Jump to content

Loteriada - click Posted ImageZasady eventów - click Posted Image Licytacja - click

Photo

AttaWayBaby - dno .

• This topic is locked This topic is locked
97 replies to this topic

#1 Lveleek

Lveleek

Komentator

• Użytkownik
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1352 posts
  • Joined Mon, 09 Jan 12

Posted 13 February 2012 - 14:34

do rzeczy ..

Nie pisze tego do Całej gildii , bo spotkałem sie tylko z trzema przypadkami , które lider czy coś powinien ' opanować '

Szczególnie chciałbym odnieść sie do MajkeL'a który wytrwale i niezłamanie przeszkadzał
w kopaniu rudy .. szczyt noobstwa , nie wiem jak być takim idiotą, żeby dla Siebie nie móc nic zrobić i przeszkadzać innym w ich dążeniach . niżej możecie dodawać ss jeżeli też spotkaliście się z hamstwem członków Gildii AttaWayBaby .

Pozdrawiam , Lvelek .

Nie wyraźnie , postaram się poprawić .
http://imageshack.us/g/197/nabs1.jpg/

#2 Majestatyczny

Majestatyczny

Profesjonalista

• Użytkownik
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2167 posts
  • Joined Sun, 08 Jan 12
  • MiastoOkolice O-ki. ;)
  • Nick w grze:Majestat.
  • Gildia:σвσנєтиιє ♥
  • Królestwo:Chunjo
  • Gadu-Gadu:T

Posted 13 February 2012 - 14:40

I takich trzeba tępić . -,- za takie coś powinny baniki na jakiś 2 miesiące lecieć . :> Pozdrawiam i popieram - Sebox

Dołączona grafika

' Click, Click, Bang! '

#3 Lveleek

Lveleek

Komentator

• Użytkownik
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1352 posts
  • Joined Mon, 09 Jan 12

Posted 13 February 2012 - 14:42

Pewnie gdybym nagrał filmik to może by to przeszło ...

#4 Majestatyczny

Majestatyczny

Profesjonalista

• Użytkownik
  • 2167 posts
  • Joined Sun, 08 Jan 12
  • MiastoOkolice O-ki. ;)

Posted 13 February 2012 - 14:46

Trza być w gotowości .:) telefon zawsze pod ręką . :D

Dołączona grafika

' Click, Click, Bang! '

#5 LackyLuckGo

LackyLuckGo

Nowy

• Użytkownik
  • Pip
  • 55 posts
  • Joined Mon, 26 Dec 11

Posted 13 February 2012 - 18:40

ja się z ich hamstwem spotkałem MajkeL miał 112lv i ksuł na zombie wezwał 7członków AttaWayBaby oczywiście nie mam nic do nich ale jednym słowem kozaczą w 20 ale pojedyńczo są cieniasy :D popieram temat

#6 FABIANEK

FABIANEK

Member

• Użytkownik
  • PipPip
  • 231 posts
  • Joined Sun, 12 Jun 11

Posted 13 February 2012 - 18:46

cieniasy aha

#7 Majestatyczny

Majestatyczny

Profesjonalista

• Użytkownik
  • 2167 posts
  • Joined Sun, 08 Jan 12
  • MiastoOkolice O-ki. ;)

Posted 13 February 2012 - 18:53

Taka prawda ... dziś sytuacja,że przychodzi ten MajkeL bije nas i rzuca teks że 2 abs'y wystarczą i nas zjedzie wszystkich . -,- Złapał deda i zaczął płakać, że bijemy w 20 czy coś, a jak 1:1 chciałem to już taki cwany nie był .

Dołączona grafika

' Click, Click, Bang! '

#8 Ymmmmmm

Ymmmmmm

Początkujący

• Użytkownik
  • PipPip
  • 298 posts
  • Joined Wed, 28 Dec 11

Posted 13 February 2012 - 19:01

Autor - naucz sie pisac Up3 i 2up cieniasy?? We 3 ze 130lvlami okolo rozwalamy lub przegrywamy kilkoma punktami z najlepdszymi gildiami serwa czyli freepeople blackblood onedirection par adise gdzie u nich bija po 8 osob 160+. Nie uwazam ze jesesm najlepsi ale od cieniasow nie wyzywajcie bo lepsi nie jestescie. Majkel i nasza cala gildia nie lubimy i sttaramy sie gnebic ale tez udowodnic niektorym ze win w pvp eq na klasy itp to nie wszystko. Sorki za interpunkcje czy przestawione litery ale z tel pisze

Edited by Ymmmmmm, 13 February 2012 - 19:02.

#9 FABIANEK

FABIANEK

Member

• Użytkownik
  • PipPip
  • 231 posts
  • Joined Sun, 12 Jun 11

Posted 13 February 2012 - 19:04

a czy ja ***** kogos wyzywam od cieniasów cieniasow nie wyzywajcie bo lepsi nie jestescie.? do kogo miało to bys skierowane co ?

#10 Majestatyczny

Majestatyczny

Profesjonalista

• Użytkownik
  • 2167 posts
  • Joined Sun, 08 Jan 12
  • MiastoOkolice O-ki. ;)

Posted 13 February 2012 - 20:23

FABIANEK ... czy ty coś sugerujesz? Napisałem tak bo jest taka prawda, że na 1:1 cieniasy .

Dołączona grafika

' Click, Click, Bang! '

#11 xxxxxxxxxxxxx

xxxxxxxxxxxxx

Senior Member

• Użytkownik
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1086 posts
  • Joined Thu, 15 Dec 11

Posted 13 February 2012 - 20:39

Ymmm, udowadniacie jaka jestescie super gildia wbijajac na spot (przyklad z dzisiaj av6 Majkel i jakas ninja), padacie jak muchy, a potem wyzywacie od ' lamusow, cieniasow, itd ' Niestety nie moge robic screen schotow, ale bylo to na prawde zabawne :] Napisales/as ' We 3 ze 130lvlami okolo rozwalamy lub przegrywamy kilkoma punktami z najlepdszymi gildiami serwa ' - lecz to nie swiadczy o Waszej kulturze na spotach..

#12 Majestatyczny

Majestatyczny

Profesjonalista

• Użytkownik
  • 2167 posts
  • Joined Sun, 08 Jan 12
  • MiastoOkolice O-ki. ;)

Posted 13 February 2012 - 20:42

Dokładnie tak jak up ... bliższego spotkania z gildią nie miałem ... ale o waszej opinii można wiele wywnioskować ..

Dołączona grafika

' Click, Click, Bang! '

#13 Ymmmmmm

Ymmmmmm

Początkujący

• Użytkownik
  • PipPip
  • 298 posts
  • Joined Wed, 28 Dec 11

Posted 13 February 2012 - 20:47

ahhahahahah zerowa jestes. Wojo 200+ szamanka 200+ sura 200+ i was sam rozjechalem ^^ Pocwiczyc proponuje a nie bajeczki psiac :) Jeszcze ten sura cos ogarnial a ty na skill lecisz jak wojo i ta szamanka co przybyla polizac dupke :>

Edited by Ymmmmmm, 13 February 2012 - 20:49.

#14 xxxxxxxxxxxxx

xxxxxxxxxxxxx

Senior Member

• Użytkownik
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1086 posts
  • Joined Thu, 15 Dec 11

Posted 14 February 2012 - 07:03

Tak, tak, raz kogos zabiles i masz sie za koxa?;> Akurat nie wiedzielismy, kto jest na spocie, wiec nie marudz, ze ktos lecial na skilla..Zreszta nie wazne, wazniejsze jest to, co Wy tam robiliscie z takim lvl?!Przeszkadzanie innym i pokazywanie pr0 kultury, to Wasza specjalnosc?
Napisales : 'ahhahahahah zerowa jestes' - i wlasnie tym zdaniem, pokazujesz, jakie masz mocne nerwy i stopien kultury do innych graczy, obrazilam Cie ? Nie. Ty sie oburzyles, bo napisalam prawde ;>

#15 Ymmmmmm

Ymmmmmm

Początkujący

• Użytkownik
  • PipPip
  • 298 posts
  • Joined Wed, 28 Dec 11

Posted 14 February 2012 - 08:26

Oburzylem sie o to ze piszesz jakies bajki.bzdURY tutaj. Ubraliscie sie na klasy i nie potrafiliscie mnie ubic 3klasami. Zreszta o co ci chodzi z tym lvlem?? Pisalem okolo bo expimy bocie. A yy jestes zerem stwierdzam fakt eq na cb nie mialem a 10k skillem mi bilas i zgrywacie kozakow ze zabiliscie we 4 1ninje jak sie na klasy ubraliscie. Uwierz gdyby jurek mial lvl zeby wejsc na av nie byloby wad na tym spocie..., A ty sebus nie wypowiadaj sie w tym temacie bo nas nie znasz. Glowno wiesz a sie z nimi zgadzasz zeby.polizac dupe czy jak ? Bo ja nie rozumiem A teraz jeszcze do autora. Jestes ***** totalny debilem. Zalozyles temat attawaybaby dno bo jestes w grze zerem i cie ktos niszczy. Zrozum pajacu temat z taka argumentacja.na kazda gildie moge zalozyc. POPRACUJ TROCHE NAD ORT. naucz sie grac to moze cos osiagniesz bo narazie sie osmieszasz.

Edited by Ymmmmmm, 14 February 2012 - 08:35.

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users