Jump to content

Loteriada - click Posted ImageZasady eventów - click Posted ImageOdwiedź moje konto - click

Photo

Body czy Mental

• This topic is locked This topic is locked
7 replies to this topic

#1 zelek110296

zelek110296

Nowy

• Użytkownik
  • Pip
  • 19 posts
  • Joined Thu, 09 Feb 12

Posted 10 February 2012 - 17:21

Witam. Mam problem dotyczący wyboru skili dla woja do pvp i do expa.Zacznijmy tak, gram z 3 dni i wybrałem se na początek woja mental i nie wiem czy na ten serwer dobrze wybrałem ,ponieważ co 2 osobe widze z body a mentala żadko widuje.chciałem żeby był dobry do expa i do pvp.narazie wbiłem 88lv i jakoś idzie ale na pvp cieńko.czekam na odp...

#2 levy80

levy80

Sławny Pisarz

• Użytkownik
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3937 posts
  • Joined Thu, 21 Jul 11

Posted 10 February 2012 - 17:32

Zrób eq to każdą postacia będzie Ci się dobrze grało
thumb_virtualmt21507660714__1503259965_h

#3 Kayris

Kayris

Początkujący

• Użytkownik
  • PipPip
  • 246 posts
  • Joined Wed, 04 Jan 12

Posted 10 February 2012 - 19:07

Mental na początku jest nie opłacalny bo żeby coś zrobić w PvP musi mieć chociaż kd wita+7, gdyż ma wolne skile, a silne ciało jest bezużyteczne przez całą grę. Ja ci radzę grać Body do jakiegoś 160lvl, a potem jak będziesz chciał to zmienić.

#4 MikeyWorld

MikeyWorld

Nowy

• Użytkownik
  • Pip
  • 28 posts
  • Joined Tue, 31 Jan 12

Posted 11 February 2012 - 09:10

Obie klasy maja swoje zalety i wady. Mental ma silne cialo wiec nie upada podczas kombo przeciwnika, do tego ma potezne skile. Body za to jest klasa dynamiczna, jego skile (oprocz wirka) znakomicie wpasowywuja sie w kombo ciosow, co pozwala caly czas miotac rywalem. Jesli dopiero zaczynasz to polecam ci bodiego- jest latwiejszy w obsludze i przyjemniej sie nim gra. Na wysokim lvl zmien sobie na mentala i pograj nim dwa, czy trzy dni, a potem sam zdecyduj co ci bardziej odpowiada.

#5 FABIANEK

FABIANEK

Member

• Użytkownik
  • PipPip
  • 231 posts
  • Joined Sun, 12 Jun 11

Posted 11 February 2012 - 11:46

Zrób eq to każdą postacia będzie Ci się dobrze grało

100% towa prawda krótko zwięźle i na temat :D

#6 marianoitaliano

marianoitaliano

Nowy

• Użytkownik
  • Pip
  • 4 posts
  • Joined Sun, 05 Feb 12

Posted 11 February 2012 - 12:49

Cześć mam pytanie ,piszecie tu że można zmienić profesje u woja , ja gram też od niedawna i dorobiłem się sury BM 140 lv i chciał bym zmienić na WP i tu moje pytanie jak mam to zrobić? To się robi u jakiegoś npc czy coś się kupuje .

#7 Arexel_IV

Arexel_IV

Komentator

• Użytkownik
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1220 posts
  • Joined Wed, 08 Feb 12

Posted 11 February 2012 - 17:27

Moim skromnym zdaniem Body jest lepszą postacią, ze względu na jego szybkość. Pamiętam pvp : Ja (Sura BM) vs Wojownik Body.. Tak mną miotał, że nie mogłem nic zrobić, odbierał mi mało, lecz szybkość jego ciosów sprawiła, iż dopiero, gdy miałem już dosłownie ostatnie punkty życia - udało mi się wykonać na nim mroczną sferę i padł. Dobrze prowadzonego Body'ego naprawdę trudno pokonać. Jak dla mnie mental jest za wolny. Marianoitaliano - zrób nowy temat.

Edited by Arexel_IV, 11 February 2012 - 17:27.

#8 Kayris

Kayris

Początkujący

• Użytkownik
  • PipPip
  • 246 posts
  • Joined Wed, 04 Jan 12

Posted 11 February 2012 - 19:15

Przed skilami mentala łatwo można uciec.

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users