Jak w temacie. Wiele osób napisze eventy. W jakich mogę brać udział oprócz krzyżówki i szukania gma, które są rzadko? OX nawet jeśli stane na poprawnej odpowiedzi to mnie wywala, górniczy bez kilofa +4 jest bardzo ciężki. Chodzę na av2 małże dropić i w godzine wydropilem ponad 3 stacki i z tego 6 krwawych pereł czyli 24b zarobku.. W grocie na 20 spotów 3 perły w tym 2 krwawe. Nawet chodzę po ch1 i jak widzę, że sprzedają po 3b redki to kupuje i za 4b sprzedaje żeby cokolwiek zarobić.
Niektórzy powiedzą, że 24b per hour to bardzo dobry zarobek. To niech policzą ile godzin spędzę żeby zarobić na stalkę all kd +8, a potem na całe boskie eq i broń +9 żebym mógł z kolegą chodzić na inne dungeony, a nie tylko na razadora gdzie ja stoję obok i się patrzę a on robi wszystko i dzieli się ze mną na pół zyskiem, który zazwyczaj wynosi 10-50 bryłek, a czasami nawet mniej :/
To są jakieś inne sposoby czy ich nie ma. Bo nawet chciałem rękawice złodzieja zakupić, ale podobno zbugowana jest i nic nie daje.
Pomoże ktoś? :/