jestem za

Zwój wojny
Napisano 26 wrzesień 2014 - 21:40
Napisano 26 wrzesień 2014 - 23:21
NA NIE!!! w sumie nie gram na tym serwie juz ale ja sam sie meczyłem ze by wbic tą bron runiczna do 12 paliła mi po 5-34 razy na +1 spaliło mi 34 razy wiec dlaczego ktos ma isc na runiczna mape wydropic i za 1 ulepszyc dla mnie to głupota niech zostanie tak jak jest i nic nie zmieniac !

Napisano 27 wrzesień 2014 - 04:39
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
[color=#a9a9a9;]Pierwszy i aktualny właściciel postaci:[/color]
[color=rgb(40,40,40);font-family:helvetica, arial, sans-serif;]★ [/color][color=#a9a9a9;][font="helvetica, arial, sans-serif;"]→ Piotrek1 ← [/color][/font][color=rgb(40,40,40);font-family:helvetica, arial, sans-serif;]★[/color]
[color=rgb(40,40,40);font-family:helvetica, arial, sans-serif;]★ [/color][color=#a9a9a9;][font="helvetica, arial, sans-serif;"]→ Kopinka ←[/color] [/font][color=rgb(40,40,40);font-family:helvetica, arial, sans-serif;]★[/color]
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Napisano 27 wrzesień 2014 - 06:08
Omg.. Dobijacie mnie.. " Jak ja się męczyłem to inni też się mają męczyć" Typowe polaczki cebulaczki. "Ja miałem źle to inni niech mają gorzej". Jestem na tak. Szansa na taki zwój wynosiła by 1% i lecialby on z któregoś z ostatnich bossów na warowni. Jestem na tak.
- Shur'Tugal i Ishide ✒ lubią to
Napisano 27 wrzesień 2014 - 07:40
NA NIE!!! w sumie nie gram na tym serwie juz ale ja sam sie meczyłem ze by wbic tą bron runiczna do 12 paliła mi po 5-34 razy
na +1 spaliło mi 34 razy wiec dlaczego ktos ma isc na runiczna mape wydropic i za 1 ulepszyc dla mnie to głupota niech zostanie tak jak jest i nic nie zmieniac !
a myślisz,że mając 1% szansy na drop dropnie mu za 1 razem ? no chyba nie..dalej będzie sobie ulepszał ale jeśli mu dropnie to sobie ulepszy..może mu wcale nie dropnąć i będzie ulepszał tak jak Ty szanowny panie SirBody..
Napisano 27 wrzesień 2014 - 09:12
Czemu nie?
Ja sam na mapki nie chodze ale myśle że taki zwój by sie sprzydał bo serwer mógłby się rozwijać a 1-2% szansy na jego drop myśle że nie zmieniłby eq u połowy serwera .
Po co taki zwój na servie?
Jeśli był dodawany jako nagroda na turnieju PVP a teraz takiego turnieju już nie ma (przynajmniej nie ma takich nagród) można by go dodać do dropu.
Takie jest moje zdanie
Dziekuje bardzo xd
Napisano 27 wrzesień 2014 - 12:42
Jestem na Tak ale jakby dropiło także z elfów
Postać Rayons nie należy do mnie (dawniej należała). Mam taki nick w innych grach i go używam m.in. na ts3
Napisano 27 wrzesień 2014 - 13:00
Jak drop to tylko na zagi v2
Napisano 27 wrzesień 2014 - 14:42
jest to nagroda za turniej jeżeli zrobić zakaz sprzedawania to i to z turnieju nie sprzedasz i jest to za duże ułatwienie
NA NIE

Napisano 27 wrzesień 2014 - 15:06

Zbytnie ułatwienie sobie gry , niektórzy palą zbroje runiczne i miecze po 20x a inni będą może całą za pierwszym robić ...
Napisano 27 wrzesień 2014 - 18:34
Na nie - znowu byś wszystko chciał na gotowo ??? Spodziewać się tego można było prędzej czy później...
Już kilka takich propozycji było i jak ta przepadnie - tamte też zostały odrzucone. I jak ktoś z Administracji się w poprzedniej wypowiedział - było by to zbytnie uproszczenie gry dla tych którym nie chce się nic robić. I jak również było powiedziane - zwój był możliwy do wygrania, i to jedyny sposób na jego zdobycie ( przypuszczalnie poza pewną grupką wybrańców etc etc).
- ``` lubi to
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych