System Gildyjny
Napisano 29 marzec 2015 - 20:19
Napisano 30 marzec 2015 - 00:23
No nawet dobry pomysł
poczekajmy aż Wojtek się wypowie ktoś inny z administracji.
DObra wypowiem się ja jako że jestem :prawą ręką Boga:
Jedynie co mogło by być zbudowane to alchemik w stylu YouHwana co itemy zamiast w bryłki idą na skarbiec gildi
w sumie to mało . Dodać własne Dungeony. budowa "Wejścia" na gildyjnego dungeona z przedmioty z OX- ze szkat. drop jakiś trudny do zdobycia.
Dungeon no mapka - potworki . Nagroda ? Expo / kasa w skarbiec gildyjny Pff. nic dla #1 postaci. nic do podziału .
Wszystko aby ulepszać gildię ! .
Poza tym ? Myślę myślę i nic nie wymyślę i pomyślcie ile czasu straciłem na myślenie gdy nic więcej nie wymyśliłem, mogłem nic nie myśleć i to samo bym wymyślił.
Pozdrawiam Wasz ukochany Pomocnik VirtualMT2
----------------------------------------------------------------------------------------------------
@ Gram tutaj od 2011-08-04 11:15:44® Info od GA.
----------------------------------------------------------------------------------------------------
Napisano 30 marzec 2015 - 04:51
Proponowal bym dodanie rejestru zeby czlonkowie gildii wiedzieli ile bryłek bierze sobie lider "do kieszeni"
Napisano 30 marzec 2015 - 12:09
DObra wypowiem się ja jako że jestem :prawą ręką Boga:
Jedynie co mogło by być zbudowane to alchemik w stylu YouHwana co itemy zamiast w bryłki idą na skarbiec gildi
w sumie to mało . Dodać własne Dungeony. budowa "Wejścia" na gildyjnego dungeona z przedmioty z OX- ze szkat. drop jakiś trudny do zdobycia.
Dungeon no mapka - potworki . Nagroda ? Expo / kasa w skarbiec gildyjny Pff. nic dla #1 postaci. nic do podziału .
Wszystko aby ulepszać gildię ! .
Poza tym ? Myślę myślę i nic nie wymyślę i pomyślcie ile czasu straciłem na myślenie gdy nic więcej nie wymyśliłem, mogłem nic nie myśleć i to samo bym wymyślił.
Pozdrawiam Wasz ukochany Pomocnik VirtualMT2
Czytam to 20 raz i nadal nie rozumiem ;_:
Napisano 30 marzec 2015 - 12:11
Napisano 30 marzec 2015 - 14:00
OX GIldyjny 0 nagrody potrzebne do utworzenia Własnego strażnika gildyjnego .
Tak samo jak na PL buduje się własne miejsce w M1/3 za itemy z OX .
ciężko dostać, drogo zrobić.
Po zbudowaniu jednego z 3-5-ciu wypraw specjalnych (na 5 do 8 osób w PT ciężka wyprawa jakaś) zamiast dropać ulepszacze, za wykonanie wyprawy otrzymuje sie doświadczenie na GIldię, wpłąta bryłek .
raz na dzień można wchodzić i tyle ...
co tu rozumieć;;;
- ! кιиєк™ lubi to
@ Gram tutaj od 2011-08-04 11:15:44® Info od GA.
Napisano 30 marzec 2015 - 17:52
Po zbudowaniu jednego z 3-5-ciu wypraw specjalnych (na 5 do 8 osób w PT ciężka wyprawa jakaś) zamiast dropać ulepszacze, za wykonanie wyprawy otrzymuje sie doświadczenie na GIldię, wpłąta bryłek .
co tu rozumieć;;;
no wiesz dla niektórych może być ale znajdą sie osoby które bedą na nie osobiscie dla mnie fajny pomysł , oderwanie się od ciągłego stania i łowienia rybek, latania zbrojwoni/warowni
- Ƹ̴Ӂ̴ZinWasBinƸ̴Ӂ̴, ! кιиєк™ i RayaeLi lubią to
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
[color=#a9a9a9;]Pierwszy i aktualny właściciel postaci:[/color]
[color=rgb(40,40,40);font-family:helvetica, arial, sans-serif;]★ [/color][color=#a9a9a9;][font="helvetica, arial, sans-serif;"]→ Piotrek1 ← [/color][/font][color=rgb(40,40,40);font-family:helvetica, arial, sans-serif;]★[/color]
[color=rgb(40,40,40);font-family:helvetica, arial, sans-serif;]★ [/color][color=#a9a9a9;][font="helvetica, arial, sans-serif;"]→ Kopinka ←[/color] [/font][color=rgb(40,40,40);font-family:helvetica, arial, sans-serif;]★[/color]
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Napisano 31 marzec 2015 - 05:52

Napisano 31 marzec 2015 - 18:16
co tu rozumieć;;;
noo mi sie podoba.
Napisano 01 kwiecień 2015 - 20:23
Napisano 05 kwiecień 2015 - 05:44
Jak dlugo wbijalo by sie 255 lvl gildii?
Napisano 17 kwiecień 2015 - 16:36
Fajna opcja Ale troche drogo
Napisano 18 kwiecień 2015 - 16:31
Wczesniej troche wojen bylo a teraz totalne zero,ten system to poraszka na calej lini
Napisano 19 kwiecień 2015 - 15:55
Napisano 19 kwiecień 2015 - 17:21
Proponowalbym mniejsza oplate za gildie, (2-5kb), bo na chwile obecna system nie zdaje egzaminu.Zdaje sobie sprawe z tego, ze wina lezy po stronie graczy, z tym ze duzo osob nie posiada gildii a jestem przekonany, ze przy mniejszej oplacie nawet mniejsze lvle beda rektrutowane. Zwiekszy sie pole manewru, co za tym idzie wojen powinno byc wiecej.
To nie zmieni ilosci wojen ...
po 10kb placili zeby utworzyc gildie a teraz zmienic na 2-5kb gdzie sprawiedliwosc? bo nie zdalo egzaminu? w czym innym tkwi problem
Użytkownik Mσяfєυѕz™ edytował ten post 19 kwiecień 2015 - 17:24
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych