Napisano 21 kwiecień 2015 - 04:21
Napisano 21 kwiecień 2015 - 11:28
Tylko gildii ktora ma zamiar wziac udzial w rywalizacji gidlii. Podlaczam sie dropem w celu pomocy.
widzę ktoś tu chce się nachapać nowym eventem, a w zasadzie jego nagrodami.
- Nie Aktualny i Piterro lubią to
Napisano 22 kwiecień 2015 - 04:25
Napisano 22 kwiecień 2015 - 08:55
Prawie ,ze wszystkie gilldie biorą udzial , lecz wątpie by Cie wziela gilldia tylko po to bys w tym uczestniczyl ,a potem na przyklad wyszedl
No ,ale moze jakas się znajdzie na przyklad Husaria .
Użytkownik Ha¢keя's edytował ten post 22 kwiecień 2015 - 09:04
GRAM TUTAJ OD : 2011-06-13 Godzina : 08:44:01 Informacja od [admin]
Nick : lVirusTl lvl : 255 Guild : Brak
Królestwo : Chunjo
Rodzina : Temari
Napisano 22 kwiecień 2015 - 11:37
- нαιℓ∂єѕтяσуєя™, TomegKrul, VipKruchyVip i 2 innych osób lubią to
Napisano 23 kwiecień 2015 - 08:53
Idz do Vixy, biora pierwszego lepszego to i cb wezma, chociaz juz lepiej byc bez gildii niz w Vixie.
Napisano 23 kwiecień 2015 - 09:06
Idz do Vixy, biora pierwszego lepszego to i cb wezma, chociaz juz lepiej byc bez gildii niz w Vixie.
Ja bym sie na Twoim miejscu wogole nie wypowiadal na temat gildii bo sam zmieniasz je czesciej niz skarpetki czyli pewnie nikt Cie nie chce
Napisano 23 kwiecień 2015 - 09:43
Ja bym sie na Twoim miejscu wogole nie wypowiadal na temat gildii bo sam zmieniasz je czesciej niz skarpetki czyli pewnie nikt Cie nie chce
Ale moge i sie wypowiadam, a zmieniam jak mi sie podoba wiec to moj problem a nie twoj... To jest dzial szukam gildii a nie kto jak zmienia i kiedy gildie...
#12 Guest_σρтιмυѕ вαgιєтσиυѕ тαяzαиυ_*
Napisano 23 kwiecień 2015 - 11:05
A tu się mylisz nie biorą byle kogo, bo Cb nawet jakbyś liderom obciągnął to by takiego drewna nie wzieli. A tu zapewne byś odpowiedział " Do Vixy nawet bym nie chciał dojść " Moja odpowiedź , bo by Cie nie przyjeli, trzeba minimum mutacje przejść.
- Hehehe rypie dla was lubi to
Napisano 23 kwiecień 2015 - 11:08
Chlopczyku, nie wiesz ile mam lat to sie nie wypowiadaj, a jak wzieli takie drewno jak ty to i mnie by wzieli
#14 Guest_σρтιмυѕ вαgιєтσиυѕ тαяzαиυ_*
Napisano 23 kwiecień 2015 - 11:20
Chlopczyku, nie wiesz ile mam lat to sie nie wypowiadaj, a jak wzieli takie drewno jak ty to i mnie by wzieli
zycie jest całe niespodzianek , jedną byłeś ty, ale nie przyjemną . Przyjeli by Cie ? Mogę Ci podać kanał ts porozmawiamy , liderzy będą zobaczymy czy Ciebie przyjmą. A raczej jak Ciebie wyśmieją . A to Twoje określenie " Czlopczyku " bezcenne , koleś co boi się wejść na ts , pokazuje jak jest żałosny na forum jak i na grze, rozumiem, że masz wiek buntowania się , ale to internet jest
By spamu nie było , nie polecam BaraQudy czy Quady nevermind , tam się nie rozwiniesz, najwyżej eq stracisz.
- Jooloo i Hehehe rypie dla was lubią to
Napisano 23 kwiecień 2015 - 11:31
Użytkownik lFASOLl edytował ten post 23 kwiecień 2015 - 11:32
Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: Chunjo
Chunjo
Forum główne →
Gildie →
Prezentacja Gildii →
Rekrutacja do 💎OneTeamNapisany przez Diamond666 , 25 cze 2024 |
|
![]()
|