Bedzie ktos gral ?
Opiszcie jak wam sie wgl ta gra podoba ^^ co fajnego co nie
Rumun ty najlepiej w to nie graj bo to nie dla Ciebie ^^
Użytkownik Ha¢keя's edytował ten post 24 styczeń 2015 - 13:39
Napisano 24 styczeń 2015 - 13:37
Bedzie ktos gral ?
Opiszcie jak wam sie wgl ta gra podoba ^^ co fajnego co nie
Rumun ty najlepiej w to nie graj bo to nie dla Ciebie ^^
Użytkownik Ha¢keя's edytował ten post 24 styczeń 2015 - 13:39
GRAM TUTAJ OD : 2011-06-13 Godzina : 08:44:01 Informacja od [admin]
Nick : lVirusTl lvl : 255 Guild : Brak
Królestwo : Chunjo
Rodzina : Temari
Napisano 24 styczeń 2015 - 15:18
jako gracz maniak dead island - koniecznie xd tyle ze nie mam ps4, a nie wiem czy wyjdzie na pc
fajna gra, tylko nasz bohater trochę op xd
edit!
ok, dotychczas ogladnalem tylko first 10 minutes of gameplay, czyli gra pokazana w jak najlepszym swietle, ale po dokladniejszym przyjrzeniu sie tej grze (tj obejrzeniu filmow od innych graczy), moge poweidziec cos wiecej.
plusy:
+ grafika
+ mechanika !! tj - bieganie, skakanie, sposoby bicia, to ze zombi moga nas zaczepic, itp, itd !
+ wiecej strachu i adrenaliny niz w innych grach tego typu <<< typu czy dam rade przebiec przez tlum zombie czy nie
+ ciekawe misje; w dead island misje byly typu znajdz, wlacz, zabij, tutaj jest tego wiecej
+ TECHLAND
minusy:
- bohater zdaje sie troche op? bieganie i skakanie po budynkach
- wiecej uciekania nic bicia sie z zombie
ogolnie gra wydaje sie warta zakupu, chetnie bym zagral, ale tak jak wyzej..
edit2!
jednak bedzie na pc !! niedlugo bede musial kupic http://www.gry-onlin...16.asp?ID=21264
Użytkownik MLG xXx_Legolas_420_xXx . edytował ten post 24 styczeń 2015 - 20:32
Napisano 24 styczeń 2015 - 20:34
jako
graczmaniak dead island - koniecznie xd tyle ze nie mam ps4, a nie wiem czy wyjdzie na pc
fajna gra, tylko nasz bohater trochę op xd
ok, dotychczas ogladnalem tylko first 10 minutes of gameplay, czyli gra pokazana w jak najlepszym swietle, ale po dokladniejszym przyjrzeniu sie tej grze (tj obejrzeniu filmow od innych graczy), moge poweidziec cos wiecej.
plusy:
+ grafika
+ mechanika !! tj - bieganie, skakanie, sposoby bicia, to ze zombi moga nas zaczepic, itp, itd !
+ wiecej strachu i adrenaliny niz w innych grach tego typu <<< typu czy dam rade przebiec przez tlum zombie czy nie
+ ciekawe misje; w dead island misje byly typu znajdz, wlacz, zabij, tutaj jest tego wiecej
minusy:
- bohater zdaje sie troche op? bieganie i skakanie po budynkach
- wiecej uciekania nic bicia sie z zombie
ogolnie gra wydaje sie warta zakupu, chetnie bym zagral, ale tak jak wyzej..
Tutaj sie gra tez zombim tzn takim potworem bestia taka ^^ znajde to wysle ale fajny jest bo szybki i jak zaatakuje ludzi to fajnie wyglada np taki wyskok jak odbije sie od budynku xd ja ją kupuje^^ najlepsze jest to ze to podobno jedyna taka gra z czyms takim i we wroclawiu ja zrobiono^^ jeszcze nie mozna jej kupic chyba nwm bo pisalo cos ze lutego wyjdzie ale zobacze jeszcze
W nocy ogladalem jak ta gra wyglada... da sie wystraszyc jak np gramy TYM POTWOREM a ludzie ida z latarkami a ciemno jak w du.... to na prawde mozna sie ze*rać ale to tylko część filmów
a ta gra dłuższa jest ^^ widzialem tez jak trzeba bylo przedrzec sie przez bandą zombi... w h.. ich bylo a trzeba bylo sie przedrzeć przez nie ^^ ne pamietam jak to bylo ale widzialem jak byl samochod tam i te auto wybuchlo i te zombi wymiotlo poczęści no i sie udalo. Znajdziesz jakies filmiki to wstaw
pooglądamy
Napisano 24 styczeń 2015 - 20:45
to jest ta co David Belle te ruchy wszystkie pokazywał ? jak tak to może się pogra jak wyjdzie na ps 3
a jak nie to trzeba myśleć o zmianie ps
Napisano 24 styczeń 2015 - 21:15
Tutaj sie gra tez zombim tzn takim potworem bestia taka ^^ znajde to wysle ale fajny jest bo szybki i jak zaatakuje ludzi to fajnie wyglada np taki wyskok jak odbije sie od budynku xd ja ją kupuje^^ najlepsze jest to ze to podobno jedyna taka gra z czyms takim i we wroclawiu ja zrobiono^^ jeszcze nie mozna jej kupic chyba nwm bo pisalo cos ze lutego wyjdzie ale zobacze jeszcze
W nocy ogladalem jak ta gra wyglada... da sie wystraszyc jak np gramy TYM POTWOREM a ludzie ida z latarkami a ciemno jak w du.... to na prawde mozna sie ze*rać
ale to tylko część filmów
a ta gra dłuższa jest ^^ widzialem tez jak trzeba bylo przedrzec sie przez bandą zombi... w h.. ich bylo a trzeba bylo sie przedrzeć przez nie ^^ ne pamietam jak to bylo ale widzialem jak byl samochod tam i te auto wybuchlo i te zombi wymiotlo poczęści no i sie udalo. Znajdziesz jakies filmiki to wstaw
pooglądamy
wyjdzie 30 stycznia i tak "zrobiona" ją w polsce, podobnie jak dead island, bo tworcą jest techland
a filmy ogladalem, na yt juz sa
Napisano 24 styczeń 2015 - 21:23
Ciekawa gra się zapowiada kupuje ją ale na pc
lepiej sie w takie gry na PC gra
Napisano 24 styczeń 2015 - 21:27
Ciekawa gra się zapowiada
kupuje ją ale na pc
lepiej sie w takie gry na PC gra
ja osobiscie wole na padzie grac w taki egry, podobnie jak w gta V, ale w fps'y tylko i wylacznie PC, myszka>pad jesli chodzi o szybkosc mierzenia, ale jesli chodzi o wygode to pad>myszka i klwiatura.
jednak nie mam ps4, tylko ps3 a nie wiem czy dying light wyjdzie na ps3, a pewnie jak juz wyjdzie to na slabych detalach i 30 fps, takze rowniez kupie na pc, wole full detale i 60 fps
Napisano 24 styczeń 2015 - 21:41
Będzie na ps 3 i 4 ale na ps3 grafa zryta bd ;x ale ps4 bd git ale wole na kompa
grafa na full i napier...
najlepiej w dying light grac w nocy
a na multi pogramy kiedys
bo multi to 4 osoby ale to nie ze 2 vs 2 tylko wiesz jak
?
Napisano 27 styczeń 2015 - 19:15
Napisano 27 styczeń 2015 - 19:38
Napisano 28 styczeń 2015 - 15:29
teraz Izak streamuje właśnie tą grę jeśli ktoś by chciał pooglądać to PW forum dam link
Napisano 28 styczeń 2015 - 17:15
na procesorach AMD podobno słaba optymalizacja narazie
Napisano 28 styczeń 2015 - 21:15
na procesorach AMD podobno słaba optymalizacja narazie
pozdrawiam, uzytkownik i5
teraz Izak streamuje właśnie tą grę jeśli ktoś by chciał pooglądać to PW forum dam link
filmikow juz jest pelno na yt zarowno zagranicznych jak i polskich takze zaden problem, jednak ja osobiscie wolalbym sam zagrac, a nie ogladac, bo jestem ciekawy fabuly.
Napisano 28 styczeń 2015 - 22:21
Ja sie obawiam, że na mojej i5 nie pociągnie minimalnych ; /
Napisano 29 styczeń 2015 - 11:44
mam procek amd grafika gtx660 8gb ramu na średnich leci 60-120fps na najwyższych po 30fps Ogólnie gierka może być takie 6/10
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych