dla innych mniej ...Nagle, do gabinetu wchodzi sekretarka i mówi mu , że przyszła jego EX żona , która dostarcza mu papiery rozwodowe .Karol prosi sekretarkę aby wpuściła jego żonę ...(9:30)Do gabinetu Karola przychodzi jego żona i rzuca mu na biurko papiery i nalega aby je podpisałKarol bezzwłocznie bierze długopis do ręki i pyta żonę :- Czemu kur*o nie zapukałaś ?potem rozkłada aktówkę z papierami i podpisuje po kolei wszystkie papiery aby wszystko się zgadzało .Chwilę po tym jak skończył Je podpisywać , odkłada długopis i mówi do EX żony :- Teraz wypier*alaj , bo znowu będzie jeb*ło gabinecie !Żona nawet nie odpowiadając bierze aktówkę i wychodzi trzaskając za sobą drzwiami .(10:00)Do Gabinetu przychodzi dyrektor całej firmy i gratuluje dla Karola awansu i ostrzega go żeby się nie rozleniwił ,Karol odbiera to wszystko żartobliwie i kończy temat .Dyrektor wychodzi z biura zamykając delikatnie za Sobą drzwi , Janek na to :-Ja mam się nie rozleniwić ? Ciekawe kur*a czy Jemu to ktoś powiedział .... i tak zleciał dzień w biurze ....</span></font></em><br>(17:00)Karol wraca zmęczony po całym dniu pracy do domu , wysiada z samochodu , zabiera płaszcz i wchodzi do domu .Chwilę po wejściu do domu przygotowuję Sobie na obiad pizzę , którą kupił pare dni temu ...Bierze ze Sobą pizzę i siada przy telewizorze .Gdy już usiadł i zaczynał jeść pizzę mówi :- Kur*a , znowu nie wziąłem piwa !Odkłada pizzę i idzie po 2piwa do lodówki .Siada ponownie przed telewizorem , otwiera piwo i zaczyna jeść pizzę .Wtedy ... słyszy dzwonek do drzwi , okropnie wkur*iony , że znowu ktoś przeszkadza mu w jedzeniu idzie otworzyć drzwi .Otwiera drzwi , patrzy , a tu kolejny raz dzisiejszego dnia , Jego `wspaniała` EX żona , pierwsze co do Niej mówi to :- Ej , o co Ci zapier*ala ? podpisałem te papierki to wypier*alaj i daj znać jak mam przyjść potwierdzić zgodę na rozprawie w sądzie ,mówiąc to ma nadzieję , że żona znowu odejdzie nic nie mówiąc , ale ku jego zdziwieniu jego żona odpowiada mu :- słuchaj ... po pierwsze , nie jestem jakąś kur*ą , żebyś tak do Mnie mówił , po drugie , gotowałam Ci smaczne obiady i powinieneś Mnie szanować , po trzecie , myślałam , że jesteś inny niż reszta facetów ...Karol z pogardą i uśmiechem na twarzy odpowiada :- po pierwsze , jesteś kur*ą , bo dostałaś wystarczająco , a nadal chcesz więcej , po drugie , po Twoich smacznych obiadkach miałem przez tydzień niestrawność , po trzecie , jestem inny, ale dla kur*y wszyscy są ch*jami .Karol oznajmiwszy te słowa swojej EX żonie , zamyka drzwi i zadowolony siada na kanapie aby zjeść pizzę .Siada , bierze pizzę do ręki i mówi :>- no , wiedziałem żeby kur*ie nie otwierać ... teraz muszę jeść zimną .I tak karol siedzial dobrą godzinę .......(18:20)Karol idzie pozmywać po sobie talerz po pizzy i sztućce , które używał do zjedzenia pizzy ...Gdy skończył zmywać , poszedł do sypialni położył się i z nadzieją na lepsze jutro miał zamiar zasnąć , lecz ...Znowu słyszy dzwonek do drzwi ... przychodzi sąsiad pożyczyć trochę soli ...Karol otwiera drzwi i mówi :<br>- Słuchaj ... Wychodzisz o 7 rano do pracy , zapier*alasz tam do czarnej jak dupa murzyna nocy i nie zarabiasz na sól ?Zarabiam , ale nie ma sensu jechać do sklepu po sól .Karol na ostatkach siły idzie po 1kg soli , daje dla sąsiada i mówi :- Masz tu 1kg , znaj moją dobroć i przyjmij to jako prezent na święta .Sąsiad trochę zdziwiony hojnością i wysoką samooceną Karola oddala się i idzie do domu .Karol po `ekscytującej` rozmowie z sąsiadem , poczuł dziwny ucisk w brzuchu i szybko pobiegł do toalety ...Stęka , jęczy , wyklina na Swoją EX żone ... wyzywa sąsiada , który nie potrafi zarobić na sól ...i tak po kilkudziesięciu minutach wychodzi z WC ....(18:50)Karol siada zmęczony pełną przeżyć akcją w toalecie idzie bezprecedensowo do łóżka i kładzie się spać .Przez jakiś czas nie mógł zasnąć bo myślał o żonie i rozwodzie ...przypomniał Sobie wszystkie dobre chwile z żoną i po chwili mówi :- Ale mi kur*a życie zatruła ... nie dość że nie umiała za ch*j gotować , to jeszcze wszystko za co się zabrała od razu spier*oliła ...Karol tak wspominał całe 12lat małżeństwa i po chwili zasnął ... (02:00)Karol budzi się , ponieważ poczuł mrowienie w odbycie ... ogląda się zaniepokojony , ale nikogo nie ma ...Delikatnie przerażony idzie do łazienki , aby sprawdzić czy wszystko w porządku z jego dupą i czy przypadkiem nie ofajdał gaci ...Przeprażenie Karola były właściwe .. gdy zdjął spodnie , widzi , że cały jego odbyt jest czerwony ...Niezwłocznie pojechał do szpitala, aby zrobić badania , aby dowiedzieć się jaka jest tego przyczyna ...Lekarze po wstępnych badaniach niewiele wywnioskowali , jedynie tyle , iż została naruszona ścianka odbytowa .Po dalszych badaniach lekarze doszli do pewnego wyniku i zadają nie dwuznaczne pytanie dla Karola :- Czy uprawiał Pan seks z .... mężczyzną ?- Te kur*a , że mam dupę całą czerwoną, to nie znaczy że Mnie jeb*ł jakiś bambus !- I w tym tkwi problem ... zadam bardziej bezpośrednio pytanie ... Czy uprawiał Pan seks z ... murzynem ?- Z tego co mi wiadomo ... Jasne , że kur*a nie ! Czy Ja wyglądam dla Pana na geja ?- Wie Pan ... Ponad 70% gejów nie wygląda jak geje , więc stąd Moje pytanie ...Znaleźliśmy w pańskim odbycie spermę męską , zmieszaną z spermą końską i 2metrowego orangutana , nie wnikamy w pana życie seksualne , ale prosimy uważać z takimi `fantazjami` ....Karol strasznie wkur*iony wychodzi z gabinetu , a wychodząc mówi do lekarza :- Śmiej się , śmiej ! Zobaczymy jak Ty będziesz prosił o awans !(3dni później)Karol przestał czuć mrowienie w odbycie i uspokoił się trochę , lecz nadal mu nie daje spokoju skąd w jego odbycie była sperma konia i orangutana ...Ale to już nie nasz interes , aby ingerować w prywatne życie seksualne Pana Karola .PS: Trzy tygodnie po całym zajściu w radiu mówili o takiej oto informacji : - Z ZOO uciekły 2 konie , orangutan i jedna kobieta ... Prosimy uważać na owe zwierzęta , gdyż każde z Nich , ma nadnormalny popęd seksualny . Prosimy po 20 nie opuszczać terenu zamieszkania i o dokładne sprawdzenie czy drzwi są dokładnie zamknięte ...Karol usłyszywszy taką oto informacje zastanawia się chwilę o mówi :- Kur*a ... Najpierw sąsiad , później sraka ... Mogłem zmajstrować dziecko z tą kur*ą , przynajmniej by drzwi zamknęło :DPozdrowienia dla Eisen ; EmariS ; Maryse ; GandzioreK , i całego EastWestSquad !Pozdrawiam , JinRyu !psss ... miłego czytania ! :D

Użytkownik JinRyu edytował ten post 04 luty 2012 - 00:52

#4 JinRyu

JinRyu

Nowy

• Użytkownik
  • Pip
  • 22 postów

Napisano 04 luty 2012 - 00:54

Przepraszam za usterkę . Tekst był zbyt długi , i musiałem pousuwać czcionkę , ale myślę , że i tak można przeczytać :D .Dzisiaj troche słaby temat miałem , ale jutro postaram się coś lepszego wykombinować :) Jakby ktoś miał ciekawe pomysły , śmiało można pisać na PW :)Liczę na coś moralnego i ekscytującego :D

#5 TakiTen's

TakiTen's

Początkujący

• Użytkownik
  • PipPip
  • 152 postów
  • Dołączył sob, 19 maj 12
  • MiastoDawniej VirtualMT2

Napisano 07 czerwiec 2012 - 13:42

:P

#6 SizaR16

SizaR16

Nowy

• Użytkownik
  • Pip
  • 65 postów
  • Dołączył nie, 20 maj 12

Napisano 08 czerwiec 2012 - 18:19

no ciekawa, a zarazem zabawna historia.

#7 MaarS

MaarS

Początkujący

• Użytkownik
  • PipPip
  • 161 postów
  • Dołączył pon, 28 maj 12

Napisano 09 czerwiec 2012 - 17:04

Fajne xd

#8 lolowo12

lolowo12

Nowy

• Użytkownik
  • Pip
  • 8 postów
  • Dołączył pon, 11 cze 12

Napisano 11 czerwiec 2012 - 11:26

z kąd ty takie teksty bierzesz pan Karol czy orangutany ci opowiadają?

#9 Lveleek

Lveleek

Komentator

• Użytkownik
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1352 postów
  • Dołączył pon, 09 sty 12

Napisano 11 czerwiec 2012 - 12:23

not bad .

#10 Majestatyczny

Majestatyczny

Profesjonalista