Witam. Mam kolejny pomysł ponieważ wiecie ze mapa metin I jest od 90 do 135 poziomu ale poco do 135 poziomu ?? jak drop z oponki jest do 110 lv potem juz nic nieleci więc lepiej by bylo jak by ten lv zmalal np od 90 do 120 lv albo 115 nobo każdy sie skarży , że ludzie z lepszym eq te 135 wchodzą ksują oponki , zabijają , i przeszkadzają w dropieniu i zarabianiu , prosze o rozpatrzenie
Teraz 2 . Mianowicie razador jak wiecie razador był głównym zarobkiem na nizszych lvl ale jak wprowadzili kody to juz nikt na niego nie chodzi bo na kodach schodzi 10-15 minut i niezawsze sie wyrobisz w czasie i raz mialem tak ze nawet 2 x mialem kody na 1 razadoze i niewyrobilem sie i mnie wyrzuciło proszę też rozpatrzeć . Dziekuje
Ostatnio dołożyłem po jednej oponce na mapie, różnica między 90 a 130lvl jest tak niewielka że nie ma sensu tworzenia mapy typu "getto" tylko dla graczy z 100lvl.
Przykro mi skoro chciałbyś łatwo szybko i najlepiej w dużych ilościach zdobywać bryłki na mapie z darmową przepustką, to musisz się przynajmniej uzbroić w cierpliwość. Chyba że wolisz rywalizację, wtedy zapraszam na ripera - tam nie ma żadnych kodów, a cała trudność polega na klepaniu potworków.
Przez zmianę razadora i nie przywrócenie poprzedniej wersji odechciało mi się grać w virtuala. Nie bawi mnie siedzenie kilka godzin dziennie, żeby cokolwiek zarobić. Jak razador wróci to i ja może wrócę, a póki co polecam mniejszym lvl'om też zrobić sobie przerwę od tego serwa 
Przyjąłem do wiadomości, zgodnie z regulaminem po 3 miesiącach będziesz mógł się przywitać ponownie.