Chodzi mi o to, że jak dodajemy swoja muzyke do folderu BGM to gdy wlaczymy ja na grze to caly czas sie powtarza i moja propozycja jest ze gdy damy np 10piosenek to zeby odtwarzaly sie po kolei samoczynnie
To na tyle xd
Posted 26 May 2015 - 13:18
Emm... Jest takie coś jak odtwarzacz muzyki, winamp i wiele, wiele innych. Nie widzę sensu tego . Obojętne
Dodaj ankietę.
Posted 26 May 2015 - 14:07
Jak dla mnie obojętne
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
[color=#a9a9a9;]Pierwszy i aktualny właściciel postaci:[/color]
[color=rgb(40,40,40);font-family:helvetica, arial, sans-serif;]★ [/color][color=#a9a9a9;][font="helvetica, arial, sans-serif;"]→ Piotrek1 ← [/color][/font][color=rgb(40,40,40);font-family:helvetica, arial, sans-serif;]★[/color]
[color=rgb(40,40,40);font-family:helvetica, arial, sans-serif;]★ [/color][color=#a9a9a9;][font="helvetica, arial, sans-serif;"]→ Kopinka ←[/color] [/font][color=rgb(40,40,40);font-family:helvetica, arial, sans-serif;]★[/color]
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Posted 26 May 2015 - 14:19
Chodzi mi o to, że jak dodajemy swoja muzyke do folderu BGM to gdy wlaczymy ja na grze to caly czas sie powtarza i moja propozycja jest ze gdy damy np 10piosenek to zeby odtwarzaly sie po kolei samoczynnie
To na tyle xd
Testowałem to.
Automatycznie muzyka się nie przełączy . Idzie z serwera na X mapie >
Można wgrać "Sety" muzyka kilku godzinna .
Ale mój set 83 minuty, klient nie odtworzył go bo za długi utwór ;x
Przy każdym relogu/ zmiany mapy, trzeba od nowa ręcznie wybierać utwór ;(
Polecam program Aimp 3 . Najlepszy istniejący
Pomogłem, Pewnie wszystko sprawdzam
----------------------------------------------------------------------------------------------------
@ Gram tutaj od 2011-08-04 11:15:44® Info od GA.
----------------------------------------------------------------------------------------------------
Posted 26 May 2015 - 19:30
Testowałem to.
Automatycznie muzyka się nie przełączy . Idzie z serwera na X mapie >
Można wgrać "Sety" muzyka kilku godzinna .
Ale mój set 83 minuty, klient nie odtworzył go bo za długi utwór ;x
Przy każdym relogu/ zmiany mapy, trzeba od nowa ręcznie wybierać utwór ;(
Polecam program Aimp 3 . Najlepszy istniejący
Pomogłem, Pewnie wszystko sprawdzam
Posted 26 May 2015 - 20:34
niby. ale mówie nuty z serwera idą .
Podmiane piosenkó . nma radio to max ..
@ Gram tutaj od 2011-08-04 11:15:44® Info od GA.
Posted 27 May 2015 - 07:54
Zbędne jak dla mnie, mamy przecież programy do odtwarzania piosenek
Posted 27 May 2015 - 09:47
Posted 27 May 2015 - 13:27
Zbędne totalnie.
Posted 27 May 2015 - 13:57
Też uważam że zbędne, brak ankiety. Zamykam.
Widzę Cię !
0 members, 1 guests, 0 anonymous users