Po pierwsze wulgaryzmy odstaw na bok , po drugie nie bił mnie sam MajkeL , po trzecie źle napisałeś nick analfabeto . Po czwarte nie musisz tego czytać . Po Piąte bez powodu by nie było tematu idioto , masz coś do dodania jeszcze ?ludzie czy wy jestescie inni jacys ? ***** jakis majkel wam robi dym sam... nie potraficie zabic jakiegos lowa.. i na cala gildie najezdzacie.. no co to ***** jest ja sie was pytam? jestem czlonkiem tej gildii i nie mam zamiaru juz tego dluzej czytac.. czy wy macie cos nie tak z glowkami? no pozdro dla was.. zrob debilu posta na MajkeL'a a nie na gildie. a kolejni idioci jeszcze popieraja ze nasza gildia nie ma kultury... tak jest kilka nieogarnietych osob w gildii ale sie ich jeszcze da poprawic.. a ty Levelek naucz sie grac myslec a pozniej rob posty na forum

AttaWayBaby - dno .
Posted 16 February 2012 - 17:54
Posted 16 February 2012 - 17:55
Typowy członek AttaWayBabyJEBAC FRAJEROW *****!

Posted 16 February 2012 - 18:10
Posted 16 February 2012 - 18:14
Posted 16 February 2012 - 18:19

Posted 16 February 2012 - 18:25

Posted 16 February 2012 - 18:25
Posted 16 February 2012 - 19:01
Po pierwsze wulgaryzmy odstaw na bok , po drugie nie bił mnie sam MajkeL , po trzecie źle napisałeś nick analfabeto . Po czwarte nie musisz tego czytać . Po Piąte bez powodu by nie było tematu idioto , masz coś do dodania jeszcze ?
idiotą moze jestes ty.. nie potrafisz wymyslic normalnego nicku tylko jak no-life cos zwiazanego z grą... podaj powod tego tematu bo jakos go nie widze.. hmm dwoch noobow cie jedzie i placzesz..
Posted 16 February 2012 - 19:03

Posted 16 February 2012 - 19:28
Posted 16 February 2012 - 19:33

Posted 17 February 2012 - 05:29
Posted 17 February 2012 - 05:38
Nie pisze tego do Całej gildii , bo spotkałem sie tylko z trzema przypadkami , które lider czy coś powinien ' opanować 'ludzie czy wy jestescie inni jacys ? ***** jakis majkel wam robi dym sam... nie potraficie zabic jakiegos lowa.. i na cala gildie najezdzacie.. no co to ***** jest ja sie was pytam? jestem czlonkiem tej gildii i nie mam zamiaru juz tego dluzej czytac.. czy wy macie cos nie tak z glowkami? no pozdro dla was.. zrob debilu posta na MajkeL'a a nie na gildie. a kolejni idioci jeszcze popieraja ze nasza gildia nie ma kultury... tak jest kilka nieogarnietych osob w gildii ale sie ich jeszcze da poprawic.. a ty Levelek naucz sie grac myslec a pozniej rob posty na forum
Szczególnie chciałbym odnieść sie do MajkeL'a który wytrwale i niezłamanie przeszkadzał - Początek Tematu jak widać Tu i Tam pisze,że nie odnosi się do całej gildii ... Członek AttaWayBaby, widać po czytaniu ze zrozumieniem .

Posted 17 February 2012 - 08:43
Posted 17 February 2012 - 09:29
Nie pisze tego do Całej gildii , bo spotkałem sie tylko z trzema przypadkami , które lider czy coś powinien ' opanować '
Szczególnie chciałbym odnieść sie do MajkeL'a który wytrwale i niezłamanie przeszkadzał - Początek Tematu jak widać Tu i Tam pisze,że nie odnosi się do całej gildii ... Członek AttaWayBaby, widać po czytaniu ze zrozumieniem .)
a wiec niech temat nazywa sie MajkeL a nie AttaWayBaby - dno ..
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users