Wy się wezcie za świat realny a nie gracie w metina jak capy macie kur**** nie wiadomo ile lat i płaczecie nad tą grą mnie juz nie raz tutaj okradli i dałem sobie siana z tą grą
to na hu* nadal tutaj jestes?
Posted 09 September 2014 - 15:25
Wy się wezcie za świat realny a nie gracie w metina jak capy macie kur**** nie wiadomo ile lat i płaczecie nad tą grą mnie juz nie raz tutaj okradli i dałem sobie siana z tą grą
to na hu* nadal tutaj jestes?
Posted 09 September 2014 - 20:46
2 osobą bana no dla mnie to jest hmm myśle odpowiednie wyjście a co do Cb Ahtus czy jak ci tam nie pouczaj adinistracjii jakos server juz od dobrych paru lat stoi a inni czo grali na innych serverach zawsze wracają i wiemy czemu a co do Cb no cóz okradłes dał passy to powinien sam odpowiadać za swoją głupote nie znam do konca sprawy . Wiec mysle ze tro jest odpowiadnie wyjście "Szef Jak zawsze rozwiąże każdy spór"
Edited by ORGAZM., 09 September 2014 - 20:47.
Posted 10 September 2014 - 05:19
Posted 10 September 2014 - 15:52
Napiszę Ci tak, a właściwie się zapytam. Czy dzięki temu, że są to ludzie z Euforii muszą znać język Polski doskonale ?! A może masz tak zwany ból dupy o to, że są o 100 razy lepsi niż ty ? Tyle w temacie.
Posted 10 September 2014 - 16:38
To jest tylko gra, a spinacie się jak było by to coś bardzo ważnego! Dostaliście bana to nie musicie teraz płakać za swoją głupotę!
[color=#ff0000;]Sygnatura by Effa[/color].
Skupuje ogniska wikingów 15B/Szt.
Posted 11 September 2014 - 04:59
Nie dałeś mu passów ale wbił na twoje konto bardzo ciekawe.
To jest magia czary mary abra kadabra xD Telepatycznie od Ciebie te passy wziął Takie tłumaczenie że dziecko w przedszkolu by nawet nie uwierzyło
I Jarek nie tłumacz już się tak z wszystkiego i z tym filmem, bo od jakiegoś czasu stoisz w zaparte w kilku sprawach i tak się zapierasz , tak się tłumaczysz, tak bronisz że jeszcze bardziej się tym pogrążasz i tylko ośmieszasz. I potwierdzasz jedno - tłumaczy się winny. Chyba jasno i wyraźnie napisałem.
Edited by FireInTheHole, 11 September 2014 - 05:00.
Posted 11 September 2014 - 06:29
0 members, 2 guests, 0 anonymous users