Bardzo mnie też to denerwuje gdy ktos mi pisze OFY za itemki typu medale,kd itp a gdy zaoferuje to i tak nara a po chwili spami na czacie za ten item taka cenę jak mu oferowałem lub nawet mniejsza .
Posted 12 March 2015 - 13:47
Nick: WOLFxPOMPA
LvL: 255
Profesja:Ninja Dagger
Posted 12 March 2015 - 14:27
Mnie to tez wkurza, bo jak np selam postac 255 albo cos runicznego piekielnego itp to skoro ktos napisze pisze do mnie ile chce to mu odpisze ze chce np 50k za runke to on ''nq'' i wez sie z takim dogadaj.
Posted 12 March 2015 - 15:06
Oczywiście coraz bardziej wkurzające słowo... Jakiś czas temu myślałam żeby nawet żeby ktoś "offke" ocenzurował... może niektórzy nauczyliby się negocjować albo chociaż innych słów używać
Posted 12 March 2015 - 17:39
-Siema za ile tasak?
-Offy.
-4kb?
-Nq.
Zna to ktoś? >_<
Ogólnie może też chodzić o to że większość serwera to jeszcze dzieci albo ludzie którzy chcą coś osiągnąć w grze nie? Kiedyś też byłem taki zachłanny ale z czasem ustało, mogę się założyć że ja zaczynaliście też chcieliście jakoś się dorobić i cena która was nie interesowała to ją po prostu olewaliście.Samego mnie wkurza jak ktoś mi nie odpisuje ale cóż czynić?
Gram tutaj od: 2012-04-06 08:50:04 -Informacja od Admin
Posted 12 March 2015 - 20:31
mnie denerwuje coś takiego ze napisze mu offke jak np chce kupić boski nasior 2k to odrazu mi pisze nq zamiast negocjować
on pewnie mysli że mu zaoferuje 3k a tez napisze nq
niektórzy piszą zabawnie niskie offki(najchętniej kupiliby za półdarmo, licząc na to że gracz po drugiej stronie to newbie) w stylu:
-siema za ile boski hełm+9?
-offy
-1k
-nq
więc w niektórych sytuacjach nie ma co się dziwić się, że ktoś pisze nq i nie chce kontynuować rozmowy
Posted 12 March 2015 - 21:12
niektórzy piszą zabawnie niskie offki(najchętniej kupiliby za półdarmo, licząc na to że gracz po drugiej stronie to newbie) w stylu:
-offy
-1k
-nq
więc w niektórych sytuacjach nie ma co się dziwić się, że ktoś pisze nq i nie chce kontynuować rozmowy
A na czym mają polegać oferty, jak nie na składaniu ofert małych czy dużyc cen przecież to strzelanie..
Posted 13 March 2015 - 06:39
-offy
-1k
-nq
A na czym mają polegać oferty, jak nie na składaniu ofert małych czy dużyc cen przecież to strzelanie..
Od razu milej by się grało jakby zamiast oklepanego "nq", po prostu poinformować o wartości itemu...
"- Cześć, ile za ten boski?
- Offy
- 1k bryłek
- Wart jest z 2k bryłek...
- Oj niestety tyle nie mam... Miłej gry"
Posted 13 March 2015 - 07:58
Od razu milej by się grało jakby zamiast oklepanego "nq", po prostu poinformować o wartości itemu...
"- Cześć, ile za ten boski?
- Offy
- 1k bryłek
- Wart jest z 2k bryłek...
- Oj niestety tyle nie mam... Miłej gry"
Może z takim podejściem jest więcej topowych graczy, na mniejszym lvl rzadko kiedy spotkałem kogoś z takim podejściem.
Wracając do tematu rzeczywiście te ofy są wkurzające po pewnym czasie, sam się o tym przekonałem na własnej skórze, przykładowo wczoraj chciałem kupić kilka medali portalu, poza swoimi ogłoszeniami na chacie, pisałem do kogoś, kto również sprzedawał i na ofy odpisywałem po prostu tyle ile dam za medal(na rynku kupiłem za 90-100b więc w tych granicach oferowałem), większość odpisała że daję za mało i mają lepszą ofertę a niektórzy nawet nic nie odpisywali
Posted 13 March 2015 - 22:48
Czadami załóżmy dostanie sobie 100 lvl medal na Oxie. Wezme 100 czy 90 b dla mnie to bez różnicy, ale dla takiego 100 lvla to może być wiele. Ma prawo chciec zarobic jak najwięcej :v Jego sprawa.
NICK: [color=#ff0000;]Rosmarin [/color] KRÓLESTWO: [color=#ff0000;]Chunjo [/color] LVL : [color=#ff0000;]180 [/color] GILDIA : [color=#40e0d0;]MikeCandys[/color]
Posted 15 March 2015 - 10:37
Popieram
Posted 15 March 2015 - 10:40
Ten wątek został zamknięty przez moderatora.
Powód: ...
Jeśli nie zgadzasz się z tą akcją, zgłoś ten post i moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Pozdrawiamy,
VirtualMT2
GRAM TUTAJ OD : 2011-06-13 Godzina : 08:44:01 Informacja od [admin]
Nick : lVirusTl lvl : 255 Guild : Brak
Królestwo : Chunjo
Rodzina : Temari
Also tagged with one or more of these keywords: itemy, śmieciowe
Rynek serwera VirtualMT2 →
Oferty przedawnione →
Niebianskie itemyStarted by Heround , 22 Mar 2015 niebianskie, itemy |
|
|