Siemka mam problem bo mam małą czcionkę w metinie i nie mogę tego naprawić proszę o pomoc!

Mała czcionka w metinie ":C
Posted 16 August 2014 - 05:56
Posted 16 August 2014 - 06:15
Użyj programu "Lupa"
lub
Daj screenshota, jak bardzo mała jest ta czcionka.
PS. Sygna: Czerwone królestwo nazywa się "Shinsoo".
[color=#a9a9a9;][font="georgia, serif;"]Don't expect for others help. In the end we are always alone. There will survive only those who know how look themselves after.[/color][/font]
Posted 16 August 2014 - 06:24
Użyj programu "Lupa"
lub
Daj screenshota, jak bardzo mała jest ta czcionka.
PS. Sygna: Czerwone królestwo nazywa się "Shinsoo".
Posted 16 August 2014 - 06:38
Taka czcionka jest ustawiona domyślnie. Nic na to nie poradzisz. Na innych serwerach też, z tego co mi wiadomo, poruszano takie wątki. Możesz jeszcze poczekać, aż odezwie się ktoś z "wyższych sfer", kto w tym siedzi i będzie mógł więcej o tym powiedzieć, jednak na mój rozum, jedyne co Ci zostało, to "ułatwienia dostępu -> lupa".
Teoretycznie da się zmienić tę czcionkę (ale dla wszystkich clientów), da się ją powiększyć, w zasadzie wszystko z nią można zrobić i nie jest to nic trudnego, ale wątpię, że administracja zwróci na to uwagę, bowiem nikt w przeszłości nie miał z tym problemu.
[color=#a9a9a9;][font="georgia, serif;"]Don't expect for others help. In the end we are always alone. There will survive only those who know how look themselves after.[/color][/font]
Posted 16 August 2014 - 06:41
Miałem też problem za duża czcionką ale to mijało po paru godzinach.
Posted 16 August 2014 - 07:17
toć to normalna czcionka, spróbuj wejść w folder metina tam masz config i ustaw max rozdzielczość oraz przełącz na tryb pełnoekranowy
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users