Witam!
Niedawno kolega przesłał mi jakiegoś "kamer moda" , nie wiedziałem co to jest więc się go spytałem między innymi czy on jest legalny i czy to nie grozi zbanowaniem konta. Powiedział , że to jest legalne a ja go niestety posłuchałem , bo to mój zaufany kumpel , lecz gdy dzisiaj gdy byłem w mieście , pojawił się Gm i powiedział że mam bana. Kompletnie nie wiedziałem za co i dopiero gdy wszedłem na konto na stronie głównej to pisało , że to przez ten właśnie program. Chciałbym się dowiedzieć czy mógłbym się prosić o od banowanie konta.
Prosiłbym o nie pisanie komentarzy typu : Na pewno wiedziałeś czym to grozi , Mogłeś się go nie słuchać , Każdy wie czym to skutkuje itp..... , gdyż jestem nowym graczem i jeszcze dużo o tej grze nie wiem.

Kamermod
Started by
sraczek2202
, 31 Mar 2012 18:12
5 replies to this topic
Posted 31 March 2012 - 18:12
Posted 31 March 2012 - 18:22
Niestety bana odwrócić się nie da. Jeżeli niedługo grasz, to chyba nie problem zrobić nowe konto. Możesz też podropić na innym, a gdy skończy się kara - powrócić na swoje. W ten sposób nie zmarnujesz czasu.
Cieszę się, iż wreszcie widzę kogoś, kto poprawnie posługuje się językiem polskim.
Cieszę się, iż wreszcie widzę kogoś, kto poprawnie posługuje się językiem polskim.
Posted 31 March 2012 - 18:33
Coś masz dziwnego kolegę , który Ci nie powiedział, że za to bany się sypia

Posted 31 March 2012 - 20:11
Niestety będziesz musiał na nowo zrobić konto, wszystkie wspomagacze typu kamermod, expbot itp są niedozwolone i będą karane stałym banem.
Posted 31 March 2012 - 20:59
Dokładnie , kamermod = ban
Posted 01 April 2012 - 04:55
Konto jest i będzie zablokowane, musisz sobie założyć nowe. A tak na marginesie wydaje mi się że dobrze wiedziałeś co to jest.
Temat Zamykam
Temat Zamykam
Morda zdradziecka.
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users