No wiec witam ;>
Jako , że mówiłem to wcześniej z dniem 1wrzesnia [ lekko spóźnione ] koniec mojej gry nastał.
Postać oddałem pod pomocne ręce "SM3RFUSIA" inaczej Po prostu Patryka , i czasem będę je używał do filmów .
Tak więc sprawę konta mam załatwiona.
Pierwsze wielkie pozdrowienia dla "BRATVY" .Jako , że ich nie trawiłem, trawił nie będe to mogę życzyć powodzenia.
Mają swoją paczkę , jeden za drugim wejdzie w ogień. Szanuje to , ale nie zmienia to zdania że was po prostu nie lubię
Pozdrowienia dla CAŁEJ gildii. Szczególnie dla dwójki graczy a nawet trójki . Tita, Uszaty i Kaya , przepraszam Was za wrogość ale tak wyszło
Dlaczego dla Was ? Nie wiem. Jakoś tak mi wypadło Was przeprosić pod koniec mojej przygody [przynajmniej w tym roku].
Kolejne WIELKIE i NAJWIEKSZE dziękuje Patrykowi [ Sm3rfny ] , za to ? Za to że mi pomógł , pomagał i pomagał będzie.
Łap postać ♥
Pozdrawiam wszystkich liderów i członków gildii w których byłem :
- BadThings [ Nie pamietam dokładnie nazwy,ale liderem był "ANDŻEJ" i Morganax ]
- Druga moja gildią była : Euforia . Pozdrawiam serdecznie
- Trzecią ? SzaloneAraBy - Axiux33 [*] , skończyłeś bracie szybciej niż ja , ale powodzenia tam gdzie siedzisz
- [ ... ]
- Aż do teraz , BRAT3RSTWO , jestem tu od kilku tygodni. Ale jest naprawdę super. Serdecznie pozdrawiam i zapraszam.
Filmy na YT będe wrzucał dalej, tyle że tylko w dni wolne od szkoły.
SERDECZNIE PRZEPRASZAM WSZYSTKICH KTÓRYM ZASZEDŁEM ZA SKÓRĘ I JEDNOCZEŚNIE POZDRAWIAM !\
Dalej ? Dalej !
Wielu z Was sądzi , że wyebałem setki zł na EQ. Czasem siedziałem po 12h dziennie , aby zrobić to EQ , więc nie pier* głupot , że pakuje jakie kol wiek ZŁ , tylko weź się chłopie za EQ
Dziękuje za wspólną gre , kłótnie i inne syfy ;>
STUBAJ - Ciebie też pozdrawiam i powodzenia w produkcji filmów
@PS. Tyle z tego wszystkiego zapomniałem pozdrowić całą paczke z YebacBiede oraz Bajlandoo !
Użytkownik ZjaraanyArab edytował ten post 04 wrzesień 2014 - 14:13