Proszę o zamknięcie tematu. Propozycja raczej nie przejdzie.

Zwój wojny
Napisano 28 wrzesień 2014 - 08:13
Z dwoma procentami na drop to rzeczywiście hoho bo w tydzień wszyscy zrobią eq...jeśli nie to można dodać do smoka na niebiosach, bo nie robią tyle niebios a smoka ciężej ubić.
Smoka ciężej ubić ?? człowieku jak masz worki i dobre eq w 5 min niebiosa lecz zależy też od tego jak szybko dropnie ci ta przepustka ;x
Napisano 28 wrzesień 2014 - 09:31
Nie chodze na mapki, dalem na TAK, ale Zwoj Wojny to jest nazwa nie opisujaca przedmiot .. Wymysl cos lepszego jak Zwoj Wojny, moze Zwoj Szczescia?
Napisano 28 wrzesień 2014 - 15:23
Jestem na nie, 2% szans to nie tak mało, są osoby, które latają przez całe dnie na mapy, więc przy 100-200 mapach 2% szans, to całkiem spore szanse.
Byłby to kolejny ukłon w stronę osób z dużym lvl i nieprawda, że ceny pozostaną niezmienne, bo jestem pewna, że papuga by kosztowała dużo mniej, skoro szanse na jej ulepszenie byłyby 100-u%.
Napisano 28 wrzesień 2014 - 15:26
Jestem na nie, 2% szans to nie tak mało, są osoby, które latają przez całe dnie na mapy, więc przy 100-200 mapach 2% szans, to całkiem spore szanse.
Byłby to kolejny ukłon w stronę osób z dużym lvl i nieprawda, że ceny pozostaną niezmienne, bo jestem pewna, że papuga by kosztowała dużo mniej, skoro szanse na jej ulepszenie byłyby 100-u%.
nie chodzi o to że zostaną niezmienne, tylko o to, że ta inflacja nie będzie tak szybko postępowała
Napisano 28 wrzesień 2014 - 15:34
nie chodzi o to że zostaną niezmienne, tylko o to, że ta inflacja nie będzie tak szybko postępowała
Uwierz mi, że takie coś może zaszkodzić serwerowi. To jest tylko moje zdanie.
Może i jest to fajny pomysł, ale jako nagroda za jakiś event, rzadko występujący, powiedzmy na święta i szansa na dostanie takiego zwoju wynosiłaby 2%, to wtedy jestem na tak, ale na dłuży okres to tylko zaszkodzi, bo już dzisiaj jest pewna grupa graczy, którzy mają po kilka postaci z full eq i zaczyna im się nudzić na serwerze, myślę, że nie jest to w interesie administracji aby dodać taki zwój, który pozwoli na to, że większa liczba graczy będzie miała full eq i zwyczajnie straci zajęcie na serwerze, bo co robić skoro już mam wszystko ? Wiadomo, że jak serwer zaczyna nudzić, to się go zmienia:)
Napisano 28 wrzesień 2014 - 16:16
Uwierz mi, że takie coś może zaszkodzić serwerowi. To jest tylko moje zdanie.
Może i jest to fajny pomysł, ale jako nagroda za jakiś event, rzadko występujący, powiedzmy na święta i szansa na dostanie takiego zwoju wynosiłaby 2%, to wtedy jestem na tak, ale na dłuży okres to tylko zaszkodzi, bo już dzisiaj jest pewna grupa graczy, którzy mają po kilka postaci z full eq i zaczyna im się nudzić na serwerze, myślę, że nie jest to w interesie administracji aby dodać taki zwój, który pozwoli na to, że większa liczba graczy będzie miała full eq i zwyczajnie straci zajęcie na serwerze, bo co robić skoro już mam wszystko ? Wiadomo, że jak serwer zaczyna nudzić, to się go zmienia:)
W sumie racja, masz bardzo dobrą argumentację
#40 Guest_Wruszek Zembuszek_*
Napisano 28 wrzesień 2014 - 18:13
Jestem na Tak ale jakby dropiło także z elfów
Tobie na mózg pie***** lekko mówiąc?
Osobiście jestem obojętnie, na mapki nie chodzę a broni takich nie ulepszam i tak Ale bliżej mi jest do słowa "TAK" gdyż pomysł jest dość fajny, ułtawi on też ulepszenie większości osób runicznego eq, dzięki czemu szybciej można będzie dodać nowy set Eq na serwer
Czy ty kobieto znów piszesz to co ci do tej (pustej) głowy przyjdzie? Byłaś kiedyś na niebiosach? Jak tak powiedz mi ile Królewskich fenixów ci dropło, kolega z gildii w której jestem razem z żoną chodził na Niebiosa chyba non stop. I w ciągu trzech lub czterech dni dropnął im jedynie jeden Król Fen. A % dropu jest taki sam jak podaje Założyciel tematu. 2% nie znaczy że na 100 map trafią ci się dwa zwoje. Rusz głową kobieto, jeśli ją masz Pozdrawiam
Napisano 28 wrzesień 2014 - 20:08
Po co te kąśliwośći? Rowniez podzielam twoje zdanie ale trzeba szanowac kazda opinie.Tobie na mózg pie***** lekko mówiąc?
Osobiście jestem obojętnie, na mapki nie chodzę a broni takich nie ulepszam i tak
Ale bliżej mi jest do słowa "TAK" gdyż pomysł jest dość fajny, ułtawi on też ulepszenie większości osób runicznego eq, dzięki czemu szybciej można będzie dodać nowy set Eq na serwer
Czy ty kobieto znów piszesz to co ci do tej (pustej) głowy przyjdzie? Byłaś kiedyś na niebiosach? Jak tak powiedz mi ile Królewskich fenixów ci dropło, kolega z gildii w której jestem razem z żoną chodził na Niebiosa chyba non stop. I w ciągu trzech lub czterech dni dropnął im jedynie jeden Król Fen. A % dropu jest taki sam jak podaje Założyciel tematu. 2% nie znaczy że na 100 map trafią ci się dwa zwoje. Rusz głową kobieto, jeśli ją masz
Pozdrawiam
Ktos napisal,ze dobrym rozwiazaniem bylaby mozliwosc wytworzenia takiego zwoju w grze i podpisuje sie pod tym.
#42 Guest_σρтιмυѕ вαgιєтσиυѕ тαяzαиυ_*
Napisano 29 wrzesień 2014 - 05:33
Hah, i znowu propozycja by ułatwić grę .... Nie podoba wam się jak jest teraz ?! To idźcie na te Swoje servery " easy " gdzie wszystko macie na początku i nie trzeba się o nic starać. Skoro zwój został zrobiony tylko po to, żeby dawać jako nagrodę w turnieje pvp to niech tam zostanie, a nie chcecie wpieprzyć to do dropu. Skoro i tak do końca chcecie zyebać server takimi pomysłami, to niech dodają runiczne eq do handlarzy i wszystko ma być za DARMO!!!!! Co do propozycji, to na NIE. Chyba nie myślicie, że takie coś wprowadzą... Jeszcze bym pomyślał nad tym, gdyby ten zwój miał 70 % pomyślności, a nie 100.
Napisano 29 wrzesień 2014 - 12:25
Hah, i znowu propozycja by ułatwić grę .... Nie podoba wam się jak jest teraz ?! To idźcie na te Swoje servery " easy " gdzie wszystko macie na początku i nie trzeba się o nic starać. Skoro zwój został zrobiony tylko po to, żeby dawać jako nagrodę w turnieje pvp to niech tam zostanie, a nie chcecie wpieprzyć to do dropu. Skoro i tak do końca chcecie zyebać server takimi pomysłami, to niech dodają runiczne eq do handlarzy i wszystko ma być za DARMO!!!!! Co do propozycji, to na NIE. Chyba nie myślicie, że takie coś wprowadzą... Jeszcze bym pomyślał nad tym, gdyby ten zwój miał 70 % pomyślności, a nie 100.
Wyczuwam lekki ból dupy
#44 Guest_σρтιмυѕ вαgιєтσиυѕ тαяzαиυ_*
Napisano 29 wrzesień 2014 - 12:40
Wyczuwam lekki ból dupy
Że ja mam ból dupy ? Wypraszam, Sobie to nie ja daje takie denne propozycje by Sobie jeszcze bardziej ułatwić grę.
Napisano 29 wrzesień 2014 - 16:08
Że ja mam ból dupy ? Wypraszam, Sobie to nie ja daje takie denne propozycje by Sobie jeszcze bardziej ułatwić grę.
Sobie ? to ja sobie wypraszam, to nie jest takie straszne duże ułatwienie gry, a że ja na mapki nie chodzę to pisałem to z myślą o takowych osobach -.-
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych