Napisano 04 kwiecień 2016 - 15:28
http://iv.pl/
EuforioX
255 Lvl
Postać od początku moja aktywny prawie 24/7
Napisano 04 kwiecień 2016 - 15:46
Zobaczymy, temat nie został zamknięty ani nie uzyskaliśmy odpowiedzi. Naprawdę nie wymagamy wiele.. po przeliczeniu na spakowanie które proponuję wyjdzie 19-23kb
Napisano 04 kwiecień 2016 - 15:56
Jak Wam nie pasuje tak jak jest tera,to było zostać na arze i byś sobie za 1,5 bańki spakował
- Reyli lubi to
Napisano 04 kwiecień 2016 - 19:43
Jak Wam nie pasuje tak jak jest tera,to było zostać na arze i byś sobie za 1,5 bańki spakował
Co to za bullshit? A jak poszedł na smoka bo potrzebował czego innego i mu jaś padł to co miał zrobić? Taką wypowiedź możesz wystosować TYLKO do osoby, która by kupiła jasia w IS bo tutaj ma nad przydziałem peta kontrolę, w innym wypadku twoja wypowiedź jest równie głupia co cena pakowania tego peta.
Napisano 05 kwiecień 2016 - 07:44
Co to za bullshit? A jak poszedł na smoka bo potrzebował czego innego i mu jaś padł to co miał zrobić? Taką wypowiedź możesz wystosować TYLKO do osoby, która by kupiła jasia w IS bo tutaj ma nad przydziałem peta kontrolę, w innym wypadku twoja wypowiedź jest równie głupia co cena pakowania tego peta.
Ziomek widze sam gówno sie znasz
Po 1 kolega dobrze pisze jak macie takie problemy to na arze zostancie a nie pchajac sie w jasia pamietaj ile pakowanie kosztuje LOGICZNE
Napisano 05 kwiecień 2016 - 10:45
Ziomek widze sam gówno sie znasz
Po 1 kolega dobrze pisze jak macie takie problemy to na arze zostancie a nie pchajac sie w jasia pamietaj ile pakowanie kosztuje LOGICZNE
Na jakiej podstawie wyciągasz taki wniosek, "ziomek"?
PS. Ciekawe że jedyne słowo jakie napisałeś używając polskich znaków, to... "gówno".
PPS. Przypominam o kropkach i przecinkach.
- ღ ipko ღ lubi to
Napisano 05 kwiecień 2016 - 11:33
Wyjdzie na to samo jak spadnie cena pakowania, to cena jasia spadnie proporcjonalnie, więc zarobek będzie taki sam
Napisano 05 kwiecień 2016 - 12:18
myśle ze cena Jasia nie spadnie poniżej 40 KB poprostu handelnowymi petsami w końcu bedzie na poziomie dziennymWyjdzie na to samo jak spadnie cena pakowania, to cena jasia spadnie proporcjonalnie, więc zarobek będzie taki sam
Napisano 05 kwiecień 2016 - 12:59
Jestem na nie teraz tylko zostaje juz jak ktoś dropnie za łatwo byście chcieli ze by było pakowanie moze jak zwykłych petów ? is odpada zeby kupic to i pets moze pójsc cena w góre
Napisano 05 kwiecień 2016 - 15:55
W erze kuponów nikt nie pakuje jasia,bo się po prostu nie oplaca,głupi pomysł,na nie.
Już wolę wycofać kupony niż za kilka dni widzieć masówkę nowych petsów, a co do cen to ustalacie je sami, skoro cena pakowania jest taka a nie inna to ktoś kto sprzedaje go za bezcen robi naprawdę świetny interes.
5.04.2016 kupony zostały wycofane z item shopu
- ღ ipko ღ lubi to
Napisano 05 kwiecień 2016 - 16:02
Już wolę wycofać kupony niż za kilka dni widzieć masówkę nowych petsów, a co do cen to ustalacie je sami, skoro cena pakowania jest taka a nie inna to ktoś kto sprzedaje go za bezcen robi naprawdę świetny interes.
Tera to się chyba ludzie potną mydłem w płynie,jak tych kuponów nie ma xD
Napisano 05 kwiecień 2016 - 17:14
Więc lepszym motywem jest wycofanie tego, bo od kiedy są kupony to szczerze wiele osób widzi w tym, interes aby serwer zarabiał na is ... Sorka ale pisze co słyszałem od graczy grających wiele lat na virtualu. Czyli teraz ci co zdobędą otchłanie i petsy będą kozakami a nie no-lifami kupującymi kupony.
Użytkownik Qki edytował ten post 05 kwiecień 2016 - 17:39
Napisano 05 kwiecień 2016 - 17:25
Więc lepszym motywem jest wycofanie tego, bo od kiedy są kupony to szczerze wiele osób widzi w tym, interes aby serwer zarabiał na is ... Sorka ale pisze co słyszałem od graczy grających wiele lat na virtualu
Logiczne , że serwer zarabia na kuponach ale i była dostępność czego sobie zapragnąłeś z isu nawet kolorek petsa mogłeś wybrać A teraz ceny eq otchłani i petsów będą o dużo wyższe.

Napisano 05 kwiecień 2016 - 18:10
Logiczne , że serwer zarabia na kuponach ale i była dostępność czego sobie zapragnąłeś z isu nawet kolorek petsa mogłeś wybrać
A teraz ceny eq otchłani i petsów będą o dużo wyższe.
I bardzo dobrze.. zakończy się okradanie babci z renty zeby kupić Petsa... bo zobacz w jak krótkim czasie od pojawienia się kuponów pojawiły się otchłanie i petsy na serwie?
Teamt do zamknięcia. Propozycja rozwiązana.
Napisano 06 kwiecień 2016 - 15:54
Jakby nie patrzec cenę sami sobie gracze ustalają więc ustalmy
cenę mniejsza medali
i szkt posłańca wtedy już cena pakowania spadnie
- Qki lubi to
http://iv.pl/
EuforioX
255 Lvl
Postać od początku moja aktywny prawie 24/7
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych