a ja się nie zgodzę co do punktu 4. Moim Zdaniem sklepiki powinne być czasowe np. 48 godzin a późnij po tym czasie automatycznie się zamykały

Wycofanie systemu sklepów offine !
Posted 08 June 2015 - 13:44

Posted 08 June 2015 - 16:20
Z jednej strony te sklepy są fajne ponieważ osoba która nie chce chodzić na zbrojownie/warownie/v3 kupi all tanio ale jest taki minus za ta osoba która sprzedaje jest stratna trochę.A co do drugiego punktu Admina się nie zgodzę się ponieważ gdy będzie crash to kasę zabierze a sklep zniknie i wtedy będzie się do tyłu zamiast do przodu tak Ja uważam.Ja bym proponował dodać ograniczanie sklepików offline na mapkę, a co do 4 punktu to tez na nie ponieważ gdy nie będzie popytu na daną ulepke a sklepik będzie stał wieczność to będzie ubywało,ubywało aż całkiem zniknie ulepka
Edited by ! Kinek / Piotrek, 08 June 2015 - 16:24.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
[color=#a9a9a9;]Pierwszy i aktualny właściciel postaci:[/color]
[color=rgb(40,40,40);font-family:helvetica, arial, sans-serif;]★ [/color][color=#a9a9a9;][font="helvetica, arial, sans-serif;"]→ Piotrek1 ← [/color][/font][color=rgb(40,40,40);font-family:helvetica, arial, sans-serif;]★[/color]
[color=rgb(40,40,40);font-family:helvetica, arial, sans-serif;]★ [/color][color=#a9a9a9;][font="helvetica, arial, sans-serif;"]→ Kopinka ←[/color] [/font][color=rgb(40,40,40);font-family:helvetica, arial, sans-serif;]★[/color]
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Posted 08 June 2015 - 16:59
Sklepy po to wlasnie wprowadzono zeby ceny itemow troche spadly, bo przez to poprawil sie rynek gry
Posted 08 June 2015 - 17:16
Sklepy po to wlasnie wprowadzono zeby ceny itemow troche spadly, bo przez to poprawil sie rynek gry
![]()
Poprawił się rynek? Ciekawe gdzie się poprawił ....
Posted 08 June 2015 - 22:47
...
- Pisar likes this
Posted 09 June 2015 - 04:50
...
Ludziom nie dogodzi

Posted 09 June 2015 - 08:02
W takim wypadku runki będą "walały się na ziemi". Dziś wyjmę z lodówki trochę zimnego browaru i pomyślę co i jak przebudować.
Przebudowa chyba nie koniecznie udana, może smok na v3 jest fajny i te pucharki znajdą nabywców, lecz ... kto pomyślał, aby na runiczna broń gdzie było te 30% z metalem jest 45 ... 15% to bardzo dużo i strasznie mnie boli to, że aż tak łatwą przeprawę bedą mieli Ci gracze, którzy to ulepszają. Wiadomo, z czasem trzeba coś ulepszyć... Ale aż w takim stopniu ? Oferty z runicznego EQ +20 [ 150k ] już spadły do 80k, czy o to w tych chodziło ?
- TomegKrul, KupieSe1, RayaeLi and 1 other like this
Data zakończenia gry : Coś koło 17roku. 🤔
Posted 09 June 2015 - 15:21
Przebudowa chyba nie koniecznie udana, może smok na v3 jest fajny i te pucharki znajdą nabywców, lecz ... kto pomyślał, aby na runiczna broń gdzie było te 30% z metalem jest 45 ... 15% to bardzo dużo i strasznie mnie boli to, że aż tak łatwą przeprawę bedą mieli Ci gracze, którzy to ulepszają. Wiadomo, z czasem trzeba coś ulepszyć... Ale aż w takim stopniu ? Oferty z runicznego EQ +20 [ 150k ] już spadły do 80k, czy o to w tych chodziło ?
Arab coś wie o ulepszaniu na+ 19 xddd
Posted 09 June 2015 - 21:38
Arab coś wie o ulepszaniu na+ 19 xddd
Nie dziw się Arabowi
Ostatnie zmiany pozwalają większości graczom na zdobycię (Do otchłani) Jak kiedyś była wymarzona runka, to teraz na runki mogą sobie pozwolić większe rzesze graczy, I tu jest mały błąd wymuszania na siłę rozwoju eq, Wymarzone eq zdobywa się przez chęć dążenia do niego, a nie przez chęć ulatwienia zdobycie go
- #Alistar likes this
Posted 10 June 2015 - 04:12
Posted 10 June 2015 - 05:48
Uważam ze to w miare dobry system,ale niewielkie zmiany by nie zaszkodzily
Już ludzie nie kombinujta, dobre ? Bo te wasze niewielkie zmiany były by na skale całego serwera
Zamiast się cieszyć że tanio jak w biedronce to narzekacie.. Dogodzić Wam nie można...
Jest proste lekarstwo .. - Nie podoba się ? Nie grać, proste
- ♪ ♫ ℓινιηg тнιηgѕ ♫ ♪ and ! WING3D like this
Posted 10 June 2015 - 06:14
Dziwię się, że jeszcze tego tematu nikt nie zamknął ^^ bo zaczynacie marudzić. Potem będziecie płakać, że ceny z kosmosu .
Edited by Раіи, 10 June 2015 - 06:15.
GRAM TUTAJ OD : 2011-06-13 Godzina : 08:44:01 Informacja od [admin]
Nick : lVirusTl lvl : 255 Guild : Brak
Królestwo : Chunjo
Rodzina : Temari
Posted 10 June 2015 - 07:23
Jak dla mnie, to te zmiany są całkiem niezłe, poprostu trzeba troche z nimi pograć i się zobaczy, czy to ma odzwierciedlenie w grze.
A tacy gracze jak Arab itp zamiast narzekać, że to niesprawiedliwe i Bóg wie jeszcze jakie to powinni wziąść się już za eq otchłani i na tym się skupić a można wierzyć, że reszta graczy i tak bd za wami w tyle. Zmiany były potrzebne, bo różnica jaka się wytworzyła w eq między graczami jest ogromna i ciężko byłoby przy normalnych godzinach gry nadrobić to.
- Selvuk and #Alistar like this
Posted 10 June 2015 - 07:34
shopy ofline sa git ale co do podniesienia % ulepszania wczorajszego to nie powinno sie to wgl wydarzyc
Jak ludzie na mnie mówią : Pisar / Pisarek / Pisuar / Pisu / Pisau / Pisauek / Pisuarek / Psiór / Pisak / Pisag / Pisiu / Pisklak / Pśór / Gwałciciel
jak chcesz się pomodlić gg : 49696360 (Czasem jestem)
Jestem pokemonem i mam swoje pokemony BIJACZ !
Sygna od koxa Chimure
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users