Ja za to pamiętam jak Dziubson był jednym z najlepszych graczów serwera ;3
I jak za petsa dawałem 700b xD , a za fenka 3,5 chcieli
Napisano 14 październik 2014 - 11:19
Ja za to pamiętam jak Dziubson był jednym z najlepszych graczów serwera ;3
I jak za petsa dawałem 700b xD , a za fenka 3,5 chcieli
Napisano 14 październik 2014 - 17:43
Napisano 15 październik 2014 - 08:20
Pamiętacie jak resp antyków był na mapie mummy extreme i lodowej krainie ?
jak wiecznie była wojna o spota na lodowej ?
Napisano 15 październik 2014 - 11:35
A pamiętacie jak błękit (150) był na lvl 75 ?
Napisano 15 październik 2014 - 11:50
A pamiętacie jak błękit (150) był na lvl 75 ?
to tylko pisalo ze jest na 75, ale i tak byl na 150 ;d
Napisano 15 październik 2014 - 12:32
Aaaa to nie wiedziałem , dlatego że o błękicie mogłem wtedy pomarzyć
Użytkownik IpMan edytował ten post 15 październik 2014 - 12:32
Napisano 15 październik 2014 - 15:55
A ja pamiętam jeszcze jak grałem
Napisano 15 październik 2014 - 16:03
Albo czasy, gdzie jak zobaczyli typa z oss all kd +7 i złotym hwangiem z kd vita +7 i bił on 100k, to reakcja taka, jakiej dzisiaj nie wywołuje runiczna +9 i runiczny +15 xD a jak wprowadzili pety, to typków z lodowym było znacznie mniej, niż dzisiaj z papugą. Dzisiaj powiemy, że 3kk z duchowego przy 254 levelu to nieporozumienie. Były czasy, gdzie 300k wywoływało większe zamieszanie, niż dzisiaj 15kk+. Kiedyś, jak ktoś potrafił ubić razem z dwoma innymi graczami śmierć, to byli to koxy serwera. Jak ktoś miał 130k hp (najwięcej swego czasu na serwie - ewentualnie 150k jeśli ktoś robił bony 6/7 5000pż) to był nie do rozwalenia. Są co prawda pewne elementy stałe, jak na przykład m1 jinno, m2 shinsoo, schemat expienia... Ale zmieniło się niemożliwie dużo w ciągu tych paru lat. Aż ciężko uwierzyć, że to ten sam serwer.
[color=#a9a9a9;][font="georgia, serif;"]Don't expect for others help. In the end we are always alone. There will survive only those who know how look themselves after.[/color][/font]
Napisano 15 październik 2014 - 16:58
Niestety, inflacja rośnie, administracja rozdaje itemy w masowych ilościach, zwiększają się ceny przedmiotów, wszyscy biegają w najlepszym eq i stopniowo gospodarka się niszczy. Poczekajcie rok, dwa, to piesek będzie kosztował 1 kb, bo 1 kb to będą grosze.
Napisano 15 październik 2014 - 18:01
Ooo a propos ludzi pamięta ktoś takiego szamana co były z nim ciągle spiny i ciągle mówił,że jest ponad GM itd ?
nie pamiętam dokładnego nicku
Szaman o którym mówisz był wyrzucany z serwera bodajże 2 razy za przekręty, znacie go bardzo dobrze ^^
Napisano 15 październik 2014 - 18:47
jaki miał nick bo nie pamiętamSzaman o którym mówisz był wyrzucany z serwera bodajże 2 razy za przekręty, znacie go bardzo dobrze ^^
Napisano 15 październik 2014 - 19:30
To chyba temat na osobną dyskusję. Jednak według mnie i tak nie powinno jej być. Ta osoba - jaka by nie była - jest jednak tak jak ja czy Ty człowiekiem i ma swoją godność. Jakieś jej dziwne wybryki i odchylenia nie są przyzwoleniem, by ją obgadywać. Stąd też proszę o zakończenie tej dyskusji, zważywszy też na to, że ten temat nie nosi tytułu "gracze z wysokim prawdopodobieństwem niepoczytalności i ich odchylenia".
[color=#a9a9a9;][font="georgia, serif;"]Don't expect for others help. In the end we are always alone. There will survive only those who know how look themselves after.[/color][/font]
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych