Baronowne dlaczego bierzesz z innego serva , nie powiem ktorego?
Baronowna nie jest tylko z jednego serwera jest z wielu z mysle ze administracja najszybciej z tym dungiem by dodałą
Dokladnie. tam Selvuk pisze ze oponka ale jak taki nowy gracz ma zarobic na eq exp itp nie oszukujmy sie taka macza czysta z 80b jak on te 80b ma zdobyc? Dobra ktos powie po co to? dadza rade truta ok truta po 15b stoi a jeszcze eq exp to tez wydatek zeby pojsc na oponke trzeba miec z 150-200b zeby eq kupic a skad nowy gracz to weznie?
Ale jednak dał bym dunga na 220lvl Dlaczego ? Moze i ubija ale to jakie eq trzeba tutaj boskie eq nie wystarczy jakis lepszy pet zbroja 220
Jestem na tak, sam pamiętam, jaką uciechą było dostać 10b na ox bo można było kupić ulepki, a nie było jak zarabiać inaczej. Bardzo dobry pomysł. Gdyby serwer był bardziej przyjazny dla niskich lvl to było by tu dużo więcej ludzi. I co mnie to, że Wy nie mieliście takich dungeonów. To że ktoś nie miał tego to znaczy, że serwer ma się nie rozwijać na lepsze?
Zgadzam sie zdecydowanie by było wiecej ludzi
Jeszcze troche zrypali system ulepszania rozgi bo z tego co pamietam na rozge 120 juz ulepy v2 i tak chyba do 200 ale powiedzcie skad kur** 120 lvl ma wziasc ulepy z v2? Kupić ale jak ma kupic jak nie ma hajsu taki komplecik zeby od broni +0 do +9 kosztuje ponad 100b
Ja bym dał troche inne ulepy
Tak samo magik ulepyy v1 ale skad oni to maja wziasc ja bym tez pozmienial system ulepszen ale to napewno sporej czesci 254-255 sie nie spodoba
Dlaczego? bo tych ulep juz nikt nie bedzie kupywal?