Siemka moze ktos gral w aiona i czy oplaca pograc w niego i na troche zrezygnowac z virtuala bo widzialem i kolega mowil ze taki zarabisty i wgl 30k osob gra na polskim serwie itd hmm ?

Aion
Posted 27 November 2014 - 13:10
Jak sam nie sprobujesz, nie dowiesz sie

Posted 27 November 2014 - 13:51
Polecam naprawde. Super grafika ( przynajmniej lepsza niz w metinie) i takie fajne oderwanie od metina. Tak jak up póki nie spróbujesz nie dowiesz się lecz moim zdaniem gra warta polecenia.
#4 Guest_Wruszek Zembuszek_*
Posted 27 November 2014 - 13:51
Grałem. I powiem, Sam nic nie zdziałasz na 100%. Do tego masz 3/4 funkcji zablokowane puki na miesiąc nie odblokujesz Gold Packa ( 50zl lub 50 milionow w grze) 5 milionów ja zebrałem w prawie 10 dni, samymi lvami do 25.
Gra ma ładną grafikę, Słabe sterowanie (jak WoW ) ale sie szybko nudzi. Rób jak chcesz. Ja osobiście nie polecam. Jak będziesz grał samemu to tylko strata czasu na pobieranie 40gb Gry, jak nie miałem z kim grać, bo koleżanka chyba zachorowała i miesiąc jej nie było. Usunąłem go
Posted 10 December 2014 - 14:39
Również grałam ogólnie polecam ta grę jeśli lubisz robić misje i latać z mapy na mapę.. gra fajna tak jak napisali wyżej niestety większość podstawowych opcji jest zablokowana. Grałam w podobna grę - Tera online, tam grafika jest świetna i aż tak bardzo się nie rożni od Aiona wszystkie podstawowe funkcje masz odblokowane + można grać samemu.
- Sept likes this
Posted 11 December 2014 - 16:24
Samemu się nie pyli grać. Zaczynałem grać 2x i po 15 lvl gra mi się znudziła. Za dużo wszystkiego. Musisz wiedzieć jakie questy opłaca się robić, jakie tytuły najlepsze dla danej postaci, jakie eq itp itd więc jeśli nie masz kogoś kto Ci wszystko objaśni może być ciężko.
Posted 18 December 2014 - 15:31
Nikt nie napisal o 1 ważnej rzeczy> trzeba grać w 2 lub wiecej osób bo późniejssze mapki są naprawde trudne dla 1 gracza
Posted 18 December 2014 - 18:27
Moja kuzynka w to gra i uzależnienie totalne. Jak tak popatrzyłem kiedyś jak ona w to gra to nawet ciekawa fabuła i nie tylko. W sumie, sam bym spróbował w tą grę, ale kuzynka też mi mówiła, że najlepiej to grać z kimś bo samemu to jest lipa straszna. A jak się zaczyna samemu, to tam jak się gildię znajdzie to można na Ts3 pogadać i grać z kimś.
[font="'comic sans ms', cursive;"]SZAMAN HELER 135LvL[/font]
Postać SCHREK sprzedałem 13 Grudnia 2014 o 18:24 Nie odpowiadam za czyny nowego właściciela.
Postać DeatchDragon sprzedałem 15 Marca 2013 o 15:51 Nie odpowiadam za czyny nowego właściciela.
<===| Nie ja na avku.
Posted 26 December 2014 - 14:01
Są trzy zasady grania w tej piękniej grze :
1. Nie grasz sam.
2. Grasz z kimś kto już potrafi w to grać.
3. Jesteś cierpliwy.
Gra jest świetna, ale gdy grasz z paczką osób zainteresowanych grą. Osobiście gram już 4-5 mies z koleżankami i jest naprawdę świetnie.
Data zakończenia gry : Coś koło 17roku. 🤔
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users