Dzień dobry.
Z góry chciałem pogratulować kochanej administracji za cudowne upitolenie Razadora. Wczoraj próbując zrobić razadora, doznałem wkurwienia. Podczas robienie przed ostatniej pieczęci wyjebało mi buffke, a za chwilkę zaraz główną postać. Nie rozumiem zrobienia tego dunga, skoro wyjebuje na sam początek. Ciekawe co jest powodem wyjebania postaci, skoro dopływ internetu jest. Dzisiaj rano zrobiłem 1 razadora, modląc się oto, aby nie wywaliło postaci. Udało się, próba następnego dunga przyniosła skutek wyjebania postaci na pierwszej pieczęci. Szanowna administracjo, może zrobić coś porządnego jak się należy a nie zrobić coś na odpierdol, co? Nie dość, że nie mają gdzie dropić niskie lv, to jeszcze razador sie pieprzy. Druga sytuacja, gość nie wylogował się z razadora po pokonaniu go, przechodząc dalej za pieczęciami i ostatni spot na razadora wypierdoliło mi postacie ale tylko na początek piętra i razem ze mną bił razadora, czy to jest ***** normalne? Bo nie rozumiem czegoś. Nie idzie tu dropić *****, ani nic. Zostali się same koksy co grają i mają all kd +8 i sobie w palcem w dupie zrobią RIP'a i także Razadora, ale mimo w miarę dobrego kompa i neta mnie wypierdala, przypadek ?
Mapka metin to już gówno nie zarobek, zważywszy, że połowa bambusów biega z wojennymi, a ich główne 180 z boskimi, tyle. Drop 20% to sobie możecie. Gdyby nie pierdolone OX'y i srOX'y, które ***** ratują społeczność grającą tutaj przed odejściem. Wyrażam w tym poście swoje niezadowolenie, tymbardziej że gram z przerwami, ale pamiętam czasy wasze, gdy serwer stał na starej serwerowni, kiedy miał ddosy itd. Nie jesteście w stanie zrobić dobrej mapy zarobku dla slabszych lv, gracz z lv 90 nie są w stanie zarobić na peta i eq i dlatego stąd uciekają. A po za tym zaczyna się seria IS'a, czyli zarobek. Chętnie poczytam wasze niezadowolenia gracze i także proszę administracji nie kasowanie tego postu, poczytajcie co Nas boli i róbcie coś dla Nas, a nie dla swojej kieszeni.
Pozdrawiam,
LikeToFuck !
Użytkownik LikeToFuck edytował ten post 23 listopad 2015 - 06:08