Niestety nie posiadam odpowiedniej ilości postów aby napisać to na "Propozycje" więc muszę napisać tutaj. Więc chodzi o jak każdemu wiadomo Razadora mapa dość prosta wystarczy troszkę popracować nad eq i bufem i możemy to zrobić, ale to nie do końca prawda ^^. Otóż nasz kochany Razadorek został Tak zrobiony, aby przejść go raz na 10 razy, ponieważ istnieje tam jedno "wyzwanie" a raczej nawet i 3 a może i nawet 6 (najwięcej miałem 3 a i tak nie przeszedłem mapy^^), które niszczy nasz dobry humor chęć do grania i po prost.u niesamowicie WKU...WIA :3. Dla Tych co nie wiedzą na Razadorze mam 6 bram aby dość do bosa musimy z każdej bramy przejść jej próbę np: Relikwie czyli tak jak na dt dropią relikwie i przesuwamy je na kolumny one znikają i lecimy dalej, Znajdź prawdziwego bosa respi się boss zabijamy go aż wyskoczy komunikat że to ten prawdziwy, Zabij 4 bossy to kolejna próba i ostatnia jak że NAJŁATWIEJSZA I UWIELBIANA I NAJCZĘSTSZA próba czyli WYZWANIE polega ono na rozwaleniu mobów po paru minutach pojawiają się 3 kamienie ponumerowane 1 do 3 i z mobów dropimy dla zabicia czasu bo mamy aż 38 minut jakieś 3 czerwone gó..na ^^ które musimy przeciągnąć w odpowiedniej kolejności dwa razy na kamienie np:1 2 3 aby odszyfrować zacny kodzik ^^ żeby wypadł nam kluczyk na kolejną próbę a raczej najczęściej kolejne wyzwanie ^^. Ok krótką mówić mamy mało szans na trafienie pierwszego kodu jak i drugiego piekielne zarodni dropią c...ujowo :3 może być że 1 na 5 min ^^ , czyli wychodzi że zrobimy jedno wyzwanie jeżeli trafiliśmy 2 kody za 3 razem w ok.15 min co daje nam 38 na zrobienie całego Razadora - 15 min na jedną bramę ^^ wychodzi 23 minuty na kolejne 5 bram gdzie możemy trafić jeszcze kolejne wyzwania!!!!!
Więc moja prośba polega na tym aby zmienić to bo według mnie jest to jednej z trudniejszych Dung...Myślę że ograniczenie do jednego wyzwania na razadorze było by świetne lub ogarniczenie kamieni do 2 też by było ok. A teraz zacznie się wielki żal dupy większych leveli którzy zarabiają w inny sposób aby moja propozycja nie weszła w życie bo mniejsze lvl zarobią za dużo hajsu a oni nie... :3 więc wielka prośba do administracji aby przemyślały to bo mniejsze lvl też chcą zarobić i zrobić swoje eq aby dalej expić czyli grać dalej czyli dłuższa gra = większy hajs dla was za item shop a stawianie na graczy z max lvl moim zdaniem jej słabo opłacalne ponieważ oni wszystkie potrzebne rzeczy sobie dropną czy kupią za hajs z Dung.. gdzie normalny gracz nie ma szans a on chodzi tam po 10 razy dziennie i zarabia krocie :3
Zróbmy ankietę kto za a kto przeciw
Dzięki za uwagę jeśli będą kłopoty mogę wejść na ts i pogadać o tym
Edited by radzio677, 18 February 2016 - 09:38.