https://www.youtube....h?v=BvA8dSOTnTQ
Ogladac od 2:10
Posted 01 May 2015 - 19:47
Posted 01 May 2015 - 19:52
[color=#ff0000;]Pomogłam? Daj lajka ! [/color]
http://www.forum.virtualmt2.com.pl/index.php?showtopic=135724
Posted 01 May 2015 - 20:03
U edwarda najlepsze dziołchy huehue
Posted 01 May 2015 - 21:49
Posted 02 May 2015 - 02:28
Staszek taki ylygancki
Posted 02 May 2015 - 03:41
Posted 02 May 2015 - 04:50
z tego momentu najwieksza beka :v
Staszek taki ylygancki
Posted 03 May 2015 - 11:58
zabawa u hacker'sa bo zdał klase w czwórze
Posted 04 May 2015 - 10:03
Postaraj się o lepsze teksty to dostaniesz więcej lajków. Rozumiem twoje problemy umysłowe no ale... aż taka wredna dziecinka musi być ?
Nie wychowano Cię odpowiednio widzę w pisaniu mocny jesteś a pokaż jaki jesteś w rzeczywistości
zaraz palniesz posta by uniknąć tego tematu. Człowieku idź się lecz do psychiatryka aż się dziwie, że jeszcze nie dostałeś uwagi żadnej bo to jest serio chore ^^ ile można hmm jak
to nazwać ^^ "mścić się" nad jakimś użytkownikiem
Takie pytanie. Dlaczego skaczesz cwaniaku do normalnych użytkowników? A nie do osoby z uprawnieniami ? Boisz się perma? Pokaż jaki twardy jesteś bo na razie widzę w pisaniu mocny a co do sprawy ( ... ) totalne gó...
. Aaa.... w realu kolegów nie masz więc nie masz przed kim się
popisywać... dlatego w internecie poznajdywałeś przyjaciół i starasz się w jakiś sposób popisać.
Pozdrawiam.
Edited by Ha¢keя's, 04 May 2015 - 12:43.
GRAM TUTAJ OD : 2011-06-13 Godzina : 08:44:01 Informacja od [admin]
Nick : lVirusTl lvl : 255 Guild : Brak
Królestwo : Chunjo
Rodzina : Temari
Posted 04 May 2015 - 13:18
Takie pytanie. Dlaczego skaczesz cwaniaku do normalnych użytkowników? A nie do osoby z uprawnieniami ? Boisz się perma?
hahahhahaha, od kiedy ty jesteś normalny
ps. gdyby taki imbecyl jak ty miał "uprawnienia" to też bym do niego skakał
Posted 04 May 2015 - 13:41
Ja w przeciwieństwie do Ciebie jestem ogarnięty i szanuje osoby takie jakie są takie będą
może i zmienią się bo to też zależy od wieku
ale ty jesteś za bardzo PUSTY za przeproszeniem żeby to pojąć. Każdy jest inny więc należy to zrozumieć - ty jesteś po prostu nie wychowanym dzieciakiem. Tyle z mojej strony strzała.
GRAM TUTAJ OD : 2011-06-13 Godzina : 08:44:01 Informacja od [admin]
Nick : lVirusTl lvl : 255 Guild : Brak
Królestwo : Chunjo
Rodzina : Temari
Posted 10 May 2015 - 16:09
Postaraj się o lepsze teksty to dostaniesz więcej lajków. Rozumiem twoje problemy umysłowe no ale... aż taka wredna dziecinka musi być ?
Nie wychowano Cię odpowiednio widzęw pisaniu mocny jesteś a pokaż jaki jesteś w rzeczywistości
zaraz palniesz posta by uniknąć tego tematu. Człowieku idź się lecz do psychiatryka aż się dziwie, że jeszcze nie dostałeś uwagi żadnej bo to jest serio chore ^^ ile można hmm jak
to nazwać ^^ "mścić się" nad jakimś użytkownikiem
Takie pytanie. Dlaczego skaczesz cwaniaku do normalnych użytkowników? A nie do osoby z uprawnieniami ? Boisz się perma? Pokaż jaki twardy jesteś
bo na razie widzę w pisaniu mocny a co do sprawy ( ... ) totalne gó...
. Aaa.... w realu kolegów nie masz więc nie masz przed kim się
popisywać... dlatego w internecie poznajdywałeś przyjaciół i starasz się w jakiś sposób popisać.
Pozdrawiam.
Mówi to osoba która spędza 24/7 na froum i czeka aż Sacrize odpisze.
[color=#ff0000;]Pomogłam? Daj lajka ! [/color]
http://www.forum.virtualmt2.com.pl/index.php?showtopic=135724
0 members, 1 guests, 0 anonymous users