Najlepsza odpowiedź , --

Napisano 11 marzec 2015 - 08:24
"Niebiosa w której do dropu ze smoka dołączą szkatułki z przynętami, oraz szkatułka z żywymi rybami. "
Tak ze smoka Dropią te niepotrzebne szkatułki z przynętami no ale ok niech już sobie dropią ale miały też dropić niby Szkatułki z Żywymi rybami ? a może źle przeczytałem ?
Bo skusiłem się kilkanaście razy zaliczyć smoka i co ? ani razu nie spotkałem się ze szkatułką z żywymi rybami ;.
Więc dropia czy nie ?
Napisano 11 marzec 2015 - 08:36
ubiłem ponad 40 smoków i zero szkaty z rybami - podobno jest 8% na jej drop a co do szkat z z przynętami sa potrzebne ponieważ z nagini/śmierci/azraela/elfa już nie dropia przenęty awiec na v1/v2 tez nie - ciekawe czemu admin wycofał przenęty z tych mapek/bossów .
- Mαdαrα lubi to
Napisano 11 marzec 2015 - 08:45
Chyba jeszcze nie ma tych szkat
Napisano 11 marzec 2015 - 08:53
ubiłem ponad 40 smoków i zero szkaty z rybami - podobno jest 8% na jej drop
a co do szkat z z przynętami sa potrzebne ponieważ z nagini/śmierci/azraela/elfa już nie dropia przenęty awiec na v1/v2 tez nie - ciekawe czemu admin wycofał przenęty z tych mapek/bossów .
Admin wycofał drop z tych bossów ponieważ na forum było pełno osób które twierdziły, że przynęty pogarszają drop ulepek z tych bossów.
Co do tematu lecą tylko szkaty z przynętami
Użytkownik Alokerth edytował ten post 11 marzec 2015 - 08:54
Napisano 11 marzec 2015 - 08:54
ubiłem ponad 40 smoków i zero szkaty z rybami - podobno jest 8% na jej drop
a co do szkat z z przynętami sa potrzebne ponieważ z nagini/śmierci/azraela/elfa już nie dropia przenęty awiec na v1/v2 tez nie - ciekawe czemu admin wycofał przenęty z tych mapek/bossów .
wycofał drop tych przynęt ponieważ drop innych rzeczy uległ zmianie (był gorszy) i dlatego wycofali drop przynęt z tych bossów
a jeśli chodzi o temat to szkaty z żywymi rybkami powinny dropić ponieważ jak narazie tylko te dwie szkaty są już dane do dropu
Napisano 11 marzec 2015 - 12:27
Może po prostu masz pecha. Próbuj dalej
Napisano 11 marzec 2015 - 13:52
wycofane są
Napisano 11 marzec 2015 - 17:07
8% na wydropienie szkaty - tak łatwo nie będzie uzbierać ryby ^^
GRAM TUTAJ OD : 2011-06-13 Godzina : 08:44:01 Informacja od [admin]
Nick : lVirusTl lvl : 255 Guild : Brak
Królestwo : Chunjo
Rodzina : Temari
Napisano 11 marzec 2015 - 21:13
jest mały % ale sam nie wiem czy są w ogóle wprowadzone, ponieważ na zbr/warowni też nie dropią szkaty inne niż z przynętami.
- Nie Aktualny i Piterro lubią to
Napisano 12 marzec 2015 - 11:51
Na zbrojo/waro nie beda dropily inne szkaty poniewaz zosgtal podniesiony drop ulepek i jest on wystarczajacy . Jezeli chodzi o smoka to tez jeszcze nie udalo mi sie wydropic tej szkaty .
Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: Potrzebuję pomocy, Niebiosa, 255
Potrzebuję pomocy
Forum główne →
Pomoc Techniczna →
Gra →
postac 254lvl a zarobekNapisany przez DaddySmurf , 09 mar 2025 |
|
![]()
|
||
Potrzebuję pomocy
Forum główne →
Pomoc Techniczna →