Skocz do zawartości

Loteriada - click Dołączona grafikaZasady eventów - click Dołączona grafikaOdwiedź moje konto - click

Zdjęcie

Kawa³ po kawale kawa³em pogania xD

• Zamknięty Temat jest zamknięty
42 odpowiedzi w tym temacie

#1 PiotrQ

PiotrQ

Emeryt

• Użytkownik
  • Pip
  • 30 postów
  • Dołączył śro, 30 mar 11
  • Państwo: Country Flag
  • Województwo:Dolnośląskie

Napisano 14 czerwiec 2011 - 11:12

Piszcie tutaj najlepsze kawa³y jakie mieli¶cie okazje us³yszeæ :Dwiêc ja :DId± dwa koty przez pustynie i jeden mówi do drugiego :- Tej stary ja nie ogarniam tej kuwety . Tata Jasia rozwi±zuje krzy¿ówkê i ma has³o " trup" Pyta sie Jasia :*Jasiu jak inaczej mowimy na trupa ?- Nieboszczyk*niepasuje- a to has³o to pionowo czy poziomo ?* pionowo - A to wisielec

#2 trojcio18

trojcio18

Junior Member

• Użytkownik
  • Pip
  • 0 postów
  • Dołączył wto, 10 maj 11

Napisano 14 czerwiec 2011 - 11:18

Po stosunku plciowym z siostra i bratem siostra mowi:-Jestes lepszy od tatyBrat na to :-wiem mama mi mowila ^^

#3 Clarabella

Clarabella

Junior Member

• Użytkownik
  • Pip
  • 0 postów
  • Dołączył pią, 08 kwi 11

Napisano 14 czerwiec 2011 - 11:34

Co to jest ko¶æ piszczelowa?- Urz±dzenie do znajdowania mebli, w ciemnym pomieszczeniu. :D

#4 neXt

neXt

Junior Member

• Użytkownik
  • Pip
  • 19 postów
  • Dołączył nie, 17 kwi 11
  • Województwo:K-pomorskie
  • Nick w grze:neXtaa
  • Królestwo:Jinno

Napisano 14 czerwiec 2011 - 12:18

Po co blondynka nakleja plastry nikotynowe na samochód ??? Aby mniej pali³... :D:D:DSiedzi blondynka i brunetka na balkonie, postanowi³y skoczyæ.. Która pierwsza spadnie ??Brunetka, bo blondynka zab³±dzi gdzie¶ po drodze :DPrzychodzi do lekarza pó³ BAby a lekarz na to... No BA

#5 Draxta

Draxta

Junior Member

• Użytkownik
  • Pip
  • 12 postów
  • Dołączył wto, 03 maj 11

Napisano 14 czerwiec 2011 - 13:33

Kali chce za³o¿yæ rodzinê wiêc idze do ojca spytaæ co musi zrobiæ.Ojciec-Kali musi du¿o pracowaæKali- Kali du¿o pracowaæOjciec - Kali musi du¿o zarabiaæ.Kali-Kali du¿o zarabiaæ Ojciec-Kali musi mieæ pó³ metrowego ch..aKal-Kali obci±æ ch..a

#6 PiotrQ

PiotrQ

Emeryt

• Użytkownik
  • Pip
  • 30 postów

Napisano 14 czerwiec 2011 - 13:46

Draxta usuwam te kawa³y bo s± na tle rasowym . Nie pisaæ kawa³ów które s± niezgodne z regulaminem .

Użytkownik PiotrQ edytował ten post 14 czerwiec 2011 - 13:48

#7 jokokoko

jokokoko

Junior Member

• Użytkownik
  • Pip
  • 1 postów
  • Dołączył pią, 25 mar 11

Napisano 14 czerwiec 2011 - 13:47

Kali ( czarno skóry mê¿czyzna ) idzie do rodziny swojej narzeczonej. Przy rozmowie obiadowej, te¶æ stawia warunki Kali'emu:Te¶æ - M±¿ mojej córki musi umieæ pracowaæ.Kali - Kali kochaæ, Kali nauczyæ pracowaæ.Te¶æ zadaje kolejne pytanie - Kali musisz du¿o zarabiaæ.Kali - Kali kochaæ, Kali duu¿o zarabiaæ.Te¶æ ju¿ nie wiedzieæ jak wygoniæ narzeczonego córki zadaje ostateczny warunek - M±¿ mojej córki musi mieæ pa³ê o d³ugo¶ci 50 cm.Kali zadowolony, ¿e bêdzie mê¿em swojej wybranki odpowiada - Kali kochaæ, Kali uci±æ !Teraz klasyk, którego nikt nie rozumie -.- :Przychodzi baba do lekarza, a baba te¿ lekarz.------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Tre¶æ pierwszego kawa³u nie ma na celu obrazy ¿adnego afroamerykanina !

#8 PiotrQ

PiotrQ

Emeryt

• Użytkownik
  • Pip
  • 30 postów

Napisano 14 czerwiec 2011 - 14:14

ale w tym temacie nie ma nic z zagazowaniem ¿ydów i hitlerem ... nie jeste¶ w temacie nie wypowiadaj sie

#9 Draxta

Draxta

Junior Member

• Użytkownik
  • Pip
  • 12 postów
  • Dołączył wto, 03 maj 11

Napisano 14 czerwiec 2011 - 15:45

Ja¶,Ma³gosia i Tata jad± na wakacje po dotarciu do domku letniskowego zobaczyli ¿e jest tylko jedno ³ózko dwu piêtrowe.Tata oznajmi³ ¿e ¶pi na dole a dzieci do góry.Ja¶ do Ma³gosi: E Ma³gosia zrobimy to dzisiaj w nocy ale gdy bêdzie cie bola³o to mów p±czek.Nadchodzi noc tata zasno³ i nagle p±czek ,p±czek,p±czek!!Tata siê budzi i mówi:E dzieci jedzcie te p±czki szybciej bo lukier na mnie kapie

#10 Pato

Pato

Member

• Użytkownik
  • Pip
  • 81 postów
  • Dołączył pią, 10 cze 11

Napisano 14 czerwiec 2011 - 16:30

Jas i malgosia ida przez las. Zblizaja sie do krzakow i Jas zauwazyl bzykaj±c± siê pare. Ma³gosia sie wiedzac co oni wyprawiaj± pyta;-Jasiu co oni robia????Jas nie wiedzac jak to jej powiedziec mowi;-smarz± grzyby.Ok wiec poszli dalej. Za chwile spotykaja inna pare i pozniej jeszcze jedna. Malgosia po pewnym czasie mowi;-Jasiu moze i my usmarzymy troche grzybow??????Jasiu u¶miechniety od ucha do ucha wciaga ma³gosie w krzaki. Wieczorem Ma³gosia wraca do domu a ojciec z krzykiem do niej;-Gdzies ty sie szlaja³a??????Ma³gosia przestraszona mowi;-Z Jasiem w lesie grzyby smarzylismy.-Co???? grzyby smarzyliscie i mi nic nie przynios³as????Wiec ma³gosia polozyla sie na stole rozchylila troche nogi i mówi:-Tato grzybow juz nie ma ale zosta³a patelnia do wylizania:)))))

#11 krasnal1998

krasnal1998

Junior Member

• Użytkownik
  • Pip
  • 0 postów
  • Dołączył śro, 18 maj 11

Napisano 16 czerwiec 2011 - 17:19

Trochê d³ugi, ale my¶lê, ¿e wartoJa¶ ca³ymi dniami siedzia³ w domu i gra³ w Virtualmt2, kiedy jego tata wpad³ do pokoju i mówi:- Janek! nie mo¿esz ca³ymi dniami siedzieæ z nosem w monitorze!- No ale co ja mam innego do roboty?- Nie wiem wymy¶l co¶- To kup mi ³uk i strza³y- Hmmm.... - dobry pomys³ pomy¶la³ - id¼ do mamy po pieni±dze!No wiêc obydwoje poszli do sklepu kupili najdro¿szy ³uk i najlepsze strza³y, po czym wracaj± do domu i tata mówi:-Jasiu, id¼ wypróbuj swój nowy ³uk! Najlepiej zacznij od strzelania w drzewaNo wiêc jak tata powiedzia³ tak Ja¶ zrobi³Tata patrz±c na Jasia widzia³, ¿e ch³opcu nie idzie to najlepiej-Janek - mówi - Daj mi to i patrz jak to siê robiTata naci±ga ³uk, ¿e ciêciwa ma³o siê nie urywa i puszcza strza³ê w stronê drzewa. Chybi³. Strza³a leci dalej. Nagle s³ychaæ trzask t³ucz±cego siê szk³a i przera¼liwy krzyk - AAA³!!Tata mówi:- Jasiu pamiêtaj. Nie wa¿ne co by siê dzia³o to musisz i¶æ po strza³y, bo by³y bardzo drogieNo wiêc Ja¶ poszed³ i nie wraca ju¿ 15min ,30min 1h, tata siê denerwuje. Mijaj± 2h, a Ja¶ zdyszany wraca i mówi:-Tata! Mam strza³y. I dwie wiadomo¶ci dobr± i z³±.-To zacznij od dobrej- Strza³a przebi³a Cz³onka s±siada na wylot!- A ta z³a? - Obydwa policzki mamy

#12 Guest_znaszmnie4_*

Guest_znaszmnie4_*
  • Guests
  • Dołączył --

Napisano 16 czerwiec 2011 - 17:30

Mam nadziejê, ¿e siê u¶miejecie to zaczynamy ! Przychodzi Jasiu do sklepu i na ca³y g³os krzyczy :-poproszê prezerwatywy !!!Sklepowy na to :-po pierwsze mów ciszej Po drugie to nie dla dzieci,Po trzecie jak tata chce to niech sam przyjdzie, bo s± tego ró¿ne rozmiary !Na to Jasiu :-Po pierwsze w przedszkolu uczyli mnie aby mówiæ g³o¶no i wyra¼niePo drugie to nie dla dzieci, tylko przeciw dzieciomPo trzecie to nie dla taty tylko dla mamy, bo jedzie do senatorium i bêd± jej potrzebne wszystkie rozmiary !

#13 Zylo

Zylo

Junior Member

• Użytkownik
  • Pip
  • 0 postów
  • Dołączył pon, 20 cze 11

Napisano 20 czerwiec 2011 - 21:54

Po co s± bia³e koty ? ; p aby murzyni tez mieli pecha xD

#14 Clarabella

Clarabella

Junior Member

• Użytkownik
  • Pip
  • 0 postów
  • Dołączył pią, 08 kwi 11

Napisano 21 czerwiec 2011 - 16:24

Wchodzi pijak do autobusu i ustawia siê obok kobity. Ta poniewa¿ upalny dzieñ, koszulkê na rami±czkach ma na sobie, a ¿e baba nie zadbana, mega w³os pod pach±. Drzwi siê zamykaj±, autobus rusza. Jad± tak jad±, w pewnym momencie kierowca autobusu gwa³townie hamuje tak, ¿e pijak wpada centralnie nosem w g±szcz pod pach± i zbulwersowany krzyczy:- Te baletnica! Nie za wysoko ta noga?

#15 xthotek

xthotek

Junior Member

• Użytkownik
  • Pip
  • 0 postów
  • Dołączył pią, 20 maj 11

Napisano 22 czerwiec 2011 - 09:28

Blondynka: Idzie blondynka do Kiosku i mówi po proszê BILET za 1.20Espedjentka : Mówi proszê Blondynka : Ile p³ace ?

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych