Jump to content

Loteriada - click Posted ImageZasady eventów - click Posted Image Plakat - click

Photo

PvP

• This topic is locked This topic is locked
14 replies to this topic

#1 CKin3xL

CKin3xL

Początkujący

• Użytkownik
  • PipPip
  • 122 posts
  • Joined Thu, 05 Jan 12

Posted 06 February 2012 - 18:33

Proszę o napisanie jaka klasa do "PvP" jest najlepsza?? Proszę o opisanie dlaczego? Shaman grałam i Co z dobry eq full Abs biłam po 2-4k przeciwnika oczywiście jak miał full ABS. Ninja Archer (najgorsza postać) moim zdaniem ktoś ma full ABS walisz około 5k a potem z hitów 1k i bijesz bardzo wolno.Jaką mi proponujecie postać i dlaczego! Ja myślę żeby zagrać Wojownikiem Mentalem dobry pomysł??TAK JAK NA GóRZE JAKA POSTAĆ WASZYM ZDANIEM NAJLEPSZA I DLACZEGO! I ile potrzeb Kasy żeby mieć dobre eq(zbroja,MIecz/...ABS JUŻ MAM DOBRE:P)Innym graczom też się może to przydać;D

#2 levy80

levy80

Sławny Pisarz

• Użytkownik
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3937 posts
  • Joined Thu, 21 Jul 11

Posted 06 February 2012 - 18:40

Każda postać jest dobra kwestia eq (nie tylko abs sie licza ale kd w broni kd w zbroi um w broni biolog)Graj czym chcesz ale graj nim dobrze (tzn zrób biologa do końca zrób mu zbroje na maxa z kd +8 i na maxymalny Twój level zrób broń z kd +8 włóż w nią 24+ um)Taka moja rada a wtedy każda postać jest dobra bez względu na rasę
thumb_virtualmt21507660714__1503259965_h

#3 MikeyWorld

MikeyWorld

Nowy

• Użytkownik
  • Pip
  • 28 posts
  • Joined Tue, 31 Jan 12

Posted 06 February 2012 - 18:44

Kazda klasa jest dobra. Ja polecam ci woja bodiego lub ninje daggera. Body wlada tzw. efektem jojo ktory dziala w nastepujacy sposob: gdy wpadniesz pod kombo bodiego to po ataku odrzucajacym odlatujesz i wracasz do niego. Z koleji ninja dagger ma najszybsze hity i najwiecej hitow w kombo a takze trucie w skilach, wiec nie musisz go miec w eq. Dobra jest jeszcze sura wp bo ma rozpro ktore omija abs. Jednak bedac sura wp nie rob eq abs/dps a abs/inta aby wiecej walic z rozpro ( w hitach i innych skilach nie zauwazysz roznicy). Jednak powtarzam to tylko moje subiektywne opinie, graj ta klasa ktora umiesz i ktore sprawia ci najwiecej przyjemnosci.

#4 CKin3xL

CKin3xL

Początkujący

• Użytkownik
  • PipPip
  • 122 posts
  • Joined Thu, 05 Jan 12

Posted 06 February 2012 - 18:44

Levy zgadzam się z Tb w 80% bo na przykład WOJ ma szybkie bicie i ma wtedy wiekszą sznse na trucie:D a Np SMOK wiecej ze skila bije!

ooo to może jaką postać polecacie?
Moim zdaniem najlepsza profesja na Tym metinie Jest SURA WP! i do expa dobry i do PvP! ale sur NIENAWIDZE

Edited by CKin3xL, 06 February 2012 - 18:46.

#5 Yaashaa

Yaashaa

Senior Member

• Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 589 posts
  • Joined Wed, 06 Jul 11

Posted 06 February 2012 - 18:55

Hmm , mi dobrze grało się ninja daggerem , choć myślę ze archer jeżeli ma ogarniete eq to jest mocniejszy ciutke :D
Patrz tez z tej strony ze jest ta chmura i trującą strzała w ninji , wiec nie musisz mieć w eq % na trucie , a to się baardzo liczy , nawet jak trucie bierze 0 to i tak hp się nie regeneruje , nieważne ile masz % na regeneracje . Archer ma dosyć silne skile ale w " zwarciu " nie jest już taki mocny , bo łatwo go omdlic ;)
Moim zdaniem najlepiej gra się NINJA ponieważ szybko bije , łatwiej jest omdlic przy tym wroga nie musisz mieć % na trucie , no i potrafi " kopnąć " ze skilli .
Rozważ tez to ze body ma szybkie ciosy no ale ze skilli niewiele robi , za to mental nie " przewraca się " i może bić bez przerwy , przy silnych skillach.. Kazda klasa ma + i - , postać jest taka , jaka sobie zrobisz i na tyle będzie mocna ;)

Pozdrawiam , Yaash .

#6 Globalizer

Globalizer

Początkujący

• Użytkownik
  • PipPip
  • 119 posts
  • Joined Tue, 24 Jan 12

Posted 06 February 2012 - 19:10

No właśnie Jaka będzie postac taki jest włąściciel:DDa proponuje ci pograc sobie kazdą klasą i wbic tak 90lvl...Podejrzewam ze wybierzesz postac którą sie lątwo expi na poczatek...Albo masz ambitniejsze plany... Wbij kilka lvli kaza klasą i zobaczysz...:DPozdro:D

#7 xaaaaali

xaaaaali

Nowy

• Użytkownik
  • Pip
  • 92 posts
  • Joined Sun, 29 Jan 12

Posted 06 February 2012 - 19:16

Nie wiem dlaczego nazwałeś Archera najsłabszą postacią do pvp.. Gram aktualnie archerką i jest boska. Kto tam ze mną walczył wie co archer potrafi, a te nowsze łuki na archera, to już coś pięknego. Ogromny dmg. Powtarzalna i ognista - ogromny dmg, trująca omdlewa i truje, a deszcz jest bardzo dobry na wojny. Jaka klasa jest niby od archera lepsza? body? Odkąd pamiętam żaden body mi ze skilla nie zabrał więcej niż 1k pż w abs, mental wolny, dmg strasznie mały.. Inną bajką jest sura wp. Strach, zbroja i ostrze w połączeniu dają takiego kopa, że z wirku czy palca wchodzi przy największych abs taki dmg, że to nieporozumienie. ;p

#8 Yaashaa

Yaashaa

Senior Member

• Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 589 posts
  • Joined Wed, 06 Jul 11

Posted 06 February 2012 - 19:25

xaaaaali , niby dobrze mówisz ale zobacz , archerowi pozostają same strzaly , po użyciu skilli ( jeżeli nie ma noży ) i trzeba męczyć się z tym , jeżeli chcesz mieć dobry luk do pvp to polecam 2x klasa + powtórka ;) No i jak napisałam wcześniej , łatwiej Was omdlic :PW wybieraniu klasy weź pod uwagę każdy szczegół , nawet yang wydawane na eq :)

#9 CKin3xL

CKin3xL

Początkujący

• Użytkownik
  • PipPip
  • 122 posts
  • Joined Thu, 05 Jan 12

Posted 06 February 2012 - 19:28

Widze że temat ładnie się rozwija Archer ma silne skile to prawda ale jak uzyje skile to czym bic??

#10 CKin3xL

CKin3xL

Początkujący

• Użytkownik
  • PipPip
  • 122 posts
  • Joined Thu, 05 Jan 12

Posted 06 February 2012 - 19:31

No właśnie Jaka będzie postac taki jest włąściciel:DD a proponuje ci pograc sobie kazdą klasą i wbic tak 90lvl... Podejrzewam ze wybierzesz postac którą sie lątwo expi na poczatek... Albo masz ambitniejsze plany... Wbij kilka lvli kaza klasą i zobaczysz... :P Pozdro:D

Mam Shamnke 140LvL ale ta klasa mi jakoś nie lezy Ninja Archer 105LvL Skile ma genialne ale po uzyciu Skili co dalej?

#11 Yaashaa

Yaashaa

Senior Member

• Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 589 posts
  • Joined Wed, 06 Jul 11

Posted 06 February 2012 - 19:31

Najlepiej nozami ? , pod sure szamana polecam skarabeusze a ninja woj , igiełki :P ( lub zombie ) .PS : Napisz mi na pw , dam Ci swoje gygy i tam Ci pomoge bo tutaj lekki spam ;]

#12 xaaaaali

xaaaaali

Nowy

• Użytkownik
  • Pip
  • 92 posts
  • Joined Sun, 29 Jan 12

Posted 06 February 2012 - 19:38

xaaaaali , niby dobrze mówisz ale zobacz , archerowi pozostają same strzaly , po użyciu skilli ( jeżeli nie ma noży ) i trzeba męczyć się z tym , jeżeli chcesz mieć dobry luk do pvp to polecam 2x klasa + powtórka :P No i jak napisałam wcześniej , łatwiej Was omdlic

Pif, paf. :) Wtedy się robi eq na szybkość zaklęcia, łuki z większymi średnimi. ;) Chwilą moment jest zmienić broń podczas walki. ;)

#13 Yaashaa

Yaashaa

Senior Member

• Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 589 posts
  • Joined Wed, 06 Jul 11

Posted 06 February 2012 - 19:39

No niby tak ale jezeli mialam ponad 40% na omdlenie , to powodzenia w zmianie :PA pozatym kto bedzie sie bawil w milion broni < wiekszosc z nich to smieci > i zmiany w srodku walki .Dlatego napisalam , kd powtorki :)

Edited by Yaashaa, 06 February 2012 - 19:41.

#14 znaszmnie4

znaszmnie4

Niekryty krytyk

• Banned
  • PipPipPipPip
  • 808 posts
  • Joined Tue, 06 Dec 11

Posted 07 February 2012 - 07:46

U ninji jest trochę dziwnie, gdyż dex zwiększa moc Trującej Chmury a Siła reszte skili u daggera i archera;] Proponuje ci wbić do zbroi Kd siły jak chcesz dużo bić :)

#15 Dopisdownik

Dopisdownik

Nowy

• Użytkownik
  • Pip
  • 65 posts
  • Joined Mon, 06 Feb 12

Posted 07 February 2012 - 17:39

polecam cie szaman smok pozniewaz robisz all kd+7/6 w agrze/sdd do pvp oczywiscie dajesz +15um i inte w 6/7 wszedzie abs i 25inta wszedzie gdzie sie da dajesz inta w zbroji kd inty oczywiscie ja mam 500inty szamanem i to jest super!! mam buffy 172,3%i to daje abs na karzda postac oczywiscie wszedzie dajesz 15 miecze 2reka itp teraz np woja nie mam nigdzie silny na woja tylko kd woja+7 i jak ktos ma abs to wale po 20k minimum zalerz od abs:D ktos kto nie ma abs 100k+ bez kryta osobisicie polecam ale graj czym lubisz;] aha sorki za ortografie mam dyslekcje;P

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users