Może dało by wprowadzić na serwer coś takiego jak ulepszanie zbrojek z 240 lvla na 250 lvl za pomocą magicznych metali. Były by potrzebne te same ulepszacze i ta sama ilość lecz szansa na pomyślne przerobienie zbroji wynosiła by np. 20% . Było by to dobrym rozwiązaniem, ponieważ niektórzy po przerobieniu męczą się z wbijaniem bonusów w owych zbrojach. Większość graczy wbija bonusy za pomocą bonnus switchera co jest nielegalne. Ja jak też duża ilość graczy nie posiada bonnus switchera. I dlatego była by to sprawiedliwa decyzja dla wielu graczy. Proszę o podjęcie dobrej decyzji w owej sprawie.

Napisano 14 styczeń 2015 - 17:52
Napisano 14 styczeń 2015 - 18:04
Jestem na nie, masz u sury bodajze i masz 100% szans
Napisano 14 styczeń 2015 - 18:57
Nie rozumiem o co ci chodzi za bardzo jak u npc przerabia sie i potem kd i bony od nowa uwierz mi ziomek ze lepiej wbić bony i kd niż ulepszać jesteś jakis niedorobiony chyba ehh
Ale nie obrazaj go tak... Chciał wyrazic swoją propozycje to to zrobil a to ze byla denna to inna sprawa
Napisano 14 styczeń 2015 - 19:07

Użytkownik Effa edytował ten post 14 styczeń 2015 - 19:09
- Cudaqu, Sklarer, Mansoon i 1 inna osoba lubią to
[color=#ff0000;]Pomogłam? Daj lajka ! [/color]
http://www.forum.virtualmt2.com.pl/index.php?showtopic=135724
Napisano 14 styczeń 2015 - 19:31
Na nie z 3 dni temu sam zrobiłem zbroje runiczną wiec ty też dasz rade i by było to nie fair bo mi już z 10 kd nie weszło <3
Typowy polak... Ja cierpialem to i ty pocierpisz
Napisano 14 styczeń 2015 - 20:09
Na Nie jest dobrze tak jak jest teraz to wkońcu 2 najlepsza zbr na serwie nie możesz mieć za latwo ..
Napisano 14 styczeń 2015 - 22:45
Jak nie chce Ci sie wbijać bonów to opłac specjaliste od tego i niech siedzi i bonuje, coż za problem nadal na nie
Napisano 15 styczeń 2015 - 09:51
Również jestem na nie . Zmiana bonów czy wbicie kd to nie problem. Poza tym byłoby to niesprawiedliwe wobec tych, którzy już te zbroje zrobili. Chcesz go uniknąć to kup gotową zbroję .
Pomogłem? Daj like'a
Napisano 15 styczeń 2015 - 16:18
Nie przemyślałeś tego z lekka
Po pierwsze jak byś rozwiązał problem z wyborem zbroi bo jak każdy wie ze zbroi na 240 lvl robi się runiczna sr jak i um i tylko z tego powodu jest to robione u muzyka w m2 jak i u beak-go w m1
Po drugie jest to raczej nie wykonalne aby z jednej zbroi można było robić dwie inne zbroje (magicznym metalem) ponieważ u beak-go i muzyka działa to na zasadzie wymiany dajesz dane itemy i otrzymujesz to co chcesz
Jak wymyślisz jak to zrobić (aby móc zrobić dwie zbroje do wyboru z jednej magicznym metalem to może i bym zmienił zdanie) lecz jak na razie jestem na nie
Napisano 15 styczeń 2015 - 20:11
Jestem również na nie.. 25% szans na ulepszenie nie oznacza, że wejdzie Ci maks za 4 próbą...
Come Back
Za gildię Pewni, której byłem kiedyś założycielem, a obecnie jej nazwa jest użyta za rzekomym pozwoleniem (Uj wie kogo ) nie odpowiadam.
Pozdrawiam
Napisano 16 styczeń 2015 - 09:00
na nie, dużo osób napisało dlaczego i się przyłączam
Użytkownik ∂נαиgσ edytował ten post 16 styczeń 2015 - 09:00
- Nie Aktualny lubi to
Użytkownicy przeglądający ten temat: 3
0 użytkowników, 3 gości, 0 anonimowych