Co Wy na to aby regulamin gry był bardziej rygorystyczny? Głównie patrząc się na kulture graczy.
Nie raz, nie dwa spotkałem graczy, którzy rzucali przysłowiowym mięsem na lewo i prawo nie bojąc się o konsekwencję, a do tego dodawali nutkę braku swojej wiedzy (albo brak wiedzy?) pisowni PO POLSKU. I jako bonus - czasem było combo - przekleństwo z błędem/ami.
Nie wiem jak według Was, lecz ja sądzę iż o wiele "wygodniej" grałoby się gdyby gracze byli wobec siebie bardziej kulturalni - chyba nikt nie chciałby na przykład chodzić po mieście (w realu) i nagle ktoś, jakaś obca osoba podchodzi do Nas i zaczyna obrażać i sobie pójść (aczkolwiek ja bym tutaj podejrzewał jakieś załamanie psychiczne lub coś innego).
A gdyby tak kara za obrazy była większa - to może i ludzie bardziej by się ogarneli, tak jak to teraz zrobili - przekroczenie o 50km/h i zabranie prawka - i nagle wszyscy zaczęli wolniej jeździć
Temat założyłem ze względu na to iż sam dziś miałem trafić tutaj na forum oraz na YT. Powód? Utrudnianie gry - a konkretnie to tylko biegałem po mamie, ale pewna osoba uznała, że utrudniam gre... Nie wiem czy jestem już na forum czy nie, ale możliwe, że byłem szybszy od tamtej osoby tak więc zapraszam na miłe przeglądanie screenów oraz czytanie jak to 'kolega' z Chunjo popisał się "mięsem" oraz ortografią (stUj, hoc itp.).
Już pominę fakt, że jak chciałem PVP z ninją to uciekał do woja i wtedy dalej mnie wyzywał
Oraz zapraszam do ankiety!!
Aaaa no i POZDROWIENIA DLA NINJI,nick: NefrytDagger ( ponoć [GM]Nefryt z serwa EU )
Screeny wrzucone na inny hosting bo tutaj żaden screen nie chciał się dodać
http://www.aukcjoner...334860-.html#I1

Może bardziej rygorystyczny?
Napisano 04 czerwiec 2015 - 22:05
- '' lubi to
Napisano 04 czerwiec 2015 - 23:16
Jestem jak najbardziej za. Błaznom którzy wchodzą na serwer tylko po to by pobluzgać trzeba w końcu coś zrobić. A i przydałoby się też przytemperować język stałym graczom. Ostatnio spotkałem się z niemiłym zachowanie ze strony członka z jednej jak to się uważa "lepszej" gildii. Przynależność do niej powinna do czegoś zobowiązywać, bo jak przyjdzie nowy gracz i zobaczy, że "elita" się tak zachowuje, to mu się szybko odechce grać na naszym serwerze.
Użytkownik Dushas edytował ten post 04 czerwiec 2015 - 23:24
Napisano 05 czerwiec 2015 - 10:46
Nie napisałbym tego posta gdyby nie 'kolega' NefrytDagger, który rzucał we mnie "mięsem" jak się da, do tego robiąc całą masę błędów ortograficznych. I jako WIELKI KOZAK zgadzał się na PVP, a następnie uciekał do woja bo wiedział, że nie podejdę i tam dalej mnie wyzywał, a następnie razem z wojem biegali za mną po całej mapie bo... Bo stałem w miejscu? Biegałem po mapie? Nie mam pojęcia, ale stwierdzam, że trzeba coś zrobić aby przytemperować takich trochę język i może dodatkowo do regulaminu dodać punkt znajomości ortografii języka polskiego (no chyba, że ktoś ma dysleksje to już zmienia postać rzeczy) - za brak znajomości ban na czat czy coś.
Napisano 05 czerwiec 2015 - 11:21
To nie jest dział z Propozycjami.
//Zamykam.
[color=#ff0000;]Pomogłam? Daj lajka ! [/color]
http://www.forum.virtualmt2.com.pl/index.php?showtopic=135724
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych