Napisano 29 kwiecień 2015 - 17:24
[color=#006400;][font="'lucida sans unicode', 'lucida grande', sans-serif;"]POMOGŁEM[/color][/font][color=#0000ff;][font="'lucida sans unicode', 'lucida grande', sans-serif;"], [/color][/font][color=#a52a2a;][font="'lucida sans unicode', 'lucida grande', sans-serif;"]ZAINSPIROWAŁEM[/color][/font][color=#0000ff;][font="'lucida sans unicode', 'lucida grande', sans-serif;"], [/color][/font][color=#ff0000;][font="'lucida sans unicode', 'lucida grande', sans-serif;"]PODNIECIŁEM[/color] ??[/font][color=#0000ff;][font="'lucida sans unicode', 'lucida grande', sans-serif;"] DEJ PAN +[/color][/font]
Napisano 29 kwiecień 2015 - 18:06
wpisz msconfig w menu start wejdz w zakladke uruchamiane i odznacz wszystkie niepotrzebne programy a najlepiej wszystko odznacz (Nic z tego co tam jest nie jest potrzebne ewentualnie mozesz zostawic antywirusa ) dzieki temu caly komputer bedzie ci szybciej pracowal (szybciej bedzie gotowy do uzytku jak i w grach beda mniejsze lub zerowe lagi
) jedynie w programach typu skype gg itd musisz odznaczyc w ustawieniach zeby podczas uruchamiania komputera nie wlaczaly sie te programy (a najlepszym rozwiazaniem był by format calego komputera lecz jesli go nie chcesz robić to tylko to moze ci przyspieszyc prace komputera i zwiekszyc plynnosc gier)
Napisano 30 kwiecień 2015 - 20:34
Temat do zamknięcia, wystarczyło ukryć czat
- Łukasz i яσтмιѕzcz √ lubią to
Napisano 30 kwiecień 2015 - 20:53
Temat do zamknięcia, wystarczyło ukryć czat
Hahaahaha
Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: Potrzebuję pomocy
Potrzebuję pomocy
Forum główne →
Pomoc Techniczna →
Gra →
postac 254lvl a zarobekNapisany przez DaddySmurf , 09 mar 2025 |