Siemaneczko !
Jak wiemy - na którymś turnieju PVP w nagrodę za miejsca został dany "Zwój wojny " który ulepsza podobno item z szansą 100%.
Ja proponuję dodać drop takiego itemu z bossa ostatniego na mapie runiczna warownia oraz runiczna zbrojownia.
Zanim powiecie "nie", "bez sensu" przeczytajcie dalej.
Na obecną chwilę i tak dużo ludzi chodzi na mapki typu runiczne więc czemu nie ? Taki item na pewno by się przydał więc teraz ustalmy szczegóły :
- Szansa na drop przedmiotu wynosiłaby - 2% tylko i wyłącznie z ostatniego bossa.
-Przedmiot byłby niezdatny do handlu, przełożenia przez dozorcę.
Dlaczego tak zapewne zapytacie. Odpowiedź jest prosta i niektórym dane jest zrozumieć po przeczytaniu dlaczego.
Już wyjaśniam - szansa jest bardzo mała na drop takiego przedmiotu (a kosztował on po 15kb jak był rozdany po turnieju kiedyś) a taka szansa raczej nie zaburzyłaby gospodarki serwera.
Po drugie - przedmiot niezdatny do handlu dlatego, żeby przedmiotem tym ulepszać tylko własne itemy, powiedzmy jak ktoś chodzi na runiczną warownię i pali na przykład też piekielne eq co trochę ulepek potrzeba to czemu jak mu dropnie powiedzmy z 300 bossa ma go nie użyć i sobie w końcu ulepszyć ?
Myślę że takie wprowadzenie też w jakimś stopniu zmotywowało by graczy do chodzenia i robienia tych mapek nie tylko dla ulep i medali, ale także do ulepszania własnego eq
Głosy na nie prosiłbym uzasadnić, gdyż nie wiem dlaczego ta propozycja miałaby nie przejść Przedstawcie swoje stanowisko.
Edited by Shur'tugal#Krzysiek, 26 September 2014 - 18:15.