Witam. Mam problem dotyczący wyboru skili dla woja do pvp i do expa.Zacznijmy tak, gram z 3 dni i wybrałem se na początek woja mental i nie wiem czy na ten serwer dobrze wybrałem ,ponieważ co 2 osobe widze z body a mentala żadko widuje.chciałem żeby był dobry do expa i do pvp.narazie wbiłem 88lv i jakoś idzie ale na pvp cieńko.czekam na odp...

Body czy Mental
Rozpoczęty przez
zelek110296
, 10 lut 2012 17:21
7 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 10 luty 2012 - 17:21
Napisano 10 luty 2012 - 17:32
Zrób eq to każdą postacia będzie Ci się dobrze grało

Napisano 10 luty 2012 - 19:07
Mental na początku jest nie opłacalny bo żeby coś zrobić w PvP musi mieć chociaż kd wita+7, gdyż ma wolne skile, a silne ciało jest bezużyteczne przez całą grę. Ja ci radzę grać Body do jakiegoś 160lvl, a potem jak będziesz chciał to zmienić.
Napisano 11 luty 2012 - 09:10
Obie klasy maja swoje zalety i wady. Mental ma silne cialo wiec nie upada podczas kombo przeciwnika, do tego ma potezne skile. Body za to jest klasa dynamiczna, jego skile (oprocz wirka) znakomicie wpasowywuja sie w kombo ciosow, co pozwala caly czas miotac rywalem. Jesli dopiero zaczynasz to polecam ci bodiego- jest latwiejszy w obsludze i przyjemniej sie nim gra. Na wysokim lvl zmien sobie na mentala i pograj nim dwa, czy trzy dni, a potem sam zdecyduj co ci bardziej odpowiada.
Napisano 11 luty 2012 - 11:46
100% towa prawda krótko zwięźle i na tematZrób eq to każdą postacia będzie Ci się dobrze grało

Napisano 11 luty 2012 - 12:49
Cześć mam pytanie ,piszecie tu że można zmienić profesje u woja , ja gram też od niedawna i dorobiłem się sury BM 140 lv i chciał bym zmienić na WP i tu moje pytanie jak mam to zrobić? To się robi u jakiegoś npc czy coś się kupuje .
Napisano 11 luty 2012 - 17:27
Moim skromnym zdaniem Body jest lepszą postacią, ze względu na jego szybkość. Pamiętam pvp : Ja (Sura BM) vs Wojownik Body.. Tak mną miotał, że nie mogłem nic zrobić, odbierał mi mało, lecz szybkość jego ciosów sprawiła, iż dopiero, gdy miałem już dosłownie ostatnie punkty życia - udało mi się wykonać na nim mroczną sferę i padł.
Dobrze prowadzonego Body'ego naprawdę trudno pokonać.
Jak dla mnie mental jest za wolny.
Marianoitaliano - zrób nowy temat.
Użytkownik Arexel_IV edytował ten post 11 luty 2012 - 17:27
Napisano 11 luty 2012 - 19:15
Przed skilami mentala łatwo można uciec.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych