Posted 29 December 2014 - 10:57
Posted 29 December 2014 - 10:58
trza abaddona spytać
Posted 29 December 2014 - 11:01
Po nowym roku na serwer zawita całkowicie nowy system gildyjny, dostosowany do nowego trybu wojen jak również uwzględniający gildie pokojowe jak to ktoś ładnie powiedział
W każdym razie biorąc wojny w nowym systemie będzie można w łatwy sposób sporo zarobić.
Pozdrawiam.
- Majestatyczny, Rosierek, paczka and 3 others like this
Posted 29 December 2014 - 11:02
nje bo bedziesz robił wstyd swojej gildi
Ale nie tak bardzo jak ty slabiaku
Po nowym roku na serwer zawita całkowicie nowy system gildyjny, dostosowany do nowego trybu wojen jak również uwzględniający gildie pokojowe jak to ktoś ładnie powiedział
W każdym razie biorąc wojny w nowym systemie będzie można w łatwy sposób sporo zarobić.
Pozdrawiam.
Oo xd to fajnie jak bd można zarobić, ale pewnie żeby zrobić gildie to w luj kasy bd trzeba wydać xd
Posted 29 December 2014 - 11:06
lepiej gildyjny a klasowe 1vs1 to juz nie ze wzgledu na to ze powotrzy sie taka sama sytuacja co byla wczesniej i bedzie klopot na nie jesli do turnieji klasowych
Wole Gildyjne
Najlepiej jakby klasy były wycofane xD
Posted 29 December 2014 - 11:51
Admin a ile bedzie kosztować zalozenie gildii?
Posted 29 December 2014 - 12:54
Ja jestem ciekawy jakie zmiany w gildi i wojnach będa (jakiś przybliżony termin newsów).
Posted 29 December 2014 - 13:13
Pozdrawiam.
Szczerze intryguje mnie ten nowy system gildyjny.
Posted 29 December 2014 - 13:37
no ciekawe jak to będzie wyglądało, jestem bardzo ciekawy
- Nie Aktualny likes this
Posted 29 December 2014 - 18:32
Posted 30 December 2014 - 00:02
Założenie gildii zapewne nie będzie tanie, aczkolwiek skoro można będzie się dużo dorobić, to ciekawe. Wojtku - ja mam jeszcze pytanie: Czy będą jakieś podziały na gildie słabsze i lepsze oraz czy będzie to tak, że zarabiasz jedynie w sposób ten, że wygrywasz wojny // zabijasz sporo osób na nich, bo jeżeli tak, jak wcześniej, to słabsze gildie nie mają po co brać udziału ;p
tu ciekawie by bylo z tym podzialem 5 gildie tylko miedzy sb by chyba walczyly
BRAT3RSTWO , LegionMroku , Exitus , Euforia , Bajlandoo. (nie liczac niby powstalej "Amnezja") wiecej takich lepszych nie znam dla mnie troche za 5 gildie na podzial xd ale to zalezy od Wojtka. Pogramy zobaczymy
EDIT:
"też nie widzę, ale Pewni nie budują składu przypadkiem? :D"
a o pewnych nic nie wiem. Dawno tez widzialem xTipTopx i Smerffy xd
Edited by Ragerr♥™ツ, 30 December 2014 - 23:11.
[color=#ff0000;]Nick: [/color][color=rgb(255,0,0);font-size:18px;] [/color][color=#ff0000;]Ragerr™ [/color][color=rgb(255,0,0);font-size:18px;] / Commando[/color]
[color=#0000ff;]Lvl: 255 / 255[/color]
[color=#00ffff;]Krolestwo: Chunjo / Chunjo[/color]
[color=#00ff00;]Gildia: Bajlandoo [/color]
[font="'courier new', courier, monospace;"][color=#696969;] [/color][/font][color=rgb(105,105,105);font-size:18px;font-family:'courier new', courier, monospace;] [/color][font="'courier new', courier, monospace;"][color=#696969;]GOOD BYE!!!!!! [/color][/font][color=rgb(105,105,105);font-size:18px;font-family:'courier new', courier, monospace;] [/color]
Also tagged with one or more of these keywords: turnieje, wojen, gildii
Forum główne →
Gildie →
Archiwum →
DevilKiss szuka gildiiStarted by DevilKiss , 19 Nov 2014 devilkiss, szuka, gildii |
|
|
||
Forum główne →
Gildie →
Archiwum →
Shotek Szuka GildiiStarted by lAvengeRl , 15 Nov 2014 shotek, szuka, gildii |
|
|
||
Forum główne →
Gildie →