Witam
Posiadam surke WP 105lvl, dropek w chwili obecnej, eq na drop.
Tak sobie myśle, że będę zbierał kase na postać którą będę się już bił z innymi graczami a nie z mobami.
Pomyślałem o tym co mnie najczęściej jara czyli NINJA ARCHER.
I tu pytanka:
1) Ile kosztowałby łuk najwyższego +9 z 3 kd tak+6 a ile z +7?
2) Ile kosztowałby (minimum) hwang dla ninjy z kd witala +7, ile z +8, a ile z 2 KD +6/7 oczywiście do pvp
Teraz pytania bardziej ogóle:
3) Czy opłaca mi się jakimś cudem wbić moim surą 130 lvl i dropić kase na mapie metinów od 130? Słyszałem że lecą tam KD+6 więc mógłbym je sobie dropić i sprzedawać albo ulepszać i próbować wkładać. Czy lepiej dropić kase jak teraz robie na mapie metin od 90lvl?
4) jeśli sądzisz że lepiej wbić 130 to proszę napsz jak? Mama zombie? Prawie kładzie mnie mały piesek. Buff? Dużo razy to słyszałem pozatym nie wiem czy udźwignę spota nawet z bufem jeśli zbrojke na sure mam słąbą (złoty HW 3KD ale tylko po +5).
5) Czy wogóle opłaca mi się robić archera jako postać do bicia graczy? Od razu mówię, że nie chodzi mi o postać TYPOWO do PVP. To znaczy może też bić się po przez pojedynek ''pvp'' a czasami (a raczej częściej) iść do wrogiego królestwa i z odległości z łuku zdejmować szybciutko wrogów. Tak żeby przeciwwnik już lezął zanim się zorientuje, że jest coś nie tak.

6) Czy na tym serwerze wogóle ninja archer mozę coś takigo zdziałać? Grałem na innym serwerze (chyba nazwy podać niemogę) także na serwerze xxx miałem właśnie takiego ninje i było elegancko. Wygrywalem większość pvp, z zaskoczenia jak brałem kogoś z innego królestwa to tak na 1-2 skile padał. Tutaj są te kD+7/8/9 tak więc nie wiem czy mi się mój niecny plan uda.

7) Czy fryzury (afro, kapelusze itp) są na zawsze czy np działają tlyko na określony czas np 2 tyg?
Dziękuję bardzo i proszę o przydatne odpowiedzi.
Użytkownik Puma edytował ten post 31 marzec 2012 - 16:55