1 konto:postacie to woje 125 i 116 lvl a ich eq to-z³oty hwang woj (w bonach ma 56 k pz i ma 3 kd +9 w tym pz )-maska smoka-tarcza smoka-bransoleta smoka-buty smoka-naszyjnik z niebieskich ³ez +9-kolce z niebiezkich ³ez +9-rozpruwacz (ma m.innymi 6k pz w sobie oraz kd do pvp +9 wszystkie)-Zbroja Wolno¶ci wojownik (KD +9)-3 klejnoty (warte 3 kkk)-1,2 kkkPostacie maj± wszystkie skile na p oczywi¶cie2 konto: 134 lvl (woj)-ostrze giganta (¶rednie 30 % i m.innymi 6 k p¿ w bonach)-maska smoka-tarcza aureola +9-bransoleta smoka-buty smoka-naszyjnik z niebieskich ³ez +9-kolce z niebieskich ³ez +9- srebrny hwang (w bnach ma 66 k p¿ i 3 kd +9 w tym vita)-27 krwawych-17 niebieskich-8 bia³ych-miecz barona +9Wszystkie skile na pWszystkie skile oczywi¶cie na p3 konto : Buff 106 lvl-Tarcza aureola-zwyj³y hwang-jakies tam pocz±tkowe eqOczywi¶cie to tylko buff i nie potrzebne jest zbytnio eq ale buff jest bardzo potrzebny i pozyteczny do buffa oczywi¶cie (wszystkie skille na p)!!!Za te konta czekam na pro pro eq na woja i szamana (czekam oczywiscie na rozne oferty) moje gg 21053174 piszcie nawet jak mam niedostepny bo czesto jestem na niewidoku :DA i zawsze mam na wymiane xenoxmt2 konto ale to inna bajka ale dla zainteresowanych pisac na gg 21053174

Dam 3 konta i pro eq na gondormt2 za cos na virtualmt2 !!!
Started by
mr009karo
, 25 Sep 2011 18:00
1 reply to this topic
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users