Na tak, bardzo fajny pomysł, lecz pt zmniejszyłbym do 4 osób.

Napisano 07 luty 2015 - 10:23
Napisano 07 luty 2015 - 10:28
Taaaa a itemy ktore beda tam dropaly zejda o 50% nizej z cen jak ma caly czas ,, dropic boskie , medale mapy, kompasy po 25 szt `` macie racje po co sie trudzic na zbrojo, waro, najlepiej w pare h zrobic runki i spokoj swiety a ulepy na sklepach niech stoja zeby zarobku nie bylo .... Ale fajnyy pomyyyslll ....... Sarkazm
Z tego co widzę w każdym temacie coś Ci się nie podoba..
System gildijny- za drogo
Drop przynęt,które psują drop-po co zmieniać..
i jeszcze to..
Co do tematu jestem na tak,skoro każdy będąc w gildii musiałby zapłacić określoną sumę za wejście do niej,dlczego by miało mu się to nie zwrócić?Mapka gildijna była by odskocznią dla ludzi stojących tylko w m2/m1
- Cudaqu lubi to
Napisano 07 luty 2015 - 10:40
na tak, fajny pomysł oby administracja pomyslała by cos nad tym
Użytkownik Szwagier edytował ten post 07 luty 2015 - 10:41
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
[color=#a9a9a9;]Pierwszy i aktualny właściciel postaci:[/color]
[color=rgb(40,40,40);font-family:helvetica, arial, sans-serif;]★ [/color][color=#a9a9a9;][font="helvetica, arial, sans-serif;"]→ Piotrek1 ← [/color][/font][color=rgb(40,40,40);font-family:helvetica, arial, sans-serif;]★[/color]
[color=rgb(40,40,40);font-family:helvetica, arial, sans-serif;]★ [/color][color=#a9a9a9;][font="helvetica, arial, sans-serif;"]→ Kopinka ←[/color] [/font][color=rgb(40,40,40);font-family:helvetica, arial, sans-serif;]★[/color]
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Napisano 07 luty 2015 - 10:41
Tak ale nagrody za zrobienie tej mapki zostawiam dla administracjii
Mozna nzrobic nawet 8os w pt bedzie lepiej
dodac strasznie ciezkiego bossa
Z bossa moga leciec po strasznie duzo ulep badz wlasnie tych przepustek przetopow iles % na pety i wędki ale nie +20
Mozna tez dodac cos innego ale to zalezy od Wojtka
8 osob w pt?Powodzenia,takie pt na dungeonach zazwyczaj sie sypie w trakcie byle bicia metinow,bedzie crashowac i wywalac po 1 osobie na
pietro sam proponuje zmniejszyc pt do 4 osob max,zeby nie bylo zbyt latwo.
Co do mobów i bossow wcale nie trzeba jakos sie dlugo nad tym glowic...bossy z waro,zbrojo wrzucic na 3 pierwsze pietra jako moby,z zaginki v3 na reszte jako moby.Podkokszone bossy z misji na 255lv ustawic jako bossy z ktorych dropia przepustki czy pieczecie na kolejne pietra.Na samym koncu dalbym wykokszonego jakiegos nowego bossa,albo przemalowanego elfa o nazwie "odrodzony wodz elfow"
Nagrody za zrobienie mapki zostawiasz administracji? no shit...przeciez to logiczne ze i tak admin sam ustali jaki bedzie drop i na bank nie bedzie tak chojny jak tutaj proponowany.
Propo naprawde jedno z lepszych w tym roku,podobnie jak wiekszosc graczy,sam rzygam juz niebiosami,waro,zbrojo i zaginkami,przydalaby sie taka nowosc.
Mocne TAK!!!
- paczka lubi to
Napisano 07 luty 2015 - 11:00
Genialne !
Na tak !
Napisano 07 luty 2015 - 11:01
8 osob w pt?Powodzenia,takie pt na dungeonach zazwyczaj sie sypie w trakcie byle bicia metinow,bedzie crashowac i wywalac po 1 osobie na
pietrosam proponuje zmniejszyc pt do 4 osob max,zeby nie bylo zbyt latwo.
Co do mobów i bossow wcale nie trzeba jakos sie dlugo nad tym glowic...bossy z waro,zbrojo wrzucic na 3 pierwsze pietra jako moby,z zaginki v3 na reszte jako moby.Podkokszone bossy z misji na 255lv ustawic jako bossy z ktorych dropia przepustki czy pieczecie na kolejne pietra.Na samym koncu dalbym wykokszonego jakiegos nowego bossa,albo przemalowanego elfa o nazwie "odrodzony wodz elfow"
Nagrody za zrobienie mapki zostawiasz administracji? no shit...przeciez to logiczne ze i tak admin sam ustali jaki bedzie drop i na bank nie bedzie tak chojny jak tutaj proponowany.
Propo naprawde jedno z lepszych w tym roku,podobnie jak wiekszosc graczy,sam rzygam juz niebiosami,waro,zbrojo i zaginkami,przydalaby sie taka nowosc.
Mocne TAK!!!
Jedna z madrzejszych wypowiedzi, w niej zawiera sie wszystko. Popieram.
Napisano 07 luty 2015 - 11:14
Taaaa a itemy ktore beda tam dropaly zejda o 50% nizej z cen jak ma caly czas ,, dropic boskie , medale mapy, kompasy po 25 szt `` macie racje po co sie trudzic na zbrojo, waro, najlepiej w pare h zrobic runki i spokoj swiety a ulepy na sklepach niech stoja zeby zarobku nie bylo .... Ale fajnyy pomyyyslll ....... Sarkazm
chyba nie doczytałeś że mape sie robi raz na 3 dni + gildii az tak dużo raczej nie bd wiec nic ci nie zmaleje
Jak ludzie na mnie mówią : Pisar / Pisarek / Pisuar / Pisu / Pisau / Pisauek / Pisuarek / Psiór / Pisak / Pisag / Pisiu / Pisklak / Pśór / Gwałciciel
jak chcesz się pomodlić gg : 49696360 (Czasem jestem)
Jestem pokemonem i mam swoje pokemony BIJACZ !
Sygna od koxa Chimure
Napisano 07 luty 2015 - 11:27
Pisar jednak myśli na TAG !
[font="'comic sans ms', cursive;"][color=#33ff99;]SntRr
<3[/color][/font]
Napisano 07 luty 2015 - 13:02
pietrosam proponuje zmniejszyc pt do 4 osob max,zeby nie bylo zbyt latwo.
Mocne TAK!!!
Chodzi o to, żeby robić to gildią... Mamy masę mapek gdzie wchodzi się po 2 osoby. Mieliśmy na celu z Pisarem urozmaicić system gildyjny. Taka mapa by się przydała. Raz na 3 dni taki zarobek to wcale nie dużo... 4 osoby to za mało. Minimum 6 moim zdaniem jest dobrze. Co do bossów i moobow na tej mapie...
Parter hard metin z którego może coś dropić ( żeby nie skupiać się tylko na 1, końcowym bossie).
Drugie piętro mooby ze zbrojowni i warowni po 5. ( trzeba wszystkie ubić )
Trzecie piętro mooby waro i zbrojo po 5 + Odrodzony wódz elfów z którego nwm... mogą lecieć piekielne przetopy.
Czwarte piętro ponownie hard metin + bossy z v3 z kordami.
Piąte pietro ( pieczęcie ) nie mam pomysłu... xd
Szóste piętro Bossy z v3 + odrodzony wódz orków
Siódme piętro nowy boss z którego będzie leciało to co pisał Pisar. W ilościach 10-20?
Oczywiście to jest tylko propozycja można to zawsze zmienić. My podrzuciliśmy wam pomysł. Wykonanie pozostawiam wam jak i administracji. Możecie proponować zmieniać itp.
Napisano 07 luty 2015 - 13:03
jestem na tak , ale co w przypadku gdy w gildii bd 30 osob , a tylko 4 czy tam 6 osob bd moglo leciec na ta mape , wiadome ze tylko kilka znajomych ktorzy sie dobrze znaja bd latać a innych nie dopuszczą bo by trzeba na swoją kolej kilkanascie dni ;d
w sumie to ludzie bdą robic 6 osobowe gildie xd moze i lepiej wiecej gildii wiecej wojen wiecej zarobku .
Jesli bd to przemyslane i odpowiednio dobrane to jestem na tak bo ciekawy ten wasz pomysl.
Użytkownik GangreL01 ;p edytował ten post 07 luty 2015 - 13:08
[color=#0000cd;]PROFESJA[/color]: [color=#008000;]Wojownik[/color]
[color=#808080;]NICK: PoCoNinja[/color]
[color=#ff0000;]LVL:[/color] 1lvl +
[color=#ff8c00;]RODZINA[/color]:
GILDIA:
[color=#b22222;]Postać PoCoNinja zakupiłem dnia 15 marca 2016r. - za poprzedniego wlaściciela nie odpowiadam,[/color]
[color=#b22222;]Postac Criel sprzedałem dnia 20 marca 2016r. godz 09.43 - za następce nie odpowiadam.[/color]
Napisano 07 luty 2015 - 14:52
Bardzo dobra propozycja, bo szczerze mówiąc brakuje mi takiej mapy, na którą by się chodziło w większym pt, z jakąś ekipą, która byłaby naprawdę trudna. Ogromne TAK!
Napisano 07 luty 2015 - 14:54
Po 2 latach w końcu napisałeś coś mądrego xD
- Majestatyczny, yy. i TiP lubią to
Napisano 07 luty 2015 - 14:56
Data i godzina rozpoczęcia gry: 2011-09-30 22:58:12
Napisano 09 luty 2015 - 21:27
świetny pomysł, jestem jak najbardziej na tak
Napisano 11 luty 2015 - 23:23
http://iv.pl/
EuforioX
255 Lvl
Postać od początku moja aktywny prawie 24/7