Czesc wam. Jestem nowy na Virtual'u podali byscie mi body pod expa i pvp na woja ?

Posted 30 January 2016 - 19:29
Posted 30 January 2016 - 19:32
Posted 31 January 2016 - 05:44
6/7 do expa:;:; 250 wartości ataku 20 silny przeciwko potworom
NIedokładnie podałeś...
EXP: ważne bony to silny na diabły, nieumarłe, 250/20, Regeneracja pż i kryt
Broń :śr 50+ kd all8 najlepiej, 7 tez wystarczą
Zbroja: x% obrazen do pż, szansa na blok, pż (jak nie masz kd witalności) kd to wit/uchyłka/siła
Tarcza: nno, siła, niumarłe i diabły
Kolce: diabły i nieumarle
Naszyjnik: regeneracja pż, kryt oraz hp
Buty: kryt, szybkość ataku i pz
Branzoleta: nieumarłe diabły oraz pż, x%obrazeń do pż (odp na magie tez sie przyda)
Hełm: diabły nieumarłe, trucie szybkość ataku
Staraj sie by bonusy byly jaknajwyższe
W każdym itemie który wypisałem dodatkowo musisz dodać 6/7 bon o wartościach: 20 silny przeciwko potworom i 250 wartosci ataku
PvP: Abs na miecze, dwuręczna, sztylety, strzały, silny przeciwko ludziom
Bron: 20+um, silny przeciwko ludziom, kryt kd pvp musisz wsadzic ( 2 bronie np kd woj/ninja/szam, woj/sura/szaman, woj/ninja/sura itp) a pod dana klase wbijasz kd danej klasy/kryt i szybkość zaklęcia
Zbroja do 150 lvla: 5x 15 na miecze, 2ręke, sztylety, sztrzały (musowo ) wachlarze bądź dzwony kd to wit/uchyłka/siła
Zbroja 160+: 5x15 5x 15 na miecze, 2ręke, sztylety, sztrzały (musowo) i magia (magia musowa bo w zbroji od tego lvl'a na podstawie jej juz nie ma) kd to wit/uchyłka/siła
Tarcza: szansa na blok, szansa na odbicie sila, nno i silny przeciwko ludziom
Kolce 4x 15 na miecze, 2 reke, sztylety, strzały oraz silny przeciwko ludziom
Buty i naszyjnik: 5x 15 na miecze, 2 ręke, sztylety sztrzały ( musowo ) dodatkowo jako piaty na wachlarza lub dzwony
Branzoleta: max pz, odp na magie, silny przeciwko ludziom, szansa na przeszywające ( musowo ), x% obrazeń do pż (ewentualnie abd na błyskawice)
Hełm: silny przeciwko ludziom, odp na magie, szanse na otrucie szansa na unikniecie strzaly
Co do 6/7 bonu 80/90 odp na woja, 70 odp na ninje, 70 odp na sure, 60 odp na szamana.
To są wymagania do pojedynku pvp 1vs1 na niskim lvl'u
6/7 bon pod wojne 90 woj 70 ninja reszta sura dodatkowo miej zesta 90 na woja, 70 na sure i reszta na ninje
Pamiętaj o tym zebyś miał by sobie roski na magie 20%
Pewnie zapytasz po co bony nieumarłe i diabły w eq exp? Odpowiem przydadzą Ci sie poźniej i nie bedzieć tracić czasu jak je wcześniej już wbijesz
- MelooS likes this
Posted 01 February 2016 - 13:04
NIedokładnie podałeś...
EXP: ważne bony to silny na diabły, nieumarłe, 250/20, Regeneracja pż i kryt
Broń :śr 50+ kd all8 najlepiej, 7 tez wystarczą
Zbroja: x% obrazen do pż, szansa na blok, pż (jak nie masz kd witalności) kd to wit/uchyłka/siła
Tarcza: nno, siła, niumarłe i diabły
Kolce: diabły i nieumarle
Naszyjnik: regeneracja pż, kryt oraz hp
Buty: kryt, szybkość ataku i pz
Branzoleta: nieumarłe diabły oraz pż, x%obrazeń do pż (odp na magie tez sie przyda)
Hełm: diabły nieumarłe, trucie szybkość ataku
Co do butów to polecam omdlenie i ewentualnie coś na strzały.
Naszyjnik też omdlenie i obrażenie do pż.
Co do szybkości ataku to można ją zastąpić zielonym potkiem.
W broni jednak przyda się KD potwora +8 a KD śmierci i pen. można mieć +7 ale trzeba zaopatrzyć się w roski, dłonie itp
Posted 02 February 2016 - 03:56
Co do butów to polecam omdlenie i ewentualnie coś na strzały.
Naszyjnik też omdlenie i obrażenie do pż.
Co do szybkości ataku to można ją zastąpić zielonym potkiem.
W broni jednak przyda się KD potwora +8 a KD śmierci i pen. można mieć +7 ale trzeba zaopatrzyć się w roski, dłonie itp
Widać ze nie mialeś doczynienia ze smierciami tzn grupa 20-30szt naraz, im więcej masz na omdlenie w itemach tym gorzej częsciej dostajesz omdlenie obrywasz
Posted 02 February 2016 - 14:55
Widać ze nie mialeś doczynienia ze smierciami tzn grupa 20-30szt naraz, im więcej masz na omdlenie w itemach tym gorzej częsciej dostajesz omdlenie obrywasz
Tzn. jak ja mam omdlenie to one mnie omdlewają?? WUT. mógłbyś troszkę bardziej rozwinąć bo nie ogarniam
Posted 02 February 2016 - 19:26
[color=#000000;]Po[/color][color=#ff0000;]mo[/color][color=#008080;]gł[/color][color=#800080;]em[/color][color=#ffa07a;]? [/color][color=#b22222;]Daj[/color] [color=#008000;]Lajka[/color][color=rgb(255,160,122);font-size:18px;] [/color]
Posted 02 February 2016 - 19:37
w all eq daj 6/7 bonus 250/20 (250 wartosc / 20 potwory) 1-5 40 diably 40 nieumarli
Posted 02 February 2016 - 21:33
Jednak jakbyś mógł mi wyjaśnić dokładniej o co tu chodzi to byłbym wdzięczny.Nie omdlewają Cię xd długo tłumaczyć.
Also tagged with one or more of these keywords: Potrzebuję pomocy
Potrzebuję pomocy
Forum główne →
Pomoc Techniczna →
Gra →
postac 254lvl a zarobekStarted by DaddySmurf , 09 Mar 2025 |
|
![]()
|
||
Potrzebuję pomocy
Forum główne →