Skocz do zawartości

Loteriada - click Dołączona grafikaZasady eventów - click Dołączona grafika Odwiedź moje konto - click Dołączona grafikaPocztówka - click

Zdjęcie

eq

Najlepsza odpowiedź ★ £ukasz ★ , 28 luty 2015 - 10:48

Pozwólcie że ja się wypowiem trochę inaczej. A więc tak jeśli zamierzasz kopać rudy by mieć własne eq to lepszym wyborem jest kupno rud od innych osób którzy zajmują się tym zawodowo np jak ja , ponieważ kopanie słabymi kilofami zajmie Ci bardo dużo czasu który na 100% mógłbyś lepiej wykorzystać a do tego dochodzi Ci koszt kilofów których potrzebujesz na oko minimum 4-5 a jeden koszt kilofa +6 ,którym się już dobrze wydobywa to koszt 750b więc kupując 5 kilofów już na wstępie musisz wydać ponad 3,5kb ,ale jeśli jesteś w stanie tyle wydać na start to możesz również kopać a potem sprzedać kilofy ,ale jeśli cię nie stać na te kilofy to lepiej kupuj od razu rudy od innych graczy.

Przejdź do postu

• Zamknięty Temat jest zamknięty
19 odpowiedzi w tym temacie

#16 lMateuszl

lMateuszl

Oszust

• Banned
  • Pip
  • 0 postów
  • Dołączył śro, 20 mar 13
  • MiastoZgadnij
  • Nick w grze:xAvellx
  • Królestwo:Chunjo

Napisano 27 luty 2015 - 19:22

Jak masz dużo czasu to kop sam.

#17 Vєяιηє

Vєяιηє

Słaby pisarz

• Użytkownik
  • PipPipPip
  • 306 postów
  • Dołączył pią, 22 lis 13
  • Państwo: Country Flag
  • MiastoBoguchwała
  • Województwo:Podkarpackie
  • Imię:Kuba
  • Nick w grze:Verine
  • Królestwo:Jinno

Napisano 27 luty 2015 - 20:33

Kop to bedzie taniej ! :D

Dołączona grafika

#18 ℓєяяσяℓ

ℓєяяσяℓ

Początkujący

• Użytkownik
  • PipPip
  • 238 postów
  • Dołączył sob, 08 lis 14
  • Nick w grze:lErroRl
  • Gildia:Brak
  • Królestwo:Chunjo

Napisano 28 luty 2015 - 08:58

Samemu kopac.

#19 ★ £ukasz ★

★ £ukasz ★

YouTuber

• Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 852 postów
  • Dołączył śro, 20 lis 13
  • MiastoVirtualMT2
  • Nick w grze:Diablllo
  • Królestwo:Shinsoo
  • Hobby:Informatyka, Piłka Nożna, Jazda BMX oraz Buggy

Napisano 28 luty 2015 - 10:48   Najlepsza odpowiedź

Pozwólcie że ja się wypowiem trochę inaczej. A więc tak jeśli zamierzasz kopać rudy by mieć własne eq to lepszym wyborem jest kupno rud od innych osób którzy zajmują się tym zawodowo np jak ja , ponieważ kopanie słabymi kilofami zajmie Ci bardo dużo czasu który na 100% mógłbyś lepiej wykorzystać a do tego dochodzi Ci koszt kilofów których potrzebujesz na oko minimum 4-5 a jeden koszt kilofa +6 ,którym się już dobrze wydobywa to koszt 750b więc kupując 5 kilofów już na wstępie musisz wydać ponad 3,5kb ,ale jeśli jesteś w stanie tyle wydać na start to możesz również kopać a potem sprzedać kilofy ,ale jeśli cię nie stać na te kilofy to lepiej kupuj od razu rudy od innych graczy.

Posted Image

[color=#daa520;][font="georgia, serif;"]Mój Kanał na YouTube -- >[/color][/font] https://www.youtube....lv94aRe7qIGbb6w

#20 DrSkunek

DrSkunek

Nowy

• Użytkownik
  • Pip
  • 54 postów
  • Dołączył sob, 28 lut 15

Napisano 28 luty 2015 - 19:57

Jak masz duzo B kup jak malo kop

Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: Potrzebuję pomocy

Użytkownicy przeglądający ten temat: 3

0 użytkowników, 3 gości, 0 anonimowych