Skocz do zawartości

Loteriada - click Dołączona grafikaZasady eventów - click Dołączona grafika Licytacja - click

Zdjęcie

AttaWayBaby - dno .

• Zamknięty Temat jest zamknięty
97 odpowiedzi w tym temacie

#46 Lveleek

Lveleek

Komentator

• Użytkownik
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1352 postów
  • Dołączył pon, 09 sty 12

Napisano 15 luty 2012 - 18:49

Ale wy prymitywni jestescie. Dno to powinno pisac przed waszymi nickami :) Przyszliscie wyplakac sie na forum ze 100 lvle was cisna i spamujecie tutaj we 2 lamuski z mysla ze cos osiagniecie :* Zamiast siedziec i sie osmieszac na forum ogarnijcie lepiej eq klasowcy bo na pvp zrobic eq to nie problem dzieciaczki.

Nie że 100 lv mnie Cisną tylko że noobki z DENNEJ gildii bija mnie jak kopię rudę ;)
Dawno w szkole nie byłeś , bo czytanie z zrozumieniem by sie przydało ...
moje eq moja sprawa , dostajesz w dupe - beczysz , nic innego nie umiesz ? ;d

#47 Ymmmmmm

Ymmmmmm

Początkujący

• Użytkownik
  • PipPip
  • 298 postów
  • Dołączył śro, 28 gru 11

Napisano 15 luty 2012 - 18:53

Buahaha bachorze niedorozwiniety to ty padasz jak mucha i lecisz sie pozalic na forum :) Nie myl mnie ze swoja osoba pajacu.

#48 Lveleek

Lveleek

Komentator

• Użytkownik
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1352 postów

Napisano 15 luty 2012 - 18:56

Jak ktoś nie wie jak pisze niewyżyty osiemnastolatek , który nie ma innych zainteresowań niż VirtualMt2 to czytajcie wyżej ;) w dodatku nie umie udolnie przeczytać ze zrozumieniem treści tematu , to przykre - będę pracować na emeryturę kogoś takiego :)

#49 Ymmmmmm

Ymmmmmm

Początkujący

• Użytkownik
  • PipPip
  • 298 postów

Napisano 15 luty 2012 - 19:17

Placz dalej bo bija cie 100lvle i nie zebym cos mowil ale masz o wiele wiecej godzin tu.nabitych niz ja :)

#50 Lveleek

Lveleek

Komentator

• Użytkownik
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1352 postów

Napisano 15 luty 2012 - 19:20

Widocznie gram dłużej od Ciebie - proste. a ja płacze w poduszkę :) aż wali po oczach, że z AttaWayBaby - 0 argumentów nic , wolisz napisać ' Placz dalej bo bija cie 100lvle ''

#51 Ymmmmmm

Ymmmmmm

Początkujący

• Użytkownik
  • PipPip
  • 298 postów

Napisano 15 luty 2012 - 20:07

Twoje argumenty sa zajebiste" Bo majkel cie jedzie. Kupa smiechy z ciebie i tyle ^^

#52 Majestatyczny

Majestatyczny

Profesjonalista

• Użytkownik
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2167 postów
  • Dołączył nie, 08 sty 12
  • MiastoOkolice O-ki. ;)
  • Nick w grze:Majestat.
  • Gildia:σвσנєтиιє ♥
  • Królestwo:Chunjo
  • Gadu-Gadu:T

Napisano 16 luty 2012 - 13:16

I co, że ma więcej godzin nabitych ? *** Cie to obchodzi ile gra, ma czas to gra . -,-

Dołączona grafika

' Click, Click, Bang! '

#53 Lveleek

Lveleek

Komentator

• Użytkownik
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1352 postów

Napisano 16 luty 2012 - 13:55

Twoje argumenty sa zajebiste" Bo majkel cie jedzie.
Kupa smiechy z ciebie i tyle ^^

widzisz , tu by Ci sie czytanie ze zrozumieniem przydało :)
nie umiesz tego wiec nawet nie umiesz wylapać argumentów z tematu .

#54 Ymmmmmm

Ymmmmmm

Początkujący

• Użytkownik
  • PipPip
  • 298 postów

Napisano 16 luty 2012 - 14:40

Skonczcie glupki bo mi waas zal. Sebus cipo przestan szczekac :* jakbys mial mozg i umial czytac to bys zauaazyl ze on 1 napisal o czasie poswieconym na gre. A ty lvelek naucz sie pisac nwm przeczytaj slownik czy cos i prawda jest taka ze chciales zaistniec tym tematem a wyszlo ze sie osmieszyles placzusiu. Przylecial sie lamusek pozalic na forum ze go ktos cosnie hah. pisalem ci juz nupcze ze temat z taka argumentacja na kazdego moge zalozyc: bo mnie zabil hah

#55 Lveleek

Lveleek

Komentator

• Użytkownik
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1352 postów

Napisano 16 luty 2012 - 14:46

Przeczytaj slownik . ahahahahahaha . Czytasz sobie czasem słownik , że tak świetnie piszesz ? nie chciałem zaistnieć tylko pokazać noobstwo z AttaWayBaby :) I jeśli ktoś uważa że sie ośmieszyłem to niech śmiało pisze :)

#56 MikeyWorld

MikeyWorld

Nowy

• Użytkownik
  • Pip
  • 28 postów
  • Dołączył wto, 31 sty 12

Napisano 16 luty 2012 - 15:00

Skonczcie glupki bo mi waas zal. Sebus cipo przestan szczekac :* jakbys mial mozg i umial czytac to bys zauaazyl ze on 1 napisal o czasie poswieconym na gre. A ty lvelek naucz sie pisac nwm przeczytaj slownik czy cos i prawda jest taka ze chciales zaistniec tym tematem a wyszlo ze sie osmieszyles placzusiu. Przylecial sie lamusek pozalic na forum ze go ktos cosnie hah. pisalem ci juz nupcze ze temat z taka argumentacja na kazdego moge zalozyc: bo mnie zabil hah

Mialem byc neutralny ale czytanie twoich postow przypomina czytanie blogu niewyzytego 12-latka, ktory zali sie bo dziewczyna go olewa, dostaje jedynki i nikt go nie lubi. Zanim na to odpowiesz wyzywajac mnie od meskich i zenskich genitaliow zastanow sie nad soba i nad tym co piszesz, a potem przepros wszystkich za swoje zachowanie i idz pobaw sie kredkami.

Edit: Wlasnie co znaczy to nupcze? Zastanawialem sie po co to zakolorowalem i sobie przypomnialem: takie slowo nie istnieje :)

Użytkownik MikeyWorld edytował ten post 16 luty 2012 - 16:05

#57 Majestatyczny

Majestatyczny

Profesjonalista

• Użytkownik
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2167 postów
  • Dołączył nie, 08 sty 12
  • MiastoOkolice O-ki. ;)
  • Nick w grze:Majestat.
  • Gildia:σвσנєтиιє ♥
  • Królestwo:Chunjo
  • Gadu-Gadu:T

Napisano 16 luty 2012 - 15:19

MikeyWorld takie słowo istnieje, przecież on słownik czytał . xdd On napisał, ze nie masz innych zainteresowań a nie, że grasz 24/7 czy coś . Uaa czytanie ze zrozumieniem . :> I co do twojej odpowiedzi nie przestanę szczekać . :)

Dołączona grafika

' Click, Click, Bang! '

#58 Ymmmmmm

Ymmmmmm

Początkujący

• Użytkownik
  • PipPip
  • 298 postów

Napisano 16 luty 2012 - 16:11

oj dzifeci dzieci szczekajcie dalej. lvelek za 2 dni zalozy kolejny trmat ze jest jechany ;:*

#59 Adrid

Adrid

Nowy

• Użytkownik
  • Pip
  • 23 postów
  • Dołączył sob, 31 gru 11

Napisano 16 luty 2012 - 16:32

ludzie czy wy jestescie inni jacys ? ***** jakis majkel wam robi dym sam... nie potraficie zabic jakiegos lowa.. i na cala gildie najezdzacie.. no co to ***** jest ja sie was pytam? jestem czlonkiem tej gildii i nie mam zamiaru juz tego dluzej czytac.. czy wy macie cos nie tak z glowkami? no pozdro dla was.. zrob debilu posta na MajkeL'a a nie na gildie. a kolejni idioci jeszcze popieraja ze nasza gildia nie ma kultury... tak jest kilka nieogarnietych osob w gildii ale sie ich jeszcze da poprawic.. a ty Levelek naucz sie grac myslec a pozniej rob posty na forum

#60 Ymmmmmm

Ymmmmmm

Początkujący

• Użytkownik
  • PipPip
  • 298 postów

Napisano 16 luty 2012 - 16:44

JEBAC FRAJEROW *****!

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych