Jump to content

Loteriada - click Posted ImageZasady eventów - click Posted Image Odwiedź moje konto - click Posted ImagePocztówka - click

Photo

Kamermod

• This topic is locked This topic is locked
5 replies to this topic

#1 sraczek2202

sraczek2202

Nowy

• Użytkownik
  • Pip
  • 2 posts
  • Joined Sat, 31 Mar 12

Posted 31 March 2012 - 18:12

Witam!
Niedawno kolega przesłał mi jakiegoś "kamer moda" , nie wiedziałem co to jest więc się go spytałem między innymi czy on jest legalny i czy to nie grozi zbanowaniem konta. Powiedział , że to jest legalne a ja go niestety posłuchałem , bo to mój zaufany kumpel , lecz gdy dzisiaj gdy byłem w mieście , pojawił się Gm i powiedział że mam bana. Kompletnie nie wiedziałem za co i dopiero gdy wszedłem na konto na stronie głównej to pisało , że to przez ten właśnie program. Chciałbym się dowiedzieć czy mógłbym się prosić o od banowanie konta.

Prosiłbym o nie pisanie komentarzy typu : Na pewno wiedziałeś czym to grozi , Mogłeś się go nie słuchać , Każdy wie czym to skutkuje itp..... , gdyż jestem nowym graczem i jeszcze dużo o tej grze nie wiem.

#2 Arexel_IV

Arexel_IV

Komentator

• Użytkownik
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1220 posts
  • Joined Wed, 08 Feb 12

Posted 31 March 2012 - 18:22

Niestety bana odwrócić się nie da. Jeżeli niedługo grasz, to chyba nie problem zrobić nowe konto. Możesz też podropić na innym, a gdy skończy się kara - powrócić na swoje. W ten sposób nie zmarnujesz czasu.

Cieszę się, iż wreszcie widzę kogoś, kto poprawnie posługuje się językiem polskim.

#3 Lveleek

Lveleek

Komentator

• Użytkownik
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1352 posts
  • Joined Mon, 09 Jan 12

Posted 31 March 2012 - 18:33

Coś masz dziwnego kolegę , który Ci nie powiedział, że za to bany się sypia ;)

#4 GreQuaths

GreQuaths

Nowy

• Użytkownik
  • Pip
  • 24 posts
  • Joined Mon, 19 Mar 12

Posted 31 March 2012 - 20:11

Niestety będziesz musiał na nowo zrobić konto, wszystkie wspomagacze typu kamermod, expbot itp są niedozwolone i będą karane stałym banem.

#5 ™SIVY™

™SIVY™

Komentator

• Użytkownik
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1179 posts
  • Joined Mon, 26 Dec 11

Posted 31 March 2012 - 20:59

Dokładnie , kamermod = ban

#6 kotek

kotek

ZDRADZIECKA MORDA!

• Użytkownik
  • Pip
  • 30 posts
  • Joined Sun, 18 Mar 12
  • Państwo: Country Flag
  • MiastoMalbork
  • Województwo:Pomorskie
  • Imię:Robert
  • Królestwo:Shinsoo
  • Nick na TS:Mruk

Posted 01 April 2012 - 04:55

Konto jest i będzie zablokowane, musisz sobie założyć nowe. A tak na marginesie wydaje mi się że dobrze wiedziałeś co to jest.

Temat Zamykam
Morda zdradziecka.

2 user(s) are reading this topic

0 members, 2 guests, 0 anonymous users