Skocz do zawartości

Loteriada - click Dołączona grafikaZasady eventów - click Dołączona grafika Odwiedź moje konto - click Dołączona grafikaPocztówka - click

Zdjęcie

Szlifierz/exp

• Zamknięty Temat jest zamknięty
5 odpowiedzi w tym temacie

#1 Turek

Turek

Nowy

• Użytkownik
  • Pip
  • 12 postów
  • Dołączył sob, 06 cze 15

Napisano 04 lipiec 2015 - 16:53

Witam,

1. Chcialbym sie spytac gdzie expic na 170 lvlu, poniewaz w kazdym poradniku pisze ze od 170 na mapa metin2, ale tam praktycznie wgl exp nie leci, moze 0.30% , 0.50% za metka (bym musial tam siedziec chyba z 2-3 dni zeby 1 lvl wbic).

2. W jednym z poradnikow przeczytalem ze szlifierz dropi z atlantydy v3 i mapa metin2, chcialem sie zapytac czy z atlantydy v3 dropi ten szlifierz, poniewaz tam bylem i nic takiego nie wypada. ^^

CYTAT z tego poradnika: "Misja 160 lvl Szlifierz- mapa metin 130lvl , atlantyda V3"

Z góry dzieki za odpowiedz :)

#2 ¢яєναη

¢яєναη

Początkujący

• Użytkownik
  • PipPip
  • 171 postów
  • Dołączył sob, 28 cze 14
  • MiastoPrypeć
  • Królestwo:Chunjo

Napisano 04 lipiec 2015 - 16:54

nie 2/3 dni a w PT bijesz 30/40minut jeden lvl na metin 2 :P I bijesz tam juz do 254

I szlifierze tylko metin2 

• BezPowrOtnY lubi to

[color=#a9a9a9;][font="'comic sans ms', cursive;"]Nie wolno się bać.[/color][/font]

[color=#a9a9a9;][font="'comic sans ms', cursive;"]Strach zabija duszę.[/color][/font]
[color=#a9a9a9;][font="'comic sans ms', cursive;"]Strach to mała śmierć, a wielkie unicestwienie.[/color][/font]
[color=#a9a9a9;][font="'comic sans ms', cursive;"]Stawię mu czoło.[/color][/font]
[color=#a9a9a9;][font="'comic sans ms', cursive;"]Niechaj przejdzie po mnie i przeze mnie.[/color][/font]
[color=#a9a9a9;][font="'comic sans ms', cursive;"]A kiedy przejdzie, obrócę oko swej jaźni na jego drogę.[/color][/font]
[color=#a9a9a9;][font="'comic sans ms', cursive;"]Którędy przeszedł strach, tam nie ma nic. Jestem tylko JA.[/color][/font]

#3 DoomBoot

DoomBoot

Nowy

• Użytkownik
  • Pip
  • 11 postów
  • Dołączył sob, 04 lip 15
  • Nick w grze:Klapouchy
  • Gildia:-

Napisano 04 lipiec 2015 - 16:57

Musisz koniecznie bić w pt,bez pdków i nie mieć żadnych bonów na exp w eq.Wtedy leci tak jak ^up napisał/ała :P

#4 Turek

Turek

Nowy

• Użytkownik
  • Pip
  • 12 postów

Napisano 04 lipiec 2015 - 17:44

"nie miec zadnych bonow na exp w eq" czyli mam rozumiec ze mam expic bez eq?

#5 ¢яєναη

¢яєναη

Początkujący

• Użytkownik
  • PipPip
  • 171 postów
  • Dołączył sob, 28 cze 14
  • MiastoPrypeć

Napisano 04 lipiec 2015 - 17:46

"nie miec zadnych bonow na exp w eq" czyli mam rozumiec ze mam expic bez eq?

tzn nie miec bonusu "szansa na bonus doswiadczenia"

[color=#a9a9a9;][font="'comic sans ms', cursive;"]Nie wolno się bać.[/color][/font]

[color=#a9a9a9;][font="'comic sans ms', cursive;"]Strach zabija duszę.[/color][/font]
[color=#a9a9a9;][font="'comic sans ms', cursive;"]Strach to mała śmierć, a wielkie unicestwienie.[/color][/font]
[color=#a9a9a9;][font="'comic sans ms', cursive;"]Stawię mu czoło.[/color][/font]
[color=#a9a9a9;][font="'comic sans ms', cursive;"]Niechaj przejdzie po mnie i przeze mnie.[/color][/font]
[color=#a9a9a9;][font="'comic sans ms', cursive;"]A kiedy przejdzie, obrócę oko swej jaźni na jego drogę.[/color][/font]
[color=#a9a9a9;][font="'comic sans ms', cursive;"]Którędy przeszedł strach, tam nie ma nic. Jestem tylko JA.[/color][/font]

#6 Turek

Turek

Nowy

• Użytkownik
  • Pip
  • 12 postów

Napisano 04 lipiec 2015 - 17:50

ok dzieki za all odpowiedzi ;p

Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: Potrzebuję pomocy

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych