Nom tak jak napisal nasz bóg jestem na Nie
Ale to ich będzie wywalało tak jakby moda mieli GENIUSH -,-
Napisano 20 sierpień 2014 - 09:02
Nom tak jak napisal nasz bóg jestem na Nie
Ale to ich będzie wywalało tak jakby moda mieli GENIUSH -,-
Postać Rayons nie należy do mnie (dawniej należała). Mam taki nick w innych grach i go używam m.in. na ts3
Napisano 20 sierpień 2014 - 10:09
jestem za ;pbedzie wiecej par na servie;p po ślubie;p
[color=#000000;]________________________________________________________________________________________________________________________________[/color]
Pomogłem? Liczę na like
Napisano 20 sierpień 2014 - 10:13
W zasadzie to wszystko jedno.
Nie wiem, po co Wam to, jednakże skoro aż tak bardzo Wam na tym zależy...
Za.
[color=#a9a9a9;][font="georgia, serif;"]Don't expect for others help. In the end we are always alone. There will survive only those who know how look themselves after.[/color][/font]
Napisano 20 sierpień 2014 - 11:12
Na tak. Bylo by zabawnie oraz przydaloby sie to na chodzenie na Razadora. 1wszy lv postawic przed mapka a swoja postacia sie tam teleprtowac, gdyz chodzenie przez cala mape jest uciazliwe
Napisano 20 sierpień 2014 - 14:20
na nie bo potem by sie tepali przez obraczke na jakies mapki od wiekszego lv
Nie da sie nawwet i tak^^ sam sprawdzalem to pisalo ze uzylem moda xd
W sumie czemu by nie ale z brakiem ograniczenia lv troche przesada... moze zmienic troche ograniczenie lv
Bo np jest event obrona kamieni metin i wtedy by kazdy sobie te postac trzymal pod tp i tylko się teleportowal do niej do tego 1 lvl to troche przesada, mysle ,ze jakby byla roznica max 60 lvl by bylo dobrze.
Użytkownik Virus-T edytował ten post 20 sierpień 2014 - 14:38
Napisano 20 sierpień 2014 - 14:26
Jestem na tak, dobre rozwiązanie, w sumie, a co jak ktoś będzie chciał "wysyłać" sobie serduszka, będąć na obu postaciach?
tzw. sam do siebie xd
Nie ma to jak wziąć ślub i grać na obu postaciach
Jestem na tak.
Napisano 20 sierpień 2014 - 14:33
Wielkie tak Sam mialem to zaproponowac ale myslalem ze nie przjedzie
P.S szukam kobiety 100b za dzien bycia ze mna !
Napisano 20 sierpień 2014 - 16:04
To bez sensu.
Napisano 20 sierpień 2014 - 16:13
jestem na tak ale żeby było ograniczenie jakieś
Napisano 20 sierpień 2014 - 18:12
Oby przeszło
Postać Rayons nie należy do mnie (dawniej należała). Mam taki nick w innych grach i go używam m.in. na ts3
Napisano 20 sierpień 2014 - 21:18
Napisano 23 sierpień 2014 - 20:45
Jestem za, ale zeby nie kasowac wogole bariery lvl tylko zeby ja zwiekszyc chociazby do tych 30lvl roznicy tak jak jest w przypadku pt
Napisano 24 sierpień 2014 - 18:56
Jestem na tak przydane jeśli ty grasz już np rok i masz 254 i nagle zaczyna ggrac twoja koleżanka która ma 1 lvl a chcesz wziąśc z nią slub.
[color=#daa520;][font="georgia, serif;"]Mój Kanał na YouTube -- >[/color][/font] https://www.youtube....lv94aRe7qIGbb6w
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych