Witam
Dłuższy czas temu proponowałem wprowadzenie Virtualmt2 s2. Pomysł nie przeszedł, ale teraz widząc sytuację na serwerze, jest to dobry pomysł. PROSZĘ O NIE USUWANIE POSTU
Pamiętam jak zaczynałem grę na serwerze jakieś 3/4 lata temu i żaden serwer nie był w stanie dorównać klimatowi jaki tu panował, nowi gracze bardzo szybko się odnajdowali, ekscytujące walki pvp, nieprzewidywalne wojny gildii oraz spokojne dąrzenie do rozwijania swojej postaci, lvl nie miał tak dużego znaczenia.
Nowi gracze oraz osoby, które tu wracają mają niezwykle trudny start i muszą tyle nadrobić, osoby ze znajomosciami zawsze się wybijały, ale nie każdy ma tak dobrze. Aktualnie staram się pomagać takim osobom, ale wszystkim nie pomogę się rozwinąć...
Ostatnio poruszany był temat wojen gildii. W tych czasach gildie słabiej rozwinięte nie mają szans na wygranie wojny. Wystarczy tylko jedna osoba z 255 lvlem, z jako takim eq w drużynie przeciwnej i wynik wojny już znamy.
Na drugim serwerze nowi oraz starzy gracze odnajdą to czego szukali (Oczywiscie aktualny system gildii się nie sprawdzi).
Ceny się uregulują do sytuacji, na początku nie ma mowy o kosmicznych cenach, nie spodziewacie się też napływu nowych osób, serwer momentalnie się zapełni, jestem tego pewny.
Proszę o dokładne przemyślenie tej propozycji, poniżej dodajcie coś od siebie i pomyślcie o nowoprzybylych, przecież to oni są przyszłością tego serwera, każdy chyba to wie, ale tak często o tym zapominacie.
Ps. Za wszystkie błędy/niedociągnięcia przepraszam, pisane na tel.
Proszę o uzasadnienie swojego głosu.

Posted 23 July 2015 - 20:03
Posted 23 July 2015 - 20:06
Chcesz s2? Admin moze ci wszystko z konta usunąc i od nowa zaczniesz przygode.
Wystarczająco dużo roboty ma administracja na tym serverze. Na pewno na nowym nie było by tyle eventów bo gm sie nie rozdzieli, poza tym w tym momęcia są przygotowywane nowe misje i mapy
Na NIE
Edited by Rafson, 23 July 2015 - 20:12.
- Psychol likes this
Posted 23 July 2015 - 20:09
Posted 23 July 2015 - 20:11
S2? Nieee
Posted 23 July 2015 - 20:13
jestem na NIE
- Hehehe rypie dla was likes this
Ech
Posted 23 July 2015 - 20:55
- Kyniu likes this